Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού το ένστικτο της Άννας τους βάζεις σε μπελάδες.

Χαλάλι της, γιατί τις περισσότερες φορές πέφτει μέσα <3

Ο Αλέκος στη σειρά Παγιδευμένοι, ζητάει από τον Σταύρο να καλέσει ξανά για κατάθεση την Υβόννη καθώς υπάρχουν κενά για το πού ήταν το βράδυ της δολοφονίας του Άγγελου.

Εκείνος το κάνει, αλλά η γυναίκα ασκεί το δικαίωμά της να μη μιλήσει. Ο Αλέκος της εξηγεί ότι αυτό την καθιστά ύποπτη και αργότερα ο ίδιος βρίσκεται στο αυτοκίνητο με τον οδηγό του τον Στέλιο και εραστή της γυναίκας του.

Ο Αλέκος κάνει στα ψέματα πως σηκώνει το τηλέφωνο και πως μιλά με τον εισαγγελέα. Λέει τάχα μου ότι η Υβόννη κινδυνεύει με φυλάκιση δέκα ετών και πρέπει να προφυλακιστεί! Μάλιστα λέει μα πως αφού η γυναίκα μόλις έθαψε το γιο της ενώ προσπαθεί δήθεν να πείσει για την αθωότητά της.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να φυγαδεύσει την Λίνα που κατηγορείται για φόνο

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ένα στικάκι από τον Άγγελο αποκαλύπτει την αλήθεια

Ο Στέλιος τον ακούει και πηγαίνει και βρίσκει τον Αλέκο προκειμένου να συζητήσουν. Του λέει ότι άκουσε χωρίς να το θέλει, όσα είπε για την κυρία Υβόννη και θέλει πραγματικά να τη σώσει! Ο Αλέκος τότε του λέει ότι ο εισαγγελέας ζητάει 10 χρόνια φυλάκιση.

Είναι άσχημη η κατάσταση κι εκείνη δεν μιλάει του απαντάει εκείνος. Τότε ο Στέλιος του αναφέρει αποφασισμένος ότι μπορεί εκείνος να πάρει το φταίξιμο. Να πει ότι εκείνος τα έκανες όλα. Πως εκείνος βοήθησε τον Άγγελο να αποδράσει. Ο Αλέκος τότε τον ρωτάει αν την αγαπά τόσο πολύ και εκείνος δε θέλει να του πει ψέματα και απλά γνέφει το κεφάλι του!

Πράγματι ο Στέλιος βρίσκεται στη φυλακή και η Υβόννη στρέφεται απεγνωσμένη στην Κλειώ για να τον βοηθήσει. Οι άνθρωποι του Χατζή έχουν ήδη διαρρεύσει στα Μέσα ότι πάσχει από επιληψία και οι δημοσιογράφοι τον περιμένουν για μια δήλωση, ενώ η Κατερίνα τον πιέζει και καταφέρνει να τον πείσει να επισκεφθούν μαζί το γιατρό.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος διώχνει οργισμένος την Άννα

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 39 , 40 , 41

Ενώ λοιπόν ο Μαυρίδης αρχίζει θεραπεία, η Υβόννη παρακαλεί την Κλειώ να βοηθήσει τον Στέλιο, που βρίσκεται στη φυλακή επειδή ομολόγησε ένα έγκλημα που δεν έκανε. Η Δανάη, που κρατά το πακέτο με τα ναρκωτικά στο σπίτι του Ανδρέα, παραδίδει την πρώτη παρτίδα ακριβώς όπως της είπε ο Άκης, και παίρνει τα χρήματα.

Οι πέντε τους περνούν μια μέρα στα μαγαζιά ξοδεύοντας και διασκεδάζοντας, όμως σύντομα όλα αλλάζουν. Ο Θοδωρής υποψιάζεται πως ο κολλητός του έχει άλλα σχέδια και όταν τον ξεμπροστιάζει, αρχίζουν τα προβλήματα.

Την επόμενη κιόλας μέρα, ένας άνθρωπος του κυκλώματος τους σταματά και, με την απειλή όπλου, τους αναγκάζει να μπουν στο αυτοκίνητό του. Η Δώρα μη έχοντας άλλη επιλογή προχωρά με το τεστ πατρότητας, όμως ο Νίκος πάει να τη συναντήσει και της προτείνει να τα αφήσουν όλα πίσω και να φύγουν μαζί. Όσο για τον Δημήτρη, πηγαίνει στην εισαγγελία όπου η Κάλια περιμένει να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Στέλιος σώζει την Υβόννη

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Αγγελική Ρούσσου αλλάζει τα δεδομένα

Ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να συντάξει την πρότασή του για το κατηγορητήριο που θα ενοχοποιεί τη νεαρή δικηγόρο ενόψει της δίκης της. Ο Σταύρος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά η προθεσμία εκπνέει. Στο μεταξύ οι έρευνες για την αλλαγή των στοιχείων στη Σήμανση που ενοχοποιούν τον Δημήτρη συνεχίζονται.

Η Κάλια θα βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών. Η ερευνήτρια με δάκρυα στο μάτια λέει στον Δημήτρη ότι κάποιος θέλει να τον παγιδέψει αλλά δεν είναι εκείνη.

Μέσα του δεν πιστεύει ότι αυτή είναι η ένοχη και μπαίνει στο παλιό του γραφείο, το οποίο είναι ακόμη άδειο, για να σκεφτεί. Βλέπει την καρέκλα, σκέφτεται ότι οι τρίχες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος μπορεί να προήλθαν από δω και ζητά από τον Σταύρο και τον Ανδρέα να δουν το υλικό από τις κάμερες. ‘Όταν βλέπουν τον Ηλία να μπαίνει κρυφά ένα βράδυ στο γραφείο, καταλαβαίνουν ποιος είναι ο αληθινός ένοχος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: H Χρύσα διαλύεται

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ποιος απειλεί να διαλύσει Άννα και Δημήτρη

Όταν ο Δημήτρης τηλεφωνεί στην Άννα, εκείνη είναι έξω από το σπίτι του δολοφόνου. Τη ρωτά τι κάνει εκεί και εκείνη του απαντά ότι πήγε από ένστικτο!

Πηγαίνει και τη βρίσκει. Σε λίγο ο Ηλίας παίρνει το αυτοκίνητό του. Εκείνοι τον ακολουθούν. Στη διαδρομή όμως τους αντιλαμβάνεται και αρχίζει να αναπτύσσει ταχύτητα. Όταν εγκλωβίζεται στην κίνηση, βγαίνει από το αυτοκίνητο κι αρχίζει να τρέχει.

Τρέχουν κι εκείνοι στο κατόπι του. Ο Ηλίας τότε του φωνάζει ότι δεν πρόκειται να μπει στη φυλακή και πέφτει στις ρόδες ενός φορτηγού. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος και το ερώτημα ποιος τον έβαλε να σκοτώσει τον Άγγελο, μένει αναπάντητο!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close