Σασμός-Στεφανής-Νικηφόρος-Μαθιός-Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός κατηγορείται για τον φόνο του Στεφανή και δεν είναι ο Μαθιός.

Άντε Μαθιό πάλι λάδι την έβγαλες…

‘Πολλοί βιάστηκαν, βλέποντας το νέο τρέιλερ του Σασμού, και τον Μαθιό να συλλαμβάνεται, να θεωρήσουν πως τον έπιασαν για τον φόνο το Στεφανή. Όμως εκείνος διώκεται για άλλο πράγμα.

Η υπόθεση Στεφανή θα μείνει ανοιχτή για καιρό. Ένα έγκλημα που θα ρίξει και πάλι υποψίες σε λάθος άνθρωπο. Ο Μαθιός πάλι θα μείνει μακριά από την δαγκάνα της δικαιοσύνης. Για άλλον χτυπάει η καμπάνα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Άγγελος αφήνει τα χωράφια των Σταματάκηδων στην Αργυρώ και η Καλλιόπη τα καίει

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 5 , 6 , 7 , 8,

Στο τρέιλερ λοιπόν του Σασμού βλέπουμε την επιστροφή του Παύλου. Του θείου της Αργυρώς. Τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας. Σε ένα κομμάτι του τρέιλερ δείχνει τον παπά, να του λέει πως δεν έπρεπε να γυρίσει.

Εκεί λοιπόν πέφτουν όλες οι υποψίες για τον Στεφανή. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται, καθώς αυτός ίσως ήταν ο λόγος που αποφάσισε να εξαφανιστεί από το χωριό. Ειδικά ο Νικηφόρος που δεν σταμάτησε ποτέ να αναζητά για τον φονιά του πατέρα του είναι βέβαιος ότι αυτός είναι ο δράστης!

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σώζει απο τα δόντια του χάρου τον Αστέρη

Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει για να δικαιωθεί

Δείτε ακόμη Σασμός: H Μαρίνα τρέμει για την Αργυρώ

Αυτό θα το πει και δημόσια, σύμφωνα με το sport365, με τις υποψίες να πέφτουν αυτόματα πάνω του. Μια Βεντέτα είναι στα σκαριά. Μια βεντέτα που μας είχε προαναγγείλει και ο ηθοποιός που υποδύεται ο Νικηφόρος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιό πρέπει να μας ακολουθήσεις στο τμήμα

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Αισθάνομαι πως η παρουσία μου στην Κρήτη είναι περιττή

Πως θα αντιδράσει ο Αστέρης όταν τα ακούσει όλα αυτά; Θα συνεχίσει την προσπάθεια να ξανακερδίσει την Αργυρώ; Ο Μαθιός πως θα νιώσει όταν δει να κατηγορούν και πάλι το λάθος άτομο;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα είναι ότι πιο συγκινητικό έχετε δει μέχρι τώρα

 

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτά που λέει ο Μαθιός στην Βασιλική θα σας γονατίσουν

Ο Παύλος όμως δεν ήρθε στο χωριό απλά για να τον κατηγορήσουν. Έχει σχέδιο. Ένα σχέδιο που θα το δούμε να εκτυλίσσεται στα πρώτα επεισόδια του δευτέρου κύκλου…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close