Μαύρο-Ρόδο-Αυξεντία

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός είναι ο λόγος που η Αυξεντία δεν έγινε Ηγουμένη. 

Τώρα μάλισταα…

Η Σοφία Σεϊρλή μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την παιδική ηλικία της, τις επώδυνες απώλειες, τη δημιουργία οικογένειας, τον κρυφό έρωτα με τον Μισέλ Πικολί, το μεγάλο της «όχι» & η Αυξεντία του «Μαύρου Ρόδου».
Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της Αυξεντίας στην καθηλωτική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο».

«Έκανα για πρώτη φορά την καθολική μοναχή σε αμερικάνικη ταινία, στη Μονεμβασιά, το 1980 και 32 χρόνια μετά κάνω την Αυξεντία στο «Μαύρο Ρόδο». Η Αυξεντία θα ολοκληρώσει το θέμα της ταφής του πάτερα του Σαράντου, ενώ η παλιά ηγουμένη, όταν πέθανε της πρότεινε να πάρει τη θέση της άλλα αρνήθηκε.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αποκάλυψη της Αλεξίας πριν τον θάνατο της

Μαύρο Ρόδο: Ποιος γνωρίζει τα ένοχα μυστικά της μοναχής Ελισάβετ και εμπλέκεται σε φόνο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα εκδικηθεί για τον φόνο της Αλεξίας

Η Αυξεντία αρνήθηκε να γίνει ηγουμένη, γιατί τη βασάνιζε το θέμα της ταφής, δεν αισθανόταν καθαρή για να αναλάβει αυτό τον ρόλο. Όταν αρνήθηκε η Αυξεντία, ήταν παρούσα και η Κασσιανή (Μυρτώ Αλικάκη), της προτάθηκε, αλλά δεν ξέρω να απαντήσω, γιατί έγινε τελική ηγουμένη η Φιλαρέτη», είπε αρχικά η Σοφία Σεϊρλή.

«Όταν η Αυξεντία μάθει ότι ο Πέτρος διεκδικεί την Ελισάβετ, θα την προστατεύσει, την κατανοεί, παρόλο που εκείνη προφανώς δεν θα έχει φιληθεί ποτέ στη ζωή της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης δεν ξέρει πως η Ελισάβετ είδε το θάνατο της μητέρας της

Μαύρο Ρόδο: Ο φόνος που έκρυψαν οι καλόγριες του μοναστηριού

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα βάλει την Όλγα για ένα νέο σκοτεινό σχέδιο

Το ξέρω ότι έγινα meme στο Twitter, άλλα αυτό πρέπει να επαναληφθεί, γιατί η Αυξεντία προφανώς θα πάθει πολλές αποπληξίες στο μέλλον. Όταν βλέπω την Αυξεντία ως μοναχή που είμαι τελείως άβαφη, που δεν μπορούν να σε περιποιηθούν, δεν χαίρομαι, άλλα από την άλλη δεν με νοιάζει», συμπλήρωσε.

Η δημιουργία οικογένειας, το Παρίσι και οι απώλειες
Η Σοφία Σεϊρλή τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων και για την ζωή της.

«Γεννήθηκα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, άλλα ήρθα παιδάκι 4-5 ετών στην Ελλάδα, θυμάμαι τις βόλτες που με πήγαιναν με το καρότσι στην παραλιακή.

Ήμουν παιδάκι φαντασιόπληκτο, το πρώτο σπίτι που μείναμε στην Ελλάδα ήταν στην πειραϊκή, πήγαινα βόλτες στη θάλασσα κι έφτιαχνα μονή μου σενάρια. Έφτιαχνα ιστορίες, έλεγα στην αδελφή μου ότι χωρίζουν οι γονείς μας και τι θα κάνουμε τώρα και έκλαιγα, ήμουν φαντασιόπληκτο άτομο»,

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αντίδραση του Σαράντου για τον έρωτα της Ελισάβετ με τον Πέτρο δεν είναι αυτή που περιμένουμε

Μαύρο Ρόδο: Οι χαρακτήρες των ηθοποιών

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική χάνει το μυαλό της

»Τελικά ήρθαν έτσι τα πράγματα και όλη μου η ζωή είναι το θέατρο, αλλά έκανα υπέροχα ταξίδια, γιατί δούλεψα ελάχιστα καλοκαίρια στη ζωή μου. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια, τρεις φορές πήγε να γίνει και δεν έγινε, νομίζω ότι φοβόμουν τη δέσμευση, ως γνήσιος Τοξότης θέλω την ανεξαρτησία μου.

Θα ήθελα μία συμβίωση που ο καθένας θα έχει τον χώρο του και να μην είμαστε και κάθε μέρα μαζί, έμενα αυτό το κάθε μέρα μαζί δεν μου αρέσει», δήλωσε σχετικά η ηθοποιός.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δεν έστησε ο Βίκος το τροχαίο του Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη διώχνει με τις κλωτσιές το Θέμη από το μοναστήρι

Για την δημιουργία οικογένειας είπε πως, «πλησίασα να κάνω οικογένεια, την πρώτη φορά ήμουν πολύ μικρή, δεν το ήθελα, άλλα και τις άλλες δυο δεν έγινε, άλλα δεν το μετάνιωσα καθόλου. Αυτό που μου λείπει, ιδίως τα τελευταία χρονιά, είναι να έχεις ένα σύντροφο, με τον οποίο να μπορείς να κάνεις διακοπές η να είστε μαζί στο σπίτι.

Με κυνηγούσαν οι άντρες στη ζωή μου, είχα πολλές σχέσεις, άλλα πάντα προστάτευα την προσωπική μου ζωή, ακόμη και με γνωστότατο πρόσωπο κάποτε».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξαφανίζεται

Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο λόγος που η Αυξεντία δεν έγινε Ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξομολογείται τον έρωτα της για τον Πέτρο στην Ηγουμένη

Για την σχέση της με τον Μισέλ Πικολί αποκάλυψε πως, «υπήρξε πράγματι μία σχέση με τον Μισέλ Πικολί, πιτσιρίκα εγώ τότε, εκείνος όχι και μάλιστα μου έλεγε, “εγώ τη μαμά σου έπρεπε να γνωρίσω”.

Ήμασταν εγώ εδώ και ο Πικολί στο Παρίσι και κράτησε στο σύνολο δυο χρόνια η σχέση μας. Όταν μου πρότεινε να πάω μαζί του στο Παρίσι, είχα πρεμιέρα στο θεσσαλικό θέατρο και είπα ότι δεν γίνεται να αφήσω την παράσταση».

«Είπα «όχι» στον Πικολί που τότε ήταν μέγας σταρ και σε μία ζωή στο Παρίσι για να μείνω στην Ελλάδα, γιατί προφανώς φοβήθηκα», τόνισε σχετικά.

«Οι απώλειες της ζωής μου με πετύχαιναν πάντα μέσα στη θεατρική διαδικασία, λες και μου το φυλούσε η μοίρα. Η μητέρα μου πέθανε ξημερώματα Κυριακής και εγώ τότε έπαιζα σε μία τρελή κωμωδία με την Καρέζη και τον Καζάκο και μάλιστα έπαιξα διπλή παράσταση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος βάζει στο στόχαστρο τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Αυτός είναι ο λόγος που η Αυξεντία δεν έγινε Ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 16 ,17 ,18 , 19

Η Καρέζη και ο Καζάκος εκείνη τη μέρα, μου έδιναν ένα ποτήρι νερό όταν μπαινόβγαινα στην κουΐντα. Η αδελφή μου πέθανε μεσημέρι και εγώ σε λίγες ώρες είχα γενική δοκιμή στο «Ριχάρδο» στο εθνικό θέατρο σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά», κατέληξε η Σοφία Σεϊρλή μιλώντας για τις απώλειες που την σημάδεψαν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close