Παράδεισος-των-Κυριών-Μιράντα-Ντίνος

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον αρραβώνας που θα ανατρέψει τα πάντα. 

Με το καλό με το καλό…

Η Αμαλία αποφασίζει να πάει στην Ολγα και να της αποκαλύψει ότι είναι έγκυος από τον γιο της. Ο Πάρης, που δεν γνωρίζει τον λόγο της επίσκεψής της, αρχίζει να αναρωτιέται, ενώ δείχνει πως εμπιστεύεται τον Μεμά ολοένα και περισσότερο.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Μιράντα και Ντίνος έρχονται κοντά

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 25, 26, 27, 28

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 45, 46, 47, 48

Την ίδια στιγμή ο Αγης επαναπροσδιορίζει τη σχέση του με τη Γεωργία και αποφασίζει να προχωρήσει πιο σοβαρά: «Θέλω να σας ανακοινώσω ότι θα αρραβωνιαστώ τη Γεωργία», τους ανακοινώνει και η οικογένεια Μπουραντά σοκάρεται στο άκουσμα αυτού του νέου:

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Όλη η αλήθεια για το παιδί της Μιράντας

Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτόρια πετάει την Πολυξένη στο δρόμο

Δείτε ακόμη Σασμός: Εχθροί για τα μάτια μιας γυναίκας

«Τι λες, παιδί μου; Ποια Γεωργία θα αρραβωνιαστείς; Έλα στα σύγκαλά σου», του λέει ο Χριστόφορος. Στο μεταξύ η Μιράντα επιχειρεί να προσεγγίσει ξανά τη Ματούλα, ενώ ο Ντίνος, μετά τον χωρισμό του από την Αμαλία, δείχνει να αλλάζει στάση απέναντι στους οικείους του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι πήρε το σπίτι της Καλλιόπης φωτιά

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 9, 10, 11, 12

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η εμφάνιση του Ζήση επιφυλάσσει νέα έκπληξη στον Αποστόλη, την ώρα που οι εξελίξεις κάνουν τη Βικτώρια να νιώθει εκτεθειμένη σε μεγάλους κινδύνους, ενώ η Μιράντα παθαίνει σοκ όταν βλέπει μπροστά της τον πατέρα της και μάλιστα να τη στηρίζει!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close