Παγιδευμένοι-Υβόννη-Αλέκος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αλέκος θα μάθουμε αν σκοτώνει την Υβόννη.

Για πόσο θα κυκλοφορεί ελεύθερος αυτός;

Οι «Παγιδευμένοι» έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και είναι μία από τις σειρές που έχουν αγαπηθεί όσο καμία άλλωστε. Μιλάμε για μία σειρά που φέτος ξεκίνησε, ενώ πάει βήμα, βήμα διασκευής με την Τούρκικη σειρά που ολοκληρώθηκε εκεί ο πρώτος κύκλος και πάνε ολοταχώς για τον 2ο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: H συγκλονιστική ιστορία του Γεράσιμου

Παγιδευμένοι-Υβόννη-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα γίνεται και πάλι στόχος

Η οικογένεια Χατζή έπειτα από την αποκάλυψη πως ο γιος τους σκότωσε τη Μυρτώ, φαίνεται να έχει τιναχτεί στον αέρα. Οι συγκρούσεις και οι επιθέσεις ανάμεσα στον Αλέκο και την Υβόννη είναι πλέον καθημερινές και το άλλοτε «αγαπημένο» ζευγάρι ζουν κάτω από την ίδια στέγη σαν εχθροί.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : O Άκης Τρέμει τον Γεράσιμο

Παγιδευμένοι-Υβόννη-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης με την πλάτη στο τοίχο

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, το μίσος μεταξύ τους θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Η αιτία θα είναι η ανακάλυψη του Αλέκου πως η Υβόννη τον απατά με τον οδηγό της οικογένειας, τον Στέλιο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως κάτι του κρύβουν

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κάνει τα πάντα για να προκαλέσει την Άννα

Έκτοτε, ο Αλέκος βάζει σκοπό ζωής να εκδικηθεί την γυναίκα του, αλλά και τον εραστή της, ο οποίος δουλεύει ως οδηγός τους για πολλά χρόνια. Ο μεγαλοδικηγόρος κάνει τα πάντα για να μην υποψιαστεί τίποτα η Υβόννη.

Την κάνει να πιστέψει πως μοναδικός του στόχος είναι να κλείσει και πάλι την Άννα στη φυλακή και τελικά το καταφέρνει. Στρέφει όλη την προσοχή του στην υπόθεση δολοφονίας του γιο του, ενώ παράλληλα στο κάδρο του έχει και τον Στέλιο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Χρύσα χωρίζει τον Νίκο

Παγιδευμένοι-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το ένστικτο της Άννας τους βάζει σε μπελάδες

Ο Αλέκος, όπως θα παρακολουθήσουμε, θα καταφέρνει να παγιδέψει τον οδηγό του και μάλιστα να οδηγηθεί στη φυλακή με ψευδείς κατηγορίες. Η Υβόννη μαθαίνει για τις εξελίξεις και καθώς βρίσκεται σε απόγνωση ζητάει από την Κλειώ να βοηθήσει τον εραστή της.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να φυγαδεύσει την Λίνα που κατηγορείται για φόνο

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Οι άνθρωποι του Χατζή διαρρέουν την αλήθεια

Γνωρίζει όμως πως είναι δύσκολα να τα βάλει με τον ισχυρό Χατζή, ο οποίος είναι αποφασισμένος να αφήσει τον Στέλιο για πάντα στη φυλακή, προκειμένου να εκδικηθεί την γυναίκα του για την απιστία της. Αυτή η απιστία θα πληρωθεί μόνο με αίμα και πόνο…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close