Παγιδευμένοι-Άννα-Γεράσιμος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Άννα και Γεράσιμος καταστρέφουν τον Αλέκο.

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!

Ο Αλέκος καταφέρνει και κινεί τα νήματα τόσο με τις γνωριμίες του όσο και με τον αδίστακτο χαρακτήρα του καθώς είναι διατεθειμένος πάντα να βρίσκει τρόπο να γλιτώνει.

Σύμφωνα όμως με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε τα μέτωπα που έχει ανοίξει είναι πια πολλά και η σύλληψη του είναι θέμα χρόνου καθώς ένα ένοχο μυστικό του θα αποκαλυφθεί και θα δημιουργήσει ντόμινο εξελίξεων.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Στέφανος Κυριακίδης δίνει spoilers για την σειρά

Παγιδευμένοι-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: H συγκλονιστική ιστορία του Γεράσιμου

Όσο λοιπόν εκείνος συνεχίζει να προσπαθεί να ενοχοποιήσει την Άννα ακόμη και ως ηθικό αυτουργό για το θάνατο του γιου του παρόλο που όλα πια αποδεικνύουν το αντίθετο, η Άννα δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Αποφασίζει να δράσει άμεσα και για να καταφέρει να τον διαλύσει πρόκειται να ζητήσει κρυφά βοήθεια από το Γεράσιμο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα γίνεται και πάλι στόχος

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : O Άκης Τρέμει τον Γεράσιμο

Οι δυο τους συμμαχούν προκειμένου να βρουν την αχίλλειο πτέρνα του Αλέκου και να τον χτυπήσουν, προκειμένου να τον καταστρέψουν και όπως θα δούμε θα φτάσουν πολύ κοντά. Στα επόμενα επεισόδια η Άννα με τη βοήθεια του Γεράσιμου θα ψάξει να βρει το μυστικό του Αλέκου.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης με την πλάτη στο τοίχο

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως κάτι του κρύβουν

Ξέρει πως αν καταφέρει να ανακαλύψει τι ήταν αυτό με το οποίο τον εκβίαζε ο Άγγελος σίγουρα θα καταφέρει να τον σταματήσει. Ο Αλέκος μη γνωρίζοντας τις κινήσεις της συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία για να την καταδικάσει ωστόσο δεν θα προλάβει να πετύχει το στόχο του καθώς το μυστικό της θα αποκαλυφθεί.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ένας νέος θανάσιμος κίνδυνος έρχεται

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κάνει τα πάντα για να προκαλέσει την Άννα

Όλοι πια ενημερώνονται πως εμπλέκεται σε πλαστογραφία και δεν έχει νόμιμο χαρτί νομικής. Πλέον είναι ζήτημα χρόνου να τον πιάσουν και να τον χώσουν για τα καλά μέσα στη φυλακή. Η Άννα ανυπομονεί για την καταδίκη του αλλά εκείνος κάνει τα πάντα για να την αποφύγει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close