Σασμός-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Μαρίνα τρέμει για την Αργυρώ.

Αργυρώ μην κάνεις καμιά τρέλα…

Η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς και γίνεται έξαλλη! «Πάλι αυτοί; Πάλι οι Σταματάκηδες; Δεν θα ηρεμήσουν τελικά αν δεν μας χώσουν όλους στο χώμα; » της λέει και ο Σταύρος προσπαθεί να τη συγκρατήσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αισθάνομαι πως η παρουσία μου στην Κρήτη είναι περιττή

Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και τα κάνει λίμπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα είναι ότι πιο συγκινητικό έχετε δει μέχρι τώρα

Εκείνη όμως δεν φαίνεται να ηρεμεί. Θέλει δικαιοσύνη στο όνομα των αδελφών της και τη θέλει εκείνη τη στιγμή. Παίρνει την τσάντα της και φεύγει από το σπίτι, αφήνοντας πίσω τη Μαρίνα και τον άντρα της να φοβούνται για τα χειρότερα. Το μόνο που μπορούν να φανταστούν είναι πως πηγαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτά που λέει ο Μαθιός στην Βασιλική θα σας γονατίσουν

Σασμός: Η Αργυρώ τρελαίνεται και χάνει τα λογικά της

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα καταθέτει εναντίον της Καλλιόπης και καίει την Καπετάνισσά

Λίγο πριν φτάσει εκεί, η Καλλιόπη εξομολογείται στον Αστέρη ότι ο Άγγελος δεν έπεσε νεκρός από τα χέρια του Μαθιού. «Δεν είναι ο αδελφός σου ο φονιάς του Άγγελου. Δεν είχε λόγο να το κάνει. Ξέρω το παιδί μου και θα προσπαθήσω με νύχια και με δόντια να τον βγάλω από τη φυλακή.

Όπως πίστευα στη δική σου αθωότητα και το απέδειξε η Στέλλα, έτσι και με τον αδελφό σου θα φροντίσω να λάμψει η αλήθεια. Οι Σταματάκηδες δεν είμαστε φονιάδες. Πρέπει όλο το χωριό να το ακούσει αυτό» του λέει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η υγεία του Αστέρη κλονίζεται από την μεταμόσχευση και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Σασμος: Αργυρώ – Αστέρης πόλεμος για το παιδί

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης λιώνει απο τον καημό του

Ο Αστέρης παραμένει σκεπτικός. Του λέει ακόμα πως ήδη έχει τηλεφωνήσει στη Στέλλα, για να αναλάβει την υπεράσπιση του Μαθιού και φεύγει.

Τίποτα δεν κάνει εντύπωση στον Αστέρη και δείχνει να σκέφτεται τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, όταν κάποιος χτυπάει έντονα την πόρτα τους, σαν να θέλει να τη ρίξει κάτω.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Στεφανής θα φέρει την μεγάλη ανατροπή

Σασμός: Η Αργυρώ απειλεί την Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κερδίσει ξανά την Αργυρώ;

Ανοίγει την πόρτα και μπροστά του βλέπει τη μαινόμενη Αργυρώ, που θολωμένη από τη δολοφονία του Άγγελου εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

«Το κάνατε όλοι μαζί και τώρα προσπαθείτε να καλύψετε ο ένας τον άλλον» του λέει μεταξύ άλλων και μάταια ο Αστέρης προσπαθεί να την κάνει να τον ακούσει. Να ακούσει την αλήθεια, πως ο αδελφός του δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον φόνο του αδελφού της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένας ακόμη νεκρός ζητά δικαίωση απο τον Μανώλη

Σασμός: Η Αργυρώ γίνεται δολοφόνος;

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νέο παιχνίδι θανάτου

«Στο ορκίζομαι στην αγάπη που σου έχω» της λέει και ενώ κάνει μια κίνηση να την ακουμπήσει εκείνη αντιστέκεται. Το μόνο που δεν θέλει είναι να του δώσει το δικαίωμα να πιστεύει ότι μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close