Παράδεισος των Κυριών: Άγρια σύγκρουση ανάμεσα σε Άγη και Μάρκο

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως μία Άγρια σύγκρουση θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε Άγη και Μάρκο.

Ε δεν πάμε καλά μου φαίνεται…

Στα χέρια θα πιαστούν ο Άγης και ο Μάρκος, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την Γεωργία, την κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Άγη και τον έχει κάνει να πεισμώσει, για να την κατακτήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πλακώνεται στο ξύλο

Παράδεισος των Κυριών: Παντρεύεται η Αμαλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη οδηγείται στην τρέλα

Ο Μάρκος είναι κάθετος. Δε θέλει η κόρη του να μπλέξει με την οικογένεια των Μπουραντάδων. Έτσι, ξεκαθαρίζει διαρκώς, τόσο στην ίδια, όσο και στον Άγη πως δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί αυτόν τον γάμο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα επιτίθεται στον Αστέρη

Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτόρια πετάει την Πολυξένη στο δρόμο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Ο Άγης θυμώνει, διότι δε δέχεται να τον απορρίπτει μια γυναίκα, ακόμη κι εξαιτίας του πατέρα της. Από την άλλη πλευρά, ο Μάρκος είναι στοργικός και υποστηρικτικός πατέρας και σύζυγος, παρόλο που η σύζυγός του η Πιπίτσα έχει αλλάξει πολύ απ’ όταν την γνώρισε και προσπαθεί να μεγαλοπιαστεί.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης απορρίπτει την Άννα

Παράδεισος των Κυριών: Αυτός είναι ο ρόλος του Χρήστου Πλαΐνη

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος αναστατώνει τη ζωή όλων

Μια μέρα, αποφασισμένος ο Άγης να διεκδικήσει την Γεωργία στον Παράδεισο των Κυριών, θα εισβάλλει στο σπίτι της οικογένειας και θα πιαστεί στα χέρια με τον Μάρκο! Ο Μάρκος θα τον πετάξει έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα η Γεωργία να αισθάνεται πάρα πολύ άβολα..

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη διώχνει με τις κλωτσιές το Θέμη από το μοναστήρι

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

Μέσα της στενοχωριέται που βλέπει τον πατέρα της σε αυτή την κατάσταση. Έτσι, σύμφωνα με το youfly, παίρνει μία μεγάλη απόφαση: Μήπως ήρθε η ώρα να διώξει οριστικά τον Άγη από τη ζωή της; Πώς θα αντιδράσει εκείνος;

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close