Παγιδευμένοι-Αλέκος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού οι άνθρωποι του Χατζή διαρρέουν την αλήθεια.

Τί έχουν να δουν πάλι τα μάτια μας;

Ο Σταύρος γνωρίζει τη νέα εισαγγελέα που έχει έρθει να αντικαταστήσει στην υπηρεσία τον Δημήτρη στη σειρά Παγιδευμένοι. Πρόκειται για την Αγγελική Ρούσσου (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), η οποία του φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα…

Οι άνθρωποι του Χατζή έχουν ήδη διαρρεύσει στα Μέσα ότι πάσχει από επιληψία και οι δημοσιογράφοι τον περιμένουν για μια δήλωση, ενώ η Κατερίνα τον πιέζει και καταφέρνει να τον πείσει να επισκεφθούν μαζί το γιατρό.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ένα στικάκι από τον Άγγελο αποκαλύπτει την αλήθεια

Παγιδευμένοι-Άννα-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος διώχνει οργισμένος την Άννα

Ενώ λοιπόν ο Μαυρίδης αρχίζει θεραπεία, η Υβόννη παρακαλεί την Κλειώ να βοηθήσει τον Στέλιο, που βρίσκεται στη φυλακή επειδή ομολόγησε ένα έγκλημα που δεν έκανε.

Η Δανάη, που κρατά το πακέτο με τα ναρκωτικά στο σπίτι του Ανδρέα, παραδίδει την πρώτη παρτίδα ακριβώς όπως της είπε ο Άκης, και παίρνει τα χρήματα. Οι πέντε τους περνούν μια μέρα στα μαγαζιά ξοδεύοντας και διασκεδάζοντας, όμως σύντομα όλα αλλάζουν.

Ο Θοδωρής υποψιάζεται πως ο κολλητός του έχει άλλα σχέδια και όταν τον ξεμπροστιάζει, αρχίζουν τα προβλήματα. Την επόμενη κιόλας μέρα, ένας άνθρωπος του κυκλώματος τους σταματά και, με την απειλή όπλου, τους αναγκάζει να μπουν στο αυτοκίνητό του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 39 , 40 , 41

Παγιδευμένοι-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Στέλιος σώζει την Υβόννη

Η Δώρα μη έχοντας άλλη επιλογή προχωρά με το τεστ πατρότητας, όμως ο Νίκος πάει να τη συναντήσει και της προτείνει να τα αφήσουν όλα πίσω και να φύγουν μαζί. Όσο για τον Δημήτρη, πηγαίνει στην εισαγγελία όπου η Κάλια περιμένει να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Μέσα του δεν πιστεύει ότι αυτή είναι η ένοχη και μπαίνει στο παλιό του γραφείο, το οποίο είναι ακόμη άδειο, για να σκεφτεί. Βλέπει την καρέκλα, σκέφτεται ότι οι τρίχες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος μπορεί να προήλθαν από δω και ζητά από τον Σταύρο και τον Ανδρέα να δουν το υλικό από τις κάμερες.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Αγγελική Ρούσσου αλλάζει τα δεδομένα

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: H Χρύσα διαλύεται

Όταν βλέπουν τον Ηλία να μπαίνει κρυφά ένα βράδυ στο γραφείο, καταλαβαίνουν ποιος είναι ο αληθινός ένοχος. Όμως, η Άννα βρίσκεται ήδη έξω από το σπίτι του, επειδή τον υποψιάζεται ακόμη.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά αντιμέτωποι

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

Ο Δημήτρης πάει να τη βρει κι όταν ο Ηλίας μπαίνει στο αυτοκίνητό του και φεύγει, αρχίζει η καταδίωξη. Μια καταδίωξη που θα λήξει με τραγικό τρόπο, όταν εκείνος αρνούμενος να οδηγηθεί στη φυλακή, θα προτιμήσει να πέσει στις ρόδες ενός αυτοκινήτου…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close