Παγιδευμένοι-Χρύσα-Νίκος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Χρύσα χωρίζει τον Νίκο.

Καιρός σου ήταν κορίτσι μου…με τον βλαμμένο!

Πολύ άσχημα θα περάσει η Χρύσα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι. Εκτός από την κόρη της, η πονεμένη ηρωίδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τον άντρα της, ο οποίος αρχίζει να κρατά μυστικά..

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το ένστικτο της Άννας τους βάζει σε μπελάδες

Παγιδευμένοι-Χρύσα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να φυγαδεύσει την Λίνα που κατηγορείται για φόνο

Η Λίνα έχει μπλέξει σε περίεργα μονοπάτια και αρνείται να πάει σχολείο. Η οικογένεια την στέλνει σε έναν ψυχολόγο, όμως η ίδια εξακολουθεί να κάνει παρέα με τα λάθος άτομα.. Όλο αυτό καταβάλλει ψυχολογικά και την Χρύσα, η οποία βλέπει το παιδί της να βασανίζεται.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Οι άνθρωποι του Χατζή διαρρέουν την αλήθεια

Παγιδευμένοι-Χρύσα-Νίκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ένα στικάκι από τον Άγγελο αποκαλύπτει την αλήθεια

Σα να μη φτάνουν όλα αυτά, η Δώρα μένει έγκυος. Ο σύζυγος της Χρύσας, όχι μόνο δεν έχει σταματήσει να την βλέπει, αλλά της υπόσχεται πως θα παρατήσει την οικογένειά του, για να φτιάξουν τη δική τους!

Η Χρύσα καταρρέει, στη σειρά Παγιδευμένοι σύμφωνα με το youfly.com. Η Λίνα απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την μητέρα της, ο σύζυγος κλείνει την πόρτα και η Χρύσα αισθάνεται πιο διαλυμένη από κάθε άλλη φορά.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος διώχνει οργισμένος την Άννα

Παγιδευμένοι-Χρύσα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Στέλιος σώζει την Υβόννη

Η Χρύσα όμως μετά από μια σειρά γεγονότων χωρίζει τον Νίκο και η Άννα που δεν θέλει να βλέπει την αδερφή της έτσι, την παίρνει βοηθό στο γραφείο της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close