Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ακόμη ένας τραγικός θάνατος θα γίνει μπροστά στην Άννα. 

Τι άλλο θα δουν αυτά τα μάτια πια!! Αννα μπας και να κρεμάσουμε κανa σκόρδο;

Η Άννα κρυφά από το Δημήτρη στήνει καρτέρι έξω απ’ το σπίτι του αστυνομικού που ο Αντρέας και ο Σπύρος υποψιάζονται ότι προσπάθησε να ενοχοποιήσει τον Δημήτρη. Όταν εκείνος της τηλεφωνεί μαθαίνει τι σκαρώνει και τρέχει αμέσως κοντά της.

Πριν προλάβει να της κάνει φασαρία επειδή ενεργεί και πάλι μόνη της βλέπουν τον τύπο να βγαίνει φουριόζος απ’ το σπίτι και να φεύγει με το αυτοκίνητο του και φυσικά τον  ακολουθούν.

Ο Σπύρος και ο Αντρέας σιγουρεύονται ότι ο συνεργάτης τους έχει παραποιήσει τα στοιχεία του τεστ DNA και πηγαίνουν στα εργαστήρια της αστυνομίας για να τον συλλάβουν.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 36 , 37 , 38

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ξανά η Άννα στη φυλακή μετά από παγίδα

Εκεί τους ενημερώνουν ότι δεν πήγε για δουλειά ενώ λίγο αργότερα μαθαίνουν από το Δημήτρη ότι εκείνος και η Άννα τον ακολουθούν. Μόνο που ο τύπος το έχει καταλάβει και αρχίζει να οδηγεί επικίνδυνα στην εθνική οδό για να μπορέσει να τους ξεφύγει.

Εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε γίνει βρίσκεται ξαφνικά εγκλωβισμένος. Βγαίνει απ’ το αμάξι και αρχίζει να τρέχει. Η Άννα και ο Δημήτρης καταφέρνουν να τον προσεγγίσουν. “Δεν γίνεται να μπω στη φυλακή, δεν θα το αντέξω αυτό” του φωνάζει και απελπισμένος καθώς είναι πέφτει πάνω σε μια νταλίκα και βρίσκει τραγικό θάνατο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου με τον πραγματικό δολοφόνο

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης έρχονται αντιμέτωποι με τον δολοφόνο

Η Άννα είναι σοκαρισμένη. “Πέθανε εξαιτίας μου. Αν δεν τον είχα ακολουθήσει θα ζούσε τώρα” λέει κλαίγοντας στον Δημήτρη. Λίγο αργότερα φτάνει στο σημεία και ο Σπύρος, ο Αντρέας και ο Σταύρος ο οποίος μόλις μαθαίνει τι συνέβη γίνεται έξαλλος μαζί τους.

Ο Αλέκος επισκέπτεται στο γραφείο της την καινούργια εισαγγελέα που φτάνει στην υπηρεσία (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) για να της δώσει όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει που κατά τη γνώμη του αποδεικνύουν ότι η Άννα σκότωσε το γιο του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Πραγματικός δολοφόνος αποκαλύπτεται

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτός έβαλε τον αστυνομικό να σκοτώσει τον Άγγελο

Εκείνη θα φροντίσει να του δείξει από την πρώτη στιγμή ότι δεν θέλει να έχει πολλά πολλά μαζί του. Παίρνει το φάκελο και τον διώχνει κακήν κακώς. Στα επόμενα επεισόδια η νέα και όμορφη εισαγγελέας δεν θα περάσει απαρατήρητη και από τον Σταύρο ο οποίος θα προσπαθήσει να μάθει πληροφορίες για τη ζωή της.

Μία σφαίρα μάλιστα που βρίσκει μέσα σε ένα κουτάκι πάνω στο γραφείο της. κινεί την περιέργεια του. Παρά τις τυπικές σχέσεις που θα τους δούμε να έχουν στην αρχή το φινάλε του πρώτου κύκλου θα τους βρει μαζί και τρελά ερωτευμένος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εκβιάζει τον Σταύρο

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος πίσω από όλα

Ο Δημήτρης και η Άννα οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση στον Σπύρο. “Πως ξέρετε ότι είναι ύποπτος; Γιατί τον ακολουθήσατε;” τους ρωτάει είναι τόσο θυμωμένος. Ο Δημήτρης κάποια στιγμή τον παίρνει έξω να μιλήσουν ιδιαιτέρως .

Δεν ξέρω αν έχω απέναντι μου τον αστυνόμο Σπύρο Μαρκέτο ή τον πατέρα μου” του λέει και οι δυο τους τσακώνονται άσχημα. Ο Σταύρος είναι έξαλλος με την Άννα και το Δημήτρη. Θεωρεί ότι πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του αφού τις πληροφορίες για τον ύποπτο τις είχαν πάρει από τον ίδιο και τον Αντρέα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 33 , 34 , 35

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άνδρας με μακριά μαλλιά ο δολοφόνος

Μάταια εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει πως όλα έγιναν τυχαία. “Από ‘δω και πέρα η πόρτα είναι κλειστή για ‘σας” της λέει. Στο μεταξύ η έρευνα για τη δολοφονία του Άγγελου συνεχίζεται. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δολοφόνος του ήταν τελικά ο αστυνομικός.

Αυτό που δεν μπορούν να εξηγήσουν είναι τι λόγο είχε για να τον βγάλει απ’ τη μέση. Σύντομα  ο Σπύρος ανακαλύπτει ότι είναι πολύ πιθανό να κρύβεται πίσω από άλλες ανεξιχνίαστες δολοφονίες που έχουν απασχολήσει το τμήμα και βάζει την ομάδα να εξετάσει το παρελθόν του.

Παράλληλα η Λίνα αρχίζει να πηγαίνει σε ψυχολόγο μαζί με τη μητέρα της και τον πατέρα της. Η Χρύσα όμως έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα, την εγκυμοσύνη της Δώρας.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η διπλή ζωή της Υβόννης

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το κρυφό παιδί του Γεράσιμου

Αυτό που δε γνωρίζει βέβαια είναι ότι ο άντρας της όχι μόνο δεν έχει σταματήσει να συναντιέται με την ερωμένη του αλλά την πιέζει και να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να φύγουν. Εκείνη στην αρχή διστάζει, κάποια στιγμή όμως αρχίζει να το σκέφτεσαι στα σοβαρά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close