Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Άννα γίνεται και πάλι στόχος. 

Αχ αυτή η Άννα…

Ο αδερφός του Δημήτρη ο Θοδωρής θα βρεθεί και πάλι στη φυλακή. Αυτή τη φορά κατηγορούμενος για το φόνο του Κοσμά. Η Άννα θα είναι αυτή που θα τον βγάλει και πάλι απ’ τη φυλακή αφού θα καταφέρει να αποδείξει ότι ο πατέρας της δεν έπεσε νεκρός από τη δική του σφαίρα αλλά από του κολλητού του φίλου Άκη, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο αμέσως μόλις έφυγε εκείνος και του έδωσε τη χαριστική βολή.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : O Άκης Τρέμει τον Γεράσιμο

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης με την πλάτη στο τοίχο

Ο Θοδωρής θα βγει απ’ τη φυλακή. η οικογένεια του Δημήτρη θα προσπαθήσει να ενώσει και πάλι τα κομμάτια της εννοείται ενώ εκείνος αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές με το βανάκι του.

Η Άννα όμως θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο του και αμέσως μετά τις πρώτες κοινές τους διακοπές οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας ως κουμπάρο τον Αντρέα και τον Σταύρο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ένας νέος θανάσιμος κίνδυνος έρχεται

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κάνει τα πάντα για να προκαλέσει την Άννα

Μη φανταστείτε βέβαια ότι το ζήσαν αυτοί καλά θα κρατήσει για πολύ αφού ο δεύτερος κύκλος της σειράς επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες ανατροπές τις οποίες εμείς καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δούμε στον ΑΝΤ1 την σεζόν 2023 – 2024. Συμφώνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr Mέσα σε αυτές είναι και η δολοφονία της αδερφής του Σταύρου της Κατερίνας.

7  δολοφονημένους ανθρώπους βρίσκουν  σε ένα πηγάδι.

Η Κατερίνα στο δεύτερο κύκλο βρίσκεται δολοφονημένη ανάμεσα σε αυτούς. Ο Ανδρέας φωνάζει τον Δημήτρη για αναγνώριση και κατόπιν πάνε στον Σταύρο να του το πουν. Οι σκηνές που θα ακολουθήσουν είναι δραματικές.

Ποιος είναι ο δολοφόνος και γιατί σκότωσε τη Κατερίνα; Ο δολοφόνος είναι ένας Sirial Killer που μάλιστα θα βάλει στόχο και την Άννα και θα την απαγάγει. Όμως η Άννα θα καταφέρει να γλιτώσει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Χρύσα χωρίζει τον Νίκο

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το ένστικτο της Άννας τους βάζει σε μπελάδες

Το πιο δυνατό spoiler όμως για το Β κύκλο που έχουμε αποκλειστικά εδώ στο daddy-cool.gr είναι πως θα ξεκινήσει με την σύλληψη της Άννας για τον φόνο του Δημήτρη, μάλιστα είναι ο Αντρέας είναι  αυτός που την συλλαμβάνει και της φωνάζει Πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό;

H  Άννα υπογράφει τα χαρτιά και απλά αποδέχεται την κατηγορία του φόνου, και μάλιστα έχει κρύψει το μαχαίρι στο γραφείο της σε μία γλάστρα.

Το μαχαίρι που υποτίθεται ότι με αυτό που σκότωσε το Δημήτρη. Ο  β’ κύκλος είναι ουσιαστικά  flash back του τι έγινε έξι μήνες πριν και πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να φυγαδεύσει την Λίνα που κατηγορείται για φόνο

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Οι άνθρωποι του Χατζή διαρρέουν την αλήθεια

Είναι αλήθεια πως η Άννα σκότωσε τον Δημήτρη ή μήπως είναι απλά ένα αληθοφανή σχέδιο της Άννας και του Δημήτρη και  για κάποιον λόγο πρέπει να θεωρηθεί νεκρός;; Τούρκοι είναι θα δούμε πως θα το εξελίξουν…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close