Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη.

Όλη η Ελλάδα θέλει να κάνει ερωτική εξομολόγηση σε αυτό τον άντρα…Εσύ θα κρατιόσουν βρε Άννα;

Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη, εκείνος όμως δεν πέφτει στην αγκαλιά της. Της αποκαλύπτει ότι εξαιτίας του πατέρα του, ο δικό της πατέρας πήγε φυλακή και κάπου εκεί τελειώνει το ειδύλλιο τους πριν καν ξεκινήσει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμενοι: Η οικογένεια Χατζή στα μαχαίρια

Ο Δημήτρης προβληματίζεται για το τι θα πρέπει να κάνει απ’ τη στιγμή που έμαθε ότι ο πατέρας του ευθύνεται για την άδικη φυλάκιση του πατέρα της Άννας. Για πρώτη φορά στη ζωή του σκέφτεται σοβαρά να παραβεί τις αρχές του και να αποκρύψει την αλήθεια γιατί ξέρει ότι αν το κάνει θα χάσει για πάντα την Άννα.

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά έρχονται κοντά

Από την άλλη τον πιέζει ο χρόνος. Ο Άγγελος του έχει δώσει συγκεκριμένη διορία. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη για τον εισαγγελέα όταν η Άννα τον επισκέπτεται στο σπίτι του και του μιλά ανοιχτά για τα αισθήματα της.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Του ομολογεί πως αυτό που ξεκίνησε σαν ψέμα είναι για εκείνη πραγματικότητα. “Δημήτρη σε έχω ερωτευτεί.” του λέει κοιτώντας τον στα μάτια και εκείνος νιώθει ράκος ενώ κάτω από άλλες συνθήκες θα ένιωθε ευτυχισμένος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Αστυνομία βρίσκει στοιχείο φωτιά για την δολοφονία του Κοσμά

Αντί λοιπόν να της πει ότι και αυτός αισθάνεται το ίδιο αναγκάζεται να της αποκαλύψει την αλήθεια. “Θα θυμώσεις πάρα πολύ μαζί μου, με αυτό που θα σου πω και δεν θα θέλεις να με ξαναδείς.” της λέει και της αποκαλύπτει τα πάντα για την μελανή σελίδα στη ζωή του πατέρα του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής το σκάει για το εξωτερικό

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Η Άννα νιώθει την γη να χάνεται κάτω απ’ τα πόδια της γιατί ο Σπύρος ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή ένα πρόσωπο που εκτιμούσε και σεβόταν απεριόριστα. Μετά το πρώτο σοκ αποφασίζει να τον βρει και να του μιλήσει.

Τον ρωτάει πως τόλμησε να την κοροϊδέψει και να παίζει θέατρο τόσο καιρό μαζί της ενώ ήταν ο άνθρωπος που της είχε στερήσει τον πατέρα της για πέντε χρόνια και μάλιστα σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο της ζωής της. Ο Σπύρος ακούει τις κατηγορίες της με χαμηλωμένο το κεφάλι γιατί ξέρει ότι νεαρή δικηγόρος έχει απόλυτο δίκιο.

Παγιδευμένοι-Άννα-

Ίσως η Μυρτώ να μην είχε πεθάνει, το έχεις σκεφτεί αυτό;” του λέει στρίβοντας ακόμα πιο βαθιά το μαχαίρι στην πληγή του που δεν είχε καταφέρει να κλείσει όλα αυτά τα χρόνια και τον πονούσε. Η Άννα αρχίζει να ανησυχεί πια σοβαρά για τον πατέρα της.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Έρχεται η αδερφή της Υβόννης και φέρνει τα πάνω κάτω

Παγιδευμένοι-Άννα-

Κι άλλες φορές στο παρελθόν εξαφανιζόταν απ’ το σπίτι χωρίς να δίνει σε κανέναν αναφορά όμως τώρα κάτι την ανησυχεί. Δεν είναι στα γνωστά στέκια του. Έτσι φτάνει στο σημείο ακόμα και να πάρει με την σειρά όλους τους δρόμους προκειμένου να τον βρει.

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close