Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης κρατά αιχμάλωτη την Μιράντα

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Χρηστίδης κρατά αιχμάλωτη την Μιράντα.

Άσε ήσυχη την κοπέλα ρε αλήτη…

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «0 Παράδεισος των κυριών», ο Χρηστίδης ξεπερνάει ξανά τα όρια και κρατάει την κοπέλα όμηρο στο σπίτι του και τη βασανίζει…

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ALPHA. Ο αστυνόμος, μετά τη σύλληψή του, προσκομίζει το απαιτούμενο ποσό που απαιτείται για την εγγύηση προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Άγρια σύγκρουση ανάμεσα σε Άγη και Μάρκο

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης απειλεί την Μιράντα

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

Την ίδια ώρα, η Μιράντα, μαθαίνοντας πως ο άντρας από στιγμή σε στιγμή θα βγει από τη φυλακή, πηγαίνει στο σπίτι της κυρίας Ματούλας και φοβούμενη για την ασφάλειά της τής προτείνει να πάει να μείνει μαζί της.

Η γυναίκα, αν και πράγματι τρέμει τον σύζυγό της και πιστεύει πως έχει διαπράξει διάφορα εγκλήματα, αρνείται. Κι ενώ ο Χρηστίδης αφήνεται ελεύθερος, η Ματούλα αλλάζει γνώμη και ζητάει τη βοήθεια της Μιράντας.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Παντρεύεται η Αμαλία

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης απειλεί την Μιράντα

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών : Ο Χριστόφορος έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα

Η τελευταία ανταποκρίνεται αμέσως, αγνοώντας πως βά-ζει σε μεγάλο κίνδυνο τον ίδιο της τον εαυτό. Παράλληλα, ο Θανάσης επικοινωνεί με τη Βικτώρια, η οποία του δίνει εντολή να κάνει πράξη όλα όσα έχουν συμφωνήσει.

Οι ώρες περνούν και ο αστυνόμος αντιλαμβάνεται την απουσία της γυναίκας του και τρελαίνεται. Εκείνη τη στιγμή, χτυπάει η πόρτα του σπιτιού του και όταν την ανοίγει βλέπει μπροστά του τη Μιράντα. Η τελευταία τού λέει πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί αλλά και να ψάχνει τη Ματούλα, καθώς βρίσκεται κάπου που είναι προστατευμένη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος και Μαθιός θα συμφιλιωθούν

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Τότε, ο Χρηστίδης εξοργίζεται και ξεπερνάει, ακόμα μία φορά, τα όρια. Κρατάει την κοπέλα εγκλωβισμένη στο σπίτι του και τη βασανίζει άγρια, απειλώντας την να του αποκαλύψει πού είναι κρυμμένη η Ματούλα.

Η Μιράντα παλεύεινα σωθεί, αλλά δεν λυγίζει και δεν του αποκαλύπτει τίποτα για τη γυναίκα του. Εν τω μεταξύ, η αδικαιολόγητη απουσία της Μιράντας από τον «Παράδεισο» έχει αναστατώσει τους πάντες. Κανείς, όμως, δεν φαντάζεται πως η κοπέλα δίνει μάχη για να ξεφύγει από τα χέρια του Χρηστίδη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το γράμμα που άφησε ο Κώστας πριν την δολοφονία του

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης κρατά αιχμάλωτη την Μιράντα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα επιτίθεται στον Αστέρη

Ευτυχώς, κάποια στιγμή, καταφέρνει και το σκάει από το σπίτι του αστυνόμου. Φανερά τρομαγμένη, προσπαθεί να συνέλθει, ενώ, ακόμα μία φορά, συνειδητοποιεί πόσο αδίστακτος αλλά και επικίνδυνος είναι ο Θανάσης. Από την άλλη, ο τελευταίος βρίσκεται σε απόγνωση και απειλεί τη Βικτώρια πως αν δεν τον βοηθήσει θα αποκαλύψει στην Αστυνομία αλλά και στον Χριστόφορο ποια πραγματικά είναι.

Όπως όλα δείχνουν, η γυναίκα φαίνεται πως δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα από τον αστυνόμο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μιράντα αποκαλύπτει στον Ντίνο πως γνωρίζει από το παρελθόν τον Χρηστίδη, καθώς ήταν φίλος με τους γονείς της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πέφτει στα πόδια της Αθηνάς και ζητά συγχώρεση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πλακώνεται στο ξύλο

Βέβαια, το μόνο που του λέει είναι πως αυτός ο άνθρωπος την έκλεισε σε αναμορφωτήριο όταν έμεινε έγκυος. Η αποκάλυψη αυτή συγκλονίζει τον Παπακώστα, ο οποίος φυσικά δεν ξέρει όλη την αλήθεια για τπ σχέση τους…

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close