Μαύρο Ρόδο:

Μαύρο Ρόδο : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς η Ελισάβετ με τον Πέτρο αφήνονται ….

ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ Ανυπομονωωωωωωω


Ο Βίκος δεν νιώθει πολύ καλά με την τροπή που έχει πάρει η σχέση του με την Αλεξία και της λέει ότι θα πρέπει να σταματήσουν τις συναντήσεις του. Στο μεταξύ ο Παράσχος τον ενημερώνει πως οι υποψίες που έχει για την Θάλεια είναι σωστές έπειτα από έρευνες που έκανε και ο ίδιος.

Ο Θέμης προσπαθεί να ηρεμήσει την Αλεξία και βρίσκεται σε μια κόντρα για άλλη μια φορά με την Κύρα. Η Κασσιανή δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίηση της που ανέλαβε επιτέλους τα σκήπτρα της ηγουμενίας.

Σκοπεύει να αλλάξει πολλά στο μοναστήρι και από την πρώτη μέρα ανάληψης των νέων καθηκόντων της θέτει τους δικούς της όρους καθιστώντας σαφές σε όλες πως ότι ίσχυε υπό την ηγουμενία της Φιλαρέτης θα πρέπει να το ξεχάσουν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο πραγματικός λόγος που φεύγει η Φιλαρέτη από το μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο:

Η απόσταση μεταξύ του Πέτρου και της Ελισάβετ όλο και μειώνεται με τη βοήθεια του Λευτέρη ενώ η Γιάννα βρίσκει ασάφειες ως προς τις συνθήκες του ατυχήματος του Σταυρίνου. Τα στοιχεία που συγκεντρώνει σιγά-σιγά συμπληρώνουν το παζλ και πιστεύει πως σύντομα θα μπορέσει να αποδείξει πως το ατύχημα ήταν καλοστημένο από τον Μπόγρη.

Η Πολυξένη μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει και πάλι στην πίστα. Είχε υποσχεθεί στον εαυτό της ότι θα άφηνε για πάντα πίσω αυτό το κεφάλαιο όμως το ξανανοίγει μετά το χωρισμό της από το Λευτέρη. Ο Γεράσιμος παίρνει απόφαση να ακολουθήσει στην Πάτρα την Ελισάβετ που έχει φύγει ήδη.

Όταν φτάνει την βλέπει με φόρεμα και σοκάρεται. Την ρωτάει για ποιο λόγο έβγαλε τα ράσα κι αν αυτό σημαίνει ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει για πάντα την μοναστική ζωή. Εκείνη το αρνείται με σθένος και του ζητά να μην ανακατεύεται στη ζωή της.

Ο Γεράσιμος είναι πικραμένος από τα λόγια της και νιώθει προδομένος από την συμπεριφορά της όταν λίγο αργότερα την βλέπει και πάλι μαζί με τον Πέτρο καταρρακώνεται.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Θάλεια συνεργάζεται με τον Παράσχο

Μαύρο Ρόδο: Ο πραγματικος λογος που φεύγει η Φιλαρέτη από το Μοναστήρι

Η αδελφή πια Φιλαρέτη δέχεται να μιλήσει στην τηλεόραση νιώθοντας πως μπορεί να διαχειριστεί την έκθεση. Δεν υπολογίζει όμως την έρευνα που έχει κάνει για εκείνη ο δημοσιογράφος με αποτέλεσμα να κληθεί να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο τραύμα του παρελθόντος της.

Η Αλεξία ανήμπορη να μείνει για πολύ μακριά από το Βίκο τον προσεγγίζει ξανά και τον ρωτάει για το δικό του παρελθόν δείχνοντας του πως νοιάζεται για εκείνον. Φτάνει μέχρι και στην γιαγιά της αναζητώντας βοήθεια.

Η Κύρα όμως δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει άλλο την εγγονή της στο έλεος του Βίκου. Πιστεύει πως το κόλλημα της Αλεξίας μαζί του δεν θα της βγει σε καλό όπως δεν βγήκε ούτε στην κόρη της. Μέσα στο σαλόνι της με δική της πρωτοβουλία θα γίνει συνάντηση  Βίκου – Καστρινού.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος τα παίζει όλα για όλα

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Ο Παράσχος παρακολουθώντας την Θάλεια αρχίζει να λύνει το μυστήριο γύρω από το παιχνίδι που παίζει. Την στριμώχνει για να του ομολογήσει η ίδια την αλήθεια αλλά ο Λουκάς βλέποντας την σκηνή τραβάει όπλο. Ποτέ του δεν του άρεσε ο Παράσχος και πιστεύει ότι έτσι προστατεύει το Θέμη.

 

Η Όλγα κάνει προσπάθεια να έρθει σε επαφή με κάποιον που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ο βιολογικός της πατέρας ενώ η Αλεξία επίσης επισκέπτεται την Ελισάβετ για ακόμα μία φορά και της ανοίγει την καρδιά της λέγοντάς της τι συμβαίνει με τον Βίκο και τι πραγματικά νιώθει γι’ αυτόν.

Η Κύρα ακούει τη συζήτηση του Βίκου με τον Δαμαλά. Έτσι καταφέρνει να μάθει για τον Κροάτη, ενώ την ίδια ώρα ο Θέμης επισκέπτεται το μοναστήρι προκειμένου να δηλώσει επίσημα ότι ενδιαφέρεται να χτυπήσει στον διαγωνισμό για τα κτήματα.

Η Γιάννα γίνεται έξαλλη με την συμπεριφορά του Σαράντου ενώ η μητέρα της, Ευτυχία, προσπαθεί να έρθει κοντά με το γιο της και να τον κάνει να ανοίξει την καρδιά του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η Φιλαρέτη φεύγει για πάντα από το μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 62 , 63 , 64 , 65 , 66

Ο Γεράσιμος όμως δεν ανταποκρίνεται. Η Φιλαρέτη ζητά την γνώμη της Αυξεντίας για την συνέντευξη που έδωσε και η Κασσιανή με τα λόγια και την στάση της προσπαθεί να της πει ότι δεν έχει καμία θέση πια στο μοναστήρι.

Η Κύρα έχοντας πια μάθει για την σχέση του Βίκου με τον Κροάτη φροντίζει να ενημερώσει και την εγγονή της για το ποιόν του άντρα που υπερασπίζεται. Η Αλεξία όμως αρνείται να πιστέψει πως ο Βίκος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της γιατί από τις κουβέντες που είχε κάνει μαζί του είχε καταλάβει πόσο πολύ την αγαπούσε.

Η επιμονή αυτή της Αλεξίας να δικαιολογεί τον Βίκο εξοργίζει την Κύρα που της ζητά να συνέρθει, να δει την πραγματικότητα και να ξεκόψει κάθε επαφή μαζί του γιατί είναι πολύ επικίνδυνος και απρόβλεπτος. Οι πιέσεις της Θάλειας και του Γιαννίκου θα αναγκάσουν τον Παράσχο να συνεργαστεί μαζί τους.

Η Ελισάβετ για πρώτη φορά παραδέχεται ανοιχτά τα αισθήματα που έχει για τον Πέτρο κι εκείνος από τη μεριά του της επιφυλάσσει μία έκπληξη. Θα την πάει για πρώτη φορά στη θάλασσα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Ο Βίκος διώχνει την Αλεξία

Μαύρο Ρόδο:

Η προσφορά του Καστρινού για τα κτήματα της μονής πέφτει σαν βόμβα στο τραπέζι δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις ενώ η Φιλαρέτη αποφασίζει τελικά να εγκαταλείψει το μοναστήρι. Μαζεύει τα ελάχιστα πράγματα της και αποχαιρετά τις μοναχές υπό το βλέμμα ικανοποίησης της Κασσιανής.

Μαύρο Ρόδο: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από τις Κυριακή 5 έως την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, στις 22:50.

Επεισόδιο 57 (Κυριακή 05/02)

Η άφιξη του Πέτρου στη Γερακιανή αναστατώνει την Ελισάβετ. Ο Θέμης μαθαίνει από ένα πρόσωπο-κλειδί, πληροφορίες για έναν δικό του άνθρωπο, υπεράνω υποψίας. Η Θάλεια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη σχέση του Βίκου με τον Θέμη και συλλέγει πληροφορίες.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα παίρνει το νόμο στα χεριά της

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 62 , 63 , 64 , 65 , 66

Η Αλεξία και ο Βίκος έχουν άλλη μία συνάντηση, την ώρα που ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου. Η Πολυξένη ξεκαθαρίζει στην Όλγα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Γερακιανή και ότι ο Λευτέρης αποτελεί πλέον παρελθόν. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα μείνουν για άλλη μια βραδιά κάτω από την ίδια στέγη.

Επεισόδιο 58 (Δευτέρα 06/02)

Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί ότι ο Πέτρος έχει επιστρέψει στο χωριό και η Ελισάβετ είναι και πάλι μαζί του. Η Όλγα νιώθει απόρριψη από τον Λουκά, ο οποίος προσεγγίζει τη Θάλεια. Ο Παναγιώτης είναι στεναχωρημένος από τη συμπεριφορά της Αλεξίας. Ο Θέμης διαπιστώνει ότι η κόρη του συμπεριφέρεται με διαφορετικό τρόπο πια και δυσκολεύεται να την αναγνωρίσει. Ο Σταυρίνος δεν δείχνει καμία διάθεση και θέληση για να ξαναπερπατήσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος ξαναβάφει τα χέρια του με αίμα

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος ξαναβάφει τα χέρια του με αίμα

Ο Μανόλης αποκαλύπτει στη γυναίκα του το μεγάλο μυστικό του γιου τους. Ο Γιώργος ανακαλύπτει την κράτηση της Κασσιανής στο κελί της και η Ηγουμένη προσπαθεί να τον φέρει με το μέρος της με αντάλλαγμα την εκμετάλλευση κτημάτων της Mονής. Ο Βίκος και η Αλεξία αρχίζουν να συμπάσχουν για τον χαμό της Αγγελικής. Ο Θέμης πηγαίνει στη Γερακιανή για να φέρει πίσω τον Πέτρο, ο οποίος ζητάει από την Ελισάβετ να πάρει εκείνη τις αποφάσεις για τη μεταξύ τους σχέση.

Επεισόδιο 59 (Τρίτη 07/02)

Ο Θέμης μαθαίνει για την προκήρυξη του διαγωνισμού με τα κτήματα του μοναστηριού και δείχνει να ενδιαφέρεται. Ο Μητροπολίτης ζητάει από την Κασσιανή να σταματήσει τις επαφές της με τον Μπόγρη. Η Ηγουμένη αρχίζει να φοβάται για την καθαίρεση της. Ο Παναγιώτης ζητάει εξηγήσεις από την Αλεξία για τη συνάντησή της με τον Βίκο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος συνεχίζει να σκορπά το θάνατο

Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος γίνονται ζευγάρι

Ο Σαράντος ζητάει να μάθει την αλήθεια από την Ελισάβετ σε σχέση με τον πατέρα του. Ο Σταυρίνος επιστρέφει στο χωριό μετά το χειρουργείο. Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Ελισάβετ ότι το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Διακοσάββας ήταν και εκείνος εκεί. Θα πει η Ελισάβετ την αλήθεια στον Σαράντο για τον πατέρα του;

Επεισόδιο 60 (Τετάρτη 08/02)

Η αποκάλυψη του Γεράσιμου στην Ελισάβετ τη φέρνει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σε δύσκολη κατάσταση είναι και η Ηγουμένη μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της, οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο την ηγουμενία της. Η Αλεξία τα βάζει με την οικογένειά της για τις συναντήσεις της με τον Βίκο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος γίνονται ζευγάρι

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Η σχέση της με τον Παναγιώτη δεν έχει μέλλον. Ούτε η σχέση της Νατάσας με τον Παράσχο, αφού εκείνη επιμένει να μάθει την αλήθεια για τα μυστικά του τηλεφωνήματα. Στο Ηγουμενοσυμβούλιο η Φιλαρέτη ανακοινώνει τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν προκειμένου να διασωθεί το μοναστήρι. Η Κασσιανή δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Επεισόδιο 61 (Πέμπτη 09/02)

Ο Θέμης μαθαίνει για τη συνάντηση της Αλεξίας με τον Βίκο και ζητάει εξηγήσεις. Ο Λευτέρης προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την κόρη του. Η Αυξεντία αποφασίζει να διεκδικήσει την ηγουμενία και η Κασσιανή θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος διεκδικεί την Ελισάβετ από τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Το σχέδιο του Γεράσιμου για να σκοτώσει τον Πέτρο

Νέα στοιχεία θα πέσουν στα χέρια της Θάλειας, σε σχέση με τις παράνομες δοσοληψίες του Βίκου, με πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Από την άλλη, η Όλγα και η Πολυξένη βρίσκονται σε κόντρα, με την Όλγα να απαιτεί να μάθει επιτέλους ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Η Ελισάβετ φτάνει στην Πάτρα και αναγκάζεται να πάρει μία μεγάλη απόφαση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close