Παράδεισος-των-Κυριών-Μιράντα-Ντίνος

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως  Μιράντα και Ντίνος έρχονται κοντά.

ΝΑΙΙΙΙ

Η Ντέπυ στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα, που της δείχνει ότι η απόφασή της να μείνει στην Αθήνα θα τη βάλει σε κίνδυνο. Η γυναίκα που την καλεί την απειλεί να τα μαζέψει και να φύγει γρήγορα από την Ελλάδα και μάλιστα της προτείνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να το κάνει.

Η Ντέπυ, όμως, δεν λυγίζει. Αντίθετα, πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου και του ανακοινώνει πως Θα μείνει μαζί του, ώστε να είναι πιο ασφαλής. Εκείνος εξοργίζεται, όμως δεν έχει το περιθώριο να αντιδράσει. Έτσι κι αλλιώς και ο ίδιος έχει αλλού το μυαλό του.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 45, 46, 47, 48

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 45, 46, 47, 48

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Όλη η αλήθεια για το παιδί της Μιράντας

Με τα οικονομικά προβλήματα του «Παράδεισου» από τη μία και το γάμο της Αμαλίας από την άλλη, έχει κλονιστεί. Όμως, η Πολυξένη, θέλοντας να βοηθήσει τη φίλη της, έχει αποφασίσει να του πει όλη την αλήθεια.

Κι όντως ξεκινά να πάει στον «Παράδεισο», όμως εκεί συναντά τη Δάφνη και αλλάζει γνώμη… Αυτή με τη σειρά της βρίσκεται στο κατάστημα για να μιλήσει στη Γεωργία.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία και η Όλγα έρχονται σε σύγκρουση

Ο Παράδεισος των Κυρίων : Η Μιράντα πηγαίνει φυλακή

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 41, 42, 43, 44,

Θέλοντας να σταματήσει τον αρραβώνα της με τον Άγη, της αποκαλύπτει ότι ο αγαπημένος της την πλησίασε εξαιτίας ενός στοιχήματος και της ραγίζει την καρδιά…

Την ίδια στιγμή που η αδελφή του ανακοινώνει τους αρραβώνες της με τον Πάρη, ο Άγης επιμένει να αρραβωνιαστεί τη Γεωργία και έρχεται σε ρήξη με τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια, που δεν του το επιτρέπουν. Στο σπίτι των Βασιλείου ακόμη προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση, ενώ την ίδια στιγμή οι εξελίξεις στον «Παράδεισο»… τρέχουν.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος χωρίζει την Αμαλία

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία είναι κόρη της Μιράντας και του Χρηστίδη

Ο Ντίνος συνεχίζει να ψάχνει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την επιχείρηση, ενώ η Όλγα πλησιάζει στην αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού, που ο άντρας της θέλει να μείνει για πάντα κρυμμένο.

Όταν βεβαιώνεται πως το κτίριο του «Παράδεισου», που ανήκε στον Αποστόλη, έχει περάσει πια στην ιδιοκτησία του Ντίνου, παραξενεύεται πάρα πολύ…

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 25, 26, 27, 28

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος εξαφανίζεται με τον μικρό Πετρή

Αποφασίζει λοιπόν να πάει να τον δει κρυφά από τον άντρα της, για να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί με αυτή την ιστορία. Ο Ντίνος, που έχει ήδη μάθει ότι η Αμαλία συμφώνησε να παντρευτεί τον Πάρη, έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Για άλλη μια φορά, η Μιράντα στέκεται δίπλα του και του δείχνει με κάθε τρόπο ότι τον νοιάζεται. Για την ίδια, η απειλή του Θανάση δεν έχει εξαφανιστεί…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19 , 20

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος στα δικαστήρια

Αντίθετα, αυτός συνεχίζει τις απειλές και αυτήν τη φορά επικεντρώνεται στη Βικτώρια, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα έναν τρόπο για να τον ξεφορτωθεί. Υποκύπτει λοιπόν στις απαιτήσεις του και του δίνει όλο και περισσότερα χρήματα, ρισκάροντας έτσι να κάνει το μεγάλο λάθος.

Κι όντως αυτό γίνεται όταν ο Χριστόφορος ανακαλύπτει τις αναλήψεις που έχουν γίνει από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και αρχίζει να την υποψιάζεται…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close