Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Υβόννη-

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων  42 , 43  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Ο Γεράσιμος με την Άννα θα χτίσουν τέλειο δέσιμο μεταξύ τους <3

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 42 στις 6/3/23

Επεισόδιο 42

Δευτέρα

Η Άννα έχει καταλαβαίνει τι πάει να κάνει ο Αλέκος και αποφασίζει να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια, κι έτσι στα κρυφά από όλους παίρνει βοήθεια από το Γεράσιμο ξέροντας ότι είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλεις στο φως τα σκοτεινά μυστικά που κρύβει ο Αλέκος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Μια τεράστια έκρηξη σταματά Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Άννα-Χρύσα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 40 , 41

Εκείνος δέχεται να την βοηθήσει και της δίνει να καταλάβει ότι εγκρίνει την σχέση της με το Δημήτρη και καθώς συμβαίνουν όλα αυτά ο Νίκος προτείνει στην Δώρα να παρατήσουν τις οικογένειες τους και να το σκάσουν μαζί.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Μια γυναίκα λύνει τον γρίφο

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Γεράσιμος καταστρέφουν τον Αλέκο

Ενώ ο Θοδωρής και ο Άκης βρίσκονται χαμένοι από την μαφία που τους ζητάει ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό προκειμένου να απαντήσουν για τα ναρκωτικά που έκλεψε ο Άκης. Η Υβόννη απ’ την άλλη δεν αντέχει στην ιδέα ότι ο Στέλιος είναι στη φυλακή και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από κει.

Η βοήθεια έρχεται από κει που δεν το περιμένει. Ο Δημήτρης επισκέπτεται τα Στέλιο στη φυλακή και ανακαλύπτει κάτι που θα βοηθήσει τις έρευνες αλλά μια τυχαία συνάντηση τον βάζει σε σκέψεις.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Στέφανος Κυριακίδης δίνει spoilers για την σειρά

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Αντρέας-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: H συγκλονιστική ιστορία του Γεράσιμου

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 43 στις 7/3/23

Επεισόδιο 43

Τρίτη

Η Κατερίνα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η ιστορία για την δωροδοκία στην Θεσσαλονίκη βγαίνει στο φως και βρίσκεται εκτεθειμένη. Το γεγονός όμως ότι το μαθαίνει ο Δημήτρης είναι αυτό που την πονάει περισσότερο.

Η κρυφή σχέση της Υβόννης και του Στέλιου αποκαλύπτεται ενώ ο Αλέκος που δίψα για εκδίκηση αρχίζει να φέρεται  όλο και πιο περίεργα. Αυτό που δε γνωρίζει είναι ότι η Άννα έχει βάλει σκοπό της ζωής της να βρει το μυστικό με το οποίο τον εκβίαζε ο Άγγελος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα γίνεται και πάλι στόχος

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : O Άκης Τρέμει τον Γεράσιμο

Με τη βοήθεια του Γεράσιμου είναι πιο πολύ κοντά στο να γίνει εκείνη ο απόλυτος εφιάλτης του Αλέκου. Από την πλευρά του συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία για να την καταδικάσει. Στο μεταξύ ο Άκης στρυμωγμένος από τον Νώντα, μπλέκει την παρέα σε μια ακόμη παρανομία προκειμένου να βρει τα χρήματα που του ζητάει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης με την πλάτη στο τοίχο

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Υβόννη-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως κάτι του κρύβουν

Η Άννα βέβαια έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι η ανιψιά της μπορεί να έχει μπλέξει με περίεργα κυκλώματα και έχει αρχίσει να ερευνά το θέμα. Παράλληλα η Δώρα δέχεται την πρόταση του Νίκου και ετοιμάζονται να το σκάσουν ενώ το μυστικό του Αλέκο αποκαλύπτεται. Πλέον είναι ζήτημα χρόνου να τον πιάσουν και να τον χώσουν για τα καλά μέσα. Ή μήπως όχι;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 44 , 45

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close