Ο Παράδεισος των Κυριών: Θα την καταστρέψω την σκρόφα

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Απειλεί να την καταστρέψει.

Χαμούλης θα γίνει πάλι!!!!

Η Βικτώρια φεύγει από το σπίτι των Μπουραντάδων στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και πηγαίνει στο σπίτι του Ζήση για να κρυφτεί, ωστόσο η αστυνομία τής χτυπάει και πάλι την πόρτα. Εκείνη καταφέρνει να γλιτώσει τη σύλληψη, όχι όμως και ο Ζήσης, ο οποίος συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Αναγνώστου.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Πουλήσαν την Αδερφή της Ασπασίας

Ο Παράδεισος των Κυριών: Θα την καταστρέψω την σκρόφα

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η αστυνομία βρίσκει ναρκωτικά στο σπίτι της Εύας

Η Βικτώρια καταλαβαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να πεθάνει ο Χρηστίδης κι έτσι, βάσει ενός νέου σχεδίου, στέλνει ξανά να τον σκοτώσουν μέσα στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο Χρηστίδης υποψιασμένος καταφέρνει να γλιτώσει, μόνο που τώρα παίρνει τη μεγάλη απόφαση: «Θα την καταστρέψω τη σκρόφα», ισχυρίζεται και φεύγει από νοσοκομείο. Ο Χρηστίδης πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι των Μπουραντάδων, κρύβεται και μόλις εμφανίζεται η Αμαλία τη σταματάει. Τη ρωτάει αν είναι η Αμαλία και έπειτα της λέει ότι έχει να της πει κάτι σημαντικό για τον πατέρα.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Παράδεισος των Κυριών: Θα την καταστρέψω την σκρόφα

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μεθάει κοιμάται με άλλη και η Ελισάβετ τον χωρίζει

Αλλά πριν προλάβει να πει κάτι ακόμα, η αστυνομία φτάνει στο σπίτι, καθώς ο Γιαμαλής έχει διαπιστώσει ότι ο Χρηστίδης το έσκασε και πάει να ειδοποιήσει τη Ματούλα, που δουλεύει στους Μπουραντάδες. Ο Χρηστίδης το σκάει, αλλά η Αμαλία παραμένει προβληματισμένη και ζητάει εξηγήσεις από τον Χριστόφορο.

Δείτε ακόμα: Σασμός : Ο Οδυσσέας ξεσκεπάζει την κρυφή ταυτότητα του Λευτέρη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Θα την καταστρέψω την σκρόφα

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Σταύρος κάνει την μεγάλη αποκάλυψη για το παιδί στον Αστέρη

Η κοπέλα φωνάζει και ο Χριστόφορος προσπαθεί να την καθησυχάσει αλλά φοβάται για το τι έχει ανακαλύψει η Αμαλία.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι : O Αλέκος χωρίζει ξανά Άννα και Δημήτρη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Θα την καταστρέψω την σκρόφα

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Άγριος καβγάς μεταξύ Αγγελικής και Σταύρου

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με την Ειρήνη και τη Ζηνοβία και η Μιράντα για ακόμα μια φορά του δείχνει πόσο πολύ τον αγαπάει. Η έρευνα του υπαστυνόμου Γιαμμαλή προχωράει και φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία, με τον κλοιό να στενεύει για τη Βικτωρία. Γιατί θα μαλώσει ο Μάρκος με την Πιπίτσα και ο Άγης με τον Χριστόφορο; Ποια βοήθεια θα προσφέρει η Δάφνη στον Άγη και ποιος επιστρέφει από το παρελθόν για να αναστατώσει τη ζωή του Ντίνου και της Μιράντας;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close