Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης χτυπάει δίχως έλεος την Μιράντα

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Χρηστίδης χτυπάει δίχως έλεος την Μιράντα.

Θα βρεις και εσύ τον δάσκαλο σου μην σκας…κράτα γερά Μιράντα…

O αστυνόμος Χρηστίδης στον Παράδεισο των Κυριών είναι πλέον στρυμωγμένος άσχημα και αυτό τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο. Χάνει τον έλεγχο και φτάνει σε ακραία σημεία, τόσο που κλονίζουν ακόμα και τη Βικτώρια.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Άγρια σύγκρουση ανάμεσα σε Άγη και Μάρκο

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης κρατά αιχμάλωτη την Μιράντα

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

Μετά από πιέσεις και με εγγύηση, ο αστυνόμος Χρηστίδης τελικά αποφυλακίζεται. Μόλις η Μιράντα μαθαίνει τα νέα, φοβάται πάρα πολύ ότι η γυναίκα του η Ματούλα θα την πληρώσει και ανησυχεί ακόμα και για τη ζωή της γυναίκας.

Έτσι αποφασίζει αν της κάνει μια πρόταση: «Φύγε τώρα από εκεί. Φοβάμαι ότι θα σου κάνει κακό. Έλα να μείνεις μαζί μου», της προτείνει, αλλά η Ματούλα δεν το δέχεται: «Δεν πρόκειται να μου κάνει τίποτα, φοβάται πλέον. Θα μείνω εδώ», της απαντάει.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Παντρεύεται η Αμαλία

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης απειλεί την Μιράντα

Δείτε ακόμη Σασμός: Εντολή θανάτου για τον Αντώνη Φριαγκιαδάκη

Ωστόσο η απόφασή της αυτή δεν της βγαίνει σε καλό, καθώς ο Θανάσης για μια ακόμα φορά, πιο βίαιος από ποτέ, τη χτυπάει ανελέητα. Η Ματούλα ενημερώνει αμέσως τη Μιράντα:

«Είναι θηρίο… Με χτύπησε πολύ άσχημα», της λέει και η Μιράντα σοκαρισμένη, αποφασίζει να δράσει: «Έρχομαι να σε πάρω τώρα», της τονίζει και με κίνδυνο την ζωή της βοηθάει τη Ματούλα και την κρύβει στο σπίτι της.

Δείτε ακόμη Σασμός : Δειτε το καφενείο του Παντελή – Πού βρίσκεται στην Αττική και τι είναι στην πραγματικότητα

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης απειλεί την Μιράντα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης θα χάσει το μυαλό του ξανά

Ωστόσο και ο Σωτήρης κάνει ένα λάθος που φοβάται ότι θα του στοιχίσει πολύ ακριβά, καθώς σε έναν μεγάλο καβγά με τον Θανάση, ισχυρίζεται: «Έχω τόσα στοιχεία που θα σε κλείσω φυλακή για τη δολοφονία του Γερακά».

Την ίδια ώρα και η Βικτώρια αρχίζει να φοβάται και αναγκάζεται να πιέσει τον Θανάση να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο: «Μέχρι εδώ. Σταμάτα να ασχολείσαι με τον Παπακώστα», του λέει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος στέλνει απειλητικό μήνυμα στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης απειλεί την Μιράντα

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης για να μην ξεσπάσει ο πόλεμος

Ο Θανάσης γυρίζει στο σπίτι και καθώς δεν βρίσκει τη Ματούλα γίνεται έξαλλος, ενώ η Μιράντα πηγαίνει στο σπίτι για να τον απειλήσει: «Θα σε καταστρέψω. Άσε ήσυχη τη γυναίκα σου.

Δεν πρόκειται να την ξαναδείς, Εκεί που είναι, είναι καλά και ασφαλής», του τονίζει μεταξύ άλλων, αλλά η κοπέλα πληρώνει το λάθος της να βρεθεί εκεί. Ο Θανάσης της επιτίθεται: «Λέγε πού την έχεις, θα σε σκοτώσω», την απειλεί κι αρχίζει να τη χτυπάει με μανία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τέλος η σειρά απο τον ALPHA

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης χτυπάει δίχως έλεος την Μιράντα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος σκηνοθέτησε τον πνιγμό του γιου του

Η Μιράντα, πάνω στην πάλη της με τον Χρηστίδη, πέφτει και χτυπάει άσχημα. Η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της και ο Χρηστίδης την κλειδώνει μέσα στο σπίτι.

Η Μιράντα είναι εξαφανισμένη και στον Παράδεισο και η αδικαιολόγητη απουσία της έχει αναστατώσει τους πάντες, σύμφωνα με το tv24, ενώ η Μιράντα εγκλωβισμένη στο σπίτι του Θανάση, ζει έναν εφιάλτη. Την ίδια ώρα η Βικτώρια φαίνεται πως δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα με τον Θανάση ο οποίος, όντας σε απόγνωση, εξακολουθεί να την πιέζει διαρκώς με νέους τρόπους:

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος και Μαθιός θα συμφιλιωθούν

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

«Κανόνισε γιατί δεν το έχω σε τίποτα να βγάλω όλα τα άπλυτά σου στη φόρα και κυρίως στον Μπουραντά. Ξέρεις εσύ», την απειλεί κι αυτή για πρώτη φορά τρομοκρατείται. Στο μεταξύ η Μιράντα καταφέρνει να το σκάσει από το σπίτι του και αποφασίζει να μιλήσει στον Ντίνο για τη σχέση της με τον αστυνόμο Χρηστίδη.

Αφού του αποκαλύπτει την αληθινή της ταυτότητα, του λέει ότι ο Χρηστίδης έπεισε τον αυταρχικό πατέρα της να την κλείσει σε αναμορφωτήριο, αποφεύγοντας όμως να του πει για τη σεξουαλική της κακοποίηση και για το παιδί που γέννησε και της πήρε.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close