Σασμός: Αυτός είναι ο μάρτυρας κλειδί που κλείνει το Κώστα φυλακή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς πως αυτός είναι ο μάρτυρας κλειδί που κλείνει το Κώστα φυλακή μια για πάντα

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

 

Ο πραγματικός ένοχος σύντομα θα ξεσκεπαστεί, ένας μάρτυρας κλειδί ανατρέπει τα πάντα. Ο Κώστας δεν θα κυκλοφορεί για πολύ ελεύθερος. Αυτός είναι ο άνθρωπος που αποτελείωσε τον Άγγελο Βρουλάκη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και τα κάνει λίμπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Αστέρη και αυτός την διώχνει

Πρώτη η καπετάνισσα είχε επισκεφθεί τον Άγγελο στο ιατρείο του. Ο καυγάς ανάμεσα τους δεν άργησε να ξεσπάσει κι έτσι εκείνη τον τραυμάτισε με ένα αιχμηρό εργαλείο του και το έβαλε στα πόδια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα ξανά ξυπνά

Την ώρα που ο Άγγελος προσπαθούσε να περιποιηθεί το τραύμα του δέχτηκε μια ακόμα επίσκεψη. Θολωμένος ο Κώστας από ζήλεια και μεθυσμένος από το αλκοόλ εισέβαλε στο ιατρείο και του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δεν πεθαίνει μένει για εκδίκηση

Σασμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ανατροπή με τον Κώστα

Ο Άγγελος έπεσε νεκρός από τα χέρια του Κώστα. Ο Κώστας μετά την δολοφονία κρύβεται στα βουνά, όμως υπάρχει ένας μάρτυρας-κλειδί που ομολογεί όσα είδε.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παίρνουν τον μικρό Πετρή

Σασμός-Κώστας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ενώνει τις δυο οικογένειες

Η ομολογία αυτή βάζει την Άσπα σε σκέψεις, άλλωστε ποτέ δεν πίστεψε πως η Καλλιόπη σκότωσε τον Άγγελο.Έτσι η πρώην σύζυγος του Κώστα, Άσπα, με την βοήθεια του Μύρωνα ξεκινούν νέες έρευνες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ένα βήμα μπροστά από τον Παύλο Βρουλάκη

Σασμός: Η Άσπα ψάχνει να βρει τον ένοχο για την δολοφονία του Άγγελου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή! Θα παντρευτούν Μαθιός και Βασιλική μόλις βγει από τη φυλακή

Εκείνος θυμώνει και παίρνει την απόφαση να πλησιάσει την Άσπα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας άγριος καυγάς ανάμεσα τους. Βέβαια ο Κώστας δεν γνωρίζει τίποτα για τον μάρτυρα-κλειδί, και την παγίδα που του έχει στήσει η Άσπα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εκδικείται τον Μαθιό

Σασμός: Η Άσπα δίνει εντολή θανάτου για τον Κώστα

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός θα βγάλει την Καλλιόπη απο τη φυλακή

Ομολογεί το φριχτό του έγκλημα χωρίς να γνωρίζει πως εκείνη τον ηχογραφεί. Τα στοιχεία που έχει η Άσπα στα χέρια της έχουν υπογράψει την καταδίκη του. Ο φονιάς μπαίνει στη φυλακή και τίποτα δεν μπορεί να τον σώσει.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close