Παγιδευμένοι: Αυτός έβαλε τον αστυνομικό να σκοτώσει τον Άγγελο

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε ποιος έβαλε τον αστυνομικό να σκοτώσει τον Άγγελο. 

Η μία εξέλιξη πίσω από την άλλη. ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!

Η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να ενώσουν τις σκόρπιες αναμνήσεις της Άννας για να φτάσουν στην αλήθεια. Όλα οδηγούν στο ότι ο δράστης της δολοφονίας του Άγγελου ήταν γυναίκα.

Ο Αλέκος συνεχίζει να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να στείλει την Άννα πίσω στη φυλακή. Στο μεταξύ η Άννα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης παραιτήθηκε από τη θέση του εισαγγελέα και η αντίδρασή της είναι απρόβλεπτη… Δεν αντέχει το βάρος μιας τέτοιας θυσίας.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εκβιάζει τον Σταύρο

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος πίσω από όλα

«Μου έδωσες τον λόγο σου ότι δεν θα καταστρέψεις την καριέρα σου. Γιατί το έκανες; Εξαιτίας μου;», του φωνάζει. «Όχι εξαιτίας σου. Εξαιτίας μου. Επειδή το ήθελα. Επειδή βαρέθηκα να είμαι σε ένα μέρος κλειδωμένος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 33 , 34 , 35

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης κάνουν έρωτα στο γραφείο της

Είμαι άνθρωπος, έχω αισθήματα. Μπορώ να βρεθώ σε άλλη θέση. Εσύ δεν έλεγες ότι δεν έχω κάνει κάτι τρελό στη ζωή μου; Έκανα. Είμαι στην πλευρά που δεν ξέρω τίποτα, αλλά θέλω να δοκιμάσω», της απαντάει. Όμως εκείνη είναι πολύ θυμωμένη για να τον ακούσει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άνδρας με μακριά μαλλιά ο δολοφόνος

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η διπλή ζωή της Υβόννης

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της Άννας και του Δημήτρη. Ένα γάντι λίγο πιο πέρα από την περιοχή του εγκλήματος που κανένας δεν είχε προσέξει. Το πάει στο εργαστήριο της αστυνομίας.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το κρυφό παιδί του Γεράσιμου

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος κουβαλάει ένα φοβερό παρελθόν

Στο γάντι βρίσκουν αίμα του Άγγελου και μια τρίχα. Ο Ανδρέας ανακαλύπτει ότι ο δολοφόνος δεν είναι γυναίκα αλλά άντρας με μακριά μαλλιά.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα γίνεται μία άλλη μετά τον φόνο

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : Ο Γερασιμός βαριά άρρωστος

Η Άννα θυμάται σιγά-σιγά. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα προκειμένου να ταυτοποιηθεί το DNA. Όμως δεν ταυτοποιείται από το σύστημα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι την ανάλυση των στοιχείων στο εγκληματολογικό εργαστήριο την κάνει… ο ίδιος ο δολοφόνος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κάνει μαύρη τη ζωή της Άννας

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Κλειώ σκότωσε τον Άγγελο;

Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί σκότωσε τον Άγγελο και ποιος τον έχει βάλει να το κάνει… Τον αστυνομικό τον έχει βάλει ο ίδιος ο Άγγελος ..Ο ίδιος ο Άγγελος  είχε σκηνοθετήσει το φόνο του για να εκδικηθεί την Άννα!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close