Παγιδευμένοι: Γεράσιμος και Άννα συμμαχούν κρυφά από τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Γεράσιμος και Άννα συμμαχούν κρυφά από τον Δημήτρη.

Δεν είναι καλό αυτό…

Ο Αλέκος δε σταματά να  καταδιώκει την Άννα. Εχει βάλει σκοπό της ζωής του να την βάλει και πάλι στη φυλακή, χρησιμοποιώντας ύπουλα όπλα. Εκείνη που δεν ξέρει πια πως να τον αντιμετωπίσει παίρνει την απόφαση να ζητήσει τη βοήθεια του Γεράσιμου.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 36 , 37 , 38

Παγιδευμένοι: Γεράσιμος και Άννα συμμαχούν κρυφά από τον Δημήτρη

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ξανά η Άννα στη φυλακή μετά από παγίδα

Πηγαίνει στο μπιλιαρδάδικο και τον ρώτα αν μπορεί να βρει στοιχεία για το παρελθόν του Αλέκου. Εκείνος δέχεται να την βοηθήσει, αρκεί να μην το πει στον εγγονό του. Παράλληλα ο Αλέκος κάνει μια ακόμα κίνηση ματ αφού ανακαλύπτει ποιος είναι ο εραστής της γυναίκας του και τον υποχρεώνει να παραδεχτεί στην αστυνομία ότι αυτός βοήθησε τον Άγγελο να αποδράσει από το νοσοκομείο και έτσι βγαίνει ο ίδιος από το κάδρο της αστυνομίας.

Ο Θοδωρής θα βρεθεί ξανά σε δύσκολη θέση. Ο Άκης βάζει σε νέους μπελάδες τον Θοδωρή. Μπορεί η επιχείρηση με τα ναρκωτικά να πήγε καλά, όμως όπως αποδεικνύεται, εκείνος είχε κλέψει μια μικρή ποσότητα την οποία την είχε δώσει στη Δανάη για να κρύψει στο σπίτι του Ανδρέα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου με τον πραγματικό δολοφόνο

Παγιδευμένοι: Γεράσιμος και Άννα συμμαχούν κρυφά από τον Δημήτρη

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης έρχονται αντιμέτωποι με τον δολοφόνο

Οι άνθρωποι της μαφίας όμως το κατάλαβαν και είναι έξαλλη μαζί του και μαζί με αυτόν βρίσκει και τον μπελά του ο Θοδωρής.  Οι δυο τους έχουν δύο μέρες διορίας για να βρουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που τους ζητούν αλλιώς θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτός έβαλε τον αστυνομικό να σκοτώσει τον Άγγελο

Παγιδευμένοι: Γεράσιμος και Άννα συμμαχούν κρυφά από τον Δημήτρη

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εκβιάζει τον Σταύρο

ο Άκης πηγαίνει στον Θοδωρή να ζητήσει τα χρήματα από τον παππού του αλλά εκείνος αρνείται, αφού ξέρει πως αν μάθει πώς και που έχει μπλέξει, θα βάλει μεγαλύτερο μπελά στο κεφάλι του…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close