Μαύρο ρόδο : Η Σίσσυ εισβάλει στη σειρά για να τα φέρει όλα τούμπα

Μαύρο ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατεπτικές καθώς η Σίσσυ εισβάλει στη σειρά για να τα φέρει όλα τούμπα

Αντέ να δούμε και έσενα πόσο πιο χάλια πια

Το Μαύρο Ρόδο ξεκίνησε αυτή τη σεζόν και έχει μπει ήδη στην καρδιά των τηλεθεατών. Ο απαγορευμένος έρωτας της Ελισάβετ με τον Πέτρο τους έχει αναστατώσει όλους, διότι φαίνεται πως υπάρχει αληθινή αγάπη ανάμεσά τους, αλλά υπάρχουν πολλά που τους χωρίζουν.

Αυτή η ηθοποιός  μπαίνει  στο Μαύρο Ρόδο του MEGA

Μαύρο ρόδο : Η Σίσσυ εισβάλει στη σειρά για να τα φέρει όλα τούμπα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αλλάζει ο Θέμης μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Σε αυτό, όμως, θα προστεθεί μία ακόμη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα Real, η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω. Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον ρόλο της τό μόνο είναι πως θα τα φέρει όλα τούμπα. Ο λόγος για την Σίσσυ Τουμάση, μία ξανθιά καλλονή, η οποία έχει μπει στα βαθιά για τα καλά όσον αφορά την καριέρα της στην υποκριτική.

Ο καλοσυνάτος και ήρεμος Γεράσιμος θα γίνει άλλος άνθρωπος στη συνέχεια της δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο» του Mega.

O ευγενής και καλότροπος Γεράσιμος μόλις αντιλαμβάνεται τα αισθήματα της Ελισάβετ για τον Πέτρο θα στραφεί εναντίον της.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα άλλο στη ζωή του έχει μάτια για άλλον άνδρα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η απώλεια της Αγγελικής διαλύει την οικογένεια Καστρινού

Μαύρο-Ρόδο-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αιματηρή βεντέτα ξεκινά με τον θάνατο του Παράσχου

«Όλα αυτά τα χρόνια άφησα πολλά στη ζωή μου για εκείνη και τώρα με πουλάει για έναν άλλον. Αυτοί οι δύο δεν θα είναι ποτέ μαζί», λέει από μέσα του ο Γεράσιμος και περνά στην αντεπίθεση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τέλος το κρυφτό!

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος εκβιάζει την Ελισάβετ για τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλα αλλάζουν – Θα πέσει νεκρή και μάλιστα εξαιτίας της μητέρας της

Θα επιδιώξει συνάντηση με την Ελισάβετ και όταν βρεθεί απέναντι της θα είναι ξεκάθαρος μαζί της: «Ελισάβετ αν τα φτιάξεις με τον Πέτρο θα αποκαλύψω σε όλους ότι εσύ σκότωσες τον Διακοσάββα».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αστυνομία ψάχνει την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος εκβιάζει την Ελισάβετ για τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Το μεγάλο μυστικό του Πέτρου και της Ελισάβετ στη φόρα

Η Ελισάβετ τρομάζει με όσα της λέει ο καλός της φίλος και τον παρακαλεί να ηρεμήσει. Όμως ο Γεράσιμος επιμένει και της ξεκαθαρίζει ότι θα είναι αμείλικτος μαζί της σε περίπτωση που συνεχίσει τα πάρε δώσε με τον Πέτρο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

 

Close