Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος χάνει τα ίχνη του Καστρινού και λυσσάει

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Μαυρού Ρόδου είναι συναρπαστικές καθώς ο Βίκος χάνει τα ίχνη του Καστρινού και λυσσάει

Γίνεται η Αλεπού εκατο και το αλεπουδάκι 110 ΡΕ Βίκο

Τα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο του Mega θα φέρουν πολλές και συνταρακτικές εξελίξεις στις οθόνες μας από τις 16 Ιανουαρίου που θα ξεκινήσει και πάλι η προβολή τους. Οι πρωταγωνιστές της σειράς θα ζήσουν ένα μεγάλο πένθος και ο πόλεμος ανάμεσα στον Θέμη και τον Βίκο θα φουντώσει για τα καλά.

Η οικογένεια του Θέμη Καστρινού θα θρηνήσει την πιο μεγάλη της απώλεια όταν η Αγγελική θα βρεθεί τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο και θα πέσει κάτω νεκρή. Μετά από αυτό τόσο ο Θέμης όσο και ο Βίκος είναι συντετριμμένοι. Ο Πέτρος θα νιώσει τύψεις για όσες κατηγορίες είχε προσάψει στη μητέρα του και η Ελισάβετ θα προσπαθήσει να τον στηρίξει αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Δείτε ακόμη Μαύρο ρόδο : Η Σίσσυ εισβάλει στη σειρά για να τα φέρει όλα τούμπα

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αλλάζει ο Θέμης μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Στο σημείο αυτό έχει αλλάξει το αρχικό σενάριο της σειράς Μαύρο Ρόδο από τους δημιουυργούς του, αφού το θύμα σε αυτή τη διένεξη επρόκειτο να είναι η Αλεξία. Τώρα πια ο Βίκος με τον Θέμη έχουν περισσότερο μίσος ανάμεσά τους. Και η κόντρα τους μοιάζει πια να μην έχει έλεος για κανέναν.

Μια αποκάλυψη που θα κάνει ο Θέμης Καστρινός θα φέρει άλλον έναν θάνατο στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Γιατί θα μαθευτεί ο διπλός ρόλος του Παράσχου και η προδοσία του. Ο Καστρινός θα μάθει πως ο Παράσχος συνεργάζεται με τον Βίκο κι αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να το συγχωρήσει, ούτε να δώσει καμιά ευκαιρία. Δίνει άμεσα εντολή για να τον βγάλουν από τη μέση, καθώς τον θεωρεί άμεσα υπαίτιο για τον θάνατο της Αγγελικής.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος σκοτώνει και άλλον Καστρινό;

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει ότι η Ηγουμένη ήταν στην φυλακή

Το πρωτοπαλίκαρο του Καστρινού, ο Παράσχος, πέφτει νεκρός και ο Θέμης στέλνει το μήνυμά του σε όποιον συνεργάζεται μαζί του πως δεν αστειεύεται καθόλου. Το χτύπημα για τον Βίκο είναι ισχυρό μετά από αυτό, αφού δεν μπορεί πια να μαθαίνει τις επόμενες κινήσεις του Θέμη για τις βρωμοδουλειές τους.Ο Βίκος χάνει τα ίχνη του Καστρινού και λυσσάει

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ κάνουν έρωτα στην αποθήκη του Βίκου

Μαύρο-Ρόδο-Παράσχος

Μαύρο Ρόδο: Ποιο θα είναι το μέλλον της επιτυχημένης σειράς του Mega;

Μεγάλος προβληματισμός φαίνεται να υπάρχει στο Mega για το κατά πόσον θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα συνέχισης του «Μαύρου Ρόδου» του χρόνου. Η καθημερινή σειρά του σταθμού, βασισμένη πάνω στο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη αποδείχθηκε ένα από τα πιο ισχυρά χαρτιά του σταθμού απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό της φετινής σεζόν.

Όμως, οι πληροφορίες θέλουν το κανάλι και τους συντελεστές της σειράς να έχουν λάβει την απόφαση η σειρά να τελειώσει τον Ιούνιο του ΄23, χωρίς αναβολές και χωρίς αχρείαστες παράλληλες ιστορίες που θα αδυνάτιζαν το κεντρικό θέμα, τον έρωτα ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η απώλεια της Αγγελικής διαλύει την οικογένεια Καστρινού

Μαύρo-Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα πληρώσει για το έγκλημα που έκανε

Αν επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες θα είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που επιτυχημένη καθημερινή σειρά θα κάνει φινάλε στον καθορισμένο χρόνο. Οι «Άγριες Μέλισσες», με τις κατάλληλες σεναριακές προσθήκες, έφτασαν τις 3 σεζόν, ενώ, απ’ ό,τι αφήνεται να εννοηθεί, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για πιθανή παράταση του «Σασμού».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close