Παραλία: Δανάη Μιχαλάκη και Κώστας Νικολούλη το ζευγάρι της σειράς

Παραλία: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως Δανάη Μιχαλάκη και Κώστας Νικούλη το ζευγάρι της σειράς.

Καλά κατάλαβα χαμούλης θα γίνει και σε αυτήν την σειρά…

Στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, τα φημισμένα Μάταλα, κάτω από τον μοναδικό ήλιο της Κρήτης, αναβιώνει στη νέα σειρά της δημόσιας τηλεόρασης η ιστορία των χίπηδων, αλλά κι ένας παράφορος έρωτας με ένα πρωταγωνιστικό ζευγάρι που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ.

Η ΕΡΤ συνεχίζει την πορεία που χάραξε στη μυθοπλασία μεταφέροντας στη μικρή οθόνη σειρές βασισμένες σε αξιόλογα βιβλία. Ένα από αυτά είναι και το μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο το κορίτσι με το σαλιγκάρι που κατάφερε να κάνει αίσθηση με την κυκλοφορία του και να προσελκύσει αμέσως το ενδιαφέρον εταιρειών παραγωγής για τη μεταφορά του στη μικρή οθόνη.

Παραλία: Δανάη Μιχαλάκη και Κώστας Νικολούλη το ζευγάρι της σειράς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Πατέρας ο Στέφανος

Πρόκειται για μία συγκινητική ιστορία που θα μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κρήτη. Με μοναδικό σκηνικό την πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, τα φημισμένα Μάταλα, υπό τους διάσημους ήχους των τραγουδιών της Τζόνι Μίτσελ και του Μπομπ Ντίλαν, που πέρασαν από κει, αναβιώνει η ιστορία των χίπηδων κάτω από το μοναδικό ήλιο της Κρήτης που τους υποδέχτηκε.

Κεντρική ηρωίδα είναι ένα κορίτσι, που πίστευε πως η μεγαλύτερη ελευθερία της καρδιάς είναι να μπορεί να ανήκει, και ένα αγόρι, που δεν μπορούσε να ερωτευτεί. Η σειρά θα έχει τον τίτλο η παραλία και αποτελεί μία ιδέα της Πηνελόπης Κουρτζή και της Αυγής Βάγια.

Παραλία: Δανάη Μιχαλάκη και Κώστας Νικολούλη το ζευγάρι της σειράς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Μαρία μετά την φυλάκιση της Αθηνάς

Η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει την υλοποίηση είναι η Foss Productions. Όσο για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι aποτελείται από δύο ιδιαίτερα αγαπημένους ηθοποιούς, τη Δανάη Μιχαλάκη που εδώ και τρία χρόνια πρωταγωνιστούσε στις Άγριες Μέλισσες και τον Κώστα Νικούλι ο οποίος με τη συμμετοχή του στο Σασμό του Alpha άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παραλία: Δανάη Μιχαλάκη και Κώστας Νικολούλη το ζευγάρι της σειράς

Δείτε ακόμη

Μάλιστα, ρόλο στη σειρά θα έχει και ο πατέρας της Δανάης, Γιώργος Μιχαλάκης,

Παραλία: Δανάη Μιχαλάκη και Κώστας Νικολούλη το ζευγάρι της σειράς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα νέα πρόσωπα του Β Κύκλου- Αναλυτικά οι ρόλοι

ενώ το καστ συμπληρώνουν ο Δημήτρης Μοθωναίος

Παραλία: Δανάη Μιχαλάκη και Κώστας Νικολούλη το ζευγάρι της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

και ο Μάκης Παπαδημητρίου.

Παραλία: Δανάη Μιχαλάκη και Κώστας Νικολούλη το ζευγάρι της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο νέος αστυνόμος ξυπνά τον εφιάλτη του Μαθιού

Το βιβλίο έχει γίνει και ταινία μικρού μήκους, με τον ίδιο τίτλο, η παραλία σε σκηνοθεσία Ειρήνης Λουκάτου με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κουκουράκη,

Παραλία: Δανάη Μιχαλάκη και Κώστας Νικολούλη το ζευγάρι της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική ζητάει από το Μαθιό να χωρίσουν

ο οποίος είναι ο τελευταίος που συμφώνησε να συμμετέχει και στον πρωταγωνιστικό team της σειράς.

Η υπόθεση

Ήταν ένα κορίτσι, ήταν και ένα αγόρι, ήταν καλοκαίρι, λουλούδια στα μαλλιά… αλλά και ένα έγκλημα στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, στα Μάταλα της Κρήτης. 26 Μαρτίου του 1969. Η Υπατία, η κεντρική ηρωίδα της ιστορίας, φτάνει στο αεροδρόμιο του Ελληνικού έκτακτα από το Λονδίνο όπου σπουδάζει γιατρός.

Γνωρίζει εκεί τον Χάρι, ένα νεαρό χίπι και γοητεύεται. Εκείνος την καλεί να επισκεφθεί τα Μάταλα όπου ζει μαζί με άλλους χίπις. Η κοπέλα πάει, χωρίς να έχει ιδέα τι θα συναντήσει εκεί. Φτάνοντας καταλαβαίνει πως δεν είναι απλά μία παραλία και πως δεν είναι απλά ένα καλοκαίρι.

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εγκαταλείπει τον Κωνσταντή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη συμφιλίωση της Αρετής και της Χάιδως

Είναι ένα περίεργο και όμορφο κοινόβιο των παιδιών των λουλουδιών, ανέγγιχτο από τη δικτατορία και τον έξω κόσμο, που συνυπάρχει άλλοτε καλά και άλλοτε με δυσκολία με την τοπική συντηρητική κοινωνία.

Η κοινωνία πάλι της παραλίας, διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχει γνωρίσει Υπατία, την αφομοιώνει και με τις ιστορίες της την κλειδώνει εκεί, να περιμένει το καλοκαίρι της αγάπης μαζί με όλους τους άλλους.

Αγνώριστος ο Κώστας Νικούλι: Ο «Πετρής» ξυρίστηκε και είναι άλλος άνθρωπος! (εικόνες)

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας του Παύλου Βρουλάκη

Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, αυτό δεν έρχεται ποτέ. Ένα στυγερό έγκλημα παγώνει τους πάντες και το νεαρό κορίτσι βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα καθώς η δολοφονία αυτή συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν και τα μυστικά της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close