Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ σώζει απο τα δόντια του χάρου τον Αστέρη.

Αν δεν είναι αυτοί πλασμένοι ο ένας για τον άλλον τότε ποιος είναι;

 

Στον Σασμό, ο φόνος του Άγγελου για μια ακόμα φορά φέρνει αντιμέτωπους την Αργυρώ με τον Αστέρη. Η Αργυρώ είναι οργισμένη, όμως πίσω από αυτή την οργή κρύβεται η βαθιά αγάπη που του έχει, ενώ ο Αστέρης μην αντέχοντας πια όλη αυτή την πίεση, καταρρέει μπροστά στα μάτια της…

Δείτε ακόμη Σασμός: H Μαρίνα τρέμει για την Αργυρώ

Σασμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιό πρέπει να μας ακολουθήσεις στο τμήμα

Μετά τη δολοφονία του Άγγελου, τη σύλληψη του Mαθιού και την ομολογία της Καλλιόπης ότι αυτή σκότωσε τον Άγγελο, ο Αστέρης τα έχει εντελώς χαμένα.

Από τη μια παλεύει να πείσει την Αργυρώ ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε αυτός ούτε και η οικογένειά του με το γεγονός, και από την άλλη προσπαθεί να βοηθήσει τον αδελφό του κα τη μάνα του. Έτσι αποφασίζει να καταφύγει στη στήριξη της Στέλλας: «Σε παρακαλώ, πρέπει να με βοηθήσεις.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αισθάνομαι πως η παρουσία μου στην Κρήτη είναι περιττή

Σασμός: Η Αργυρώ τρελαίνεται και χάνει τα λογικά της

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα είναι ότι πιο συγκινητικό έχετε δει μέχρι τώρα

Η μάνα μου δεν έκανε κανένα φονικό. Κάτι άλλο έχει συμβεί, Στέλλα. Πρέπει να τη βοηθήσεις. Είναι άδικο να το πάρει πάνω της», της λέει και η Στέλλα αποφασίζει να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Στο μεταξύ, η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ – η οποία δε διστάζει να εισβάλλει και στο σπίτι των Σταματάκηδων – και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού:

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης λιώνει απο τον καημό του

Η Βασιλική του Σασμού με κόκκινο μαγιό βάζει κάτω όλες τις influencers

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Στεφανής θα φέρει την μεγάλη ανατροπή

«Αργυρώ, ο Μαθιός είναι αθώος, δεν σκότωσε αυτός τον Άγγελο, πρέπει να με πιστέψεις», της λέει, αλλά εκείνη είναι εξαγριωμένη: «Με τα ίδια μου τα χέρια θα τον σκοτώσω», την απειλεί και η Βασιλική τα χάνει:

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κερδίσει ξανά την Αργυρώ;

Σασμός: Η Αργυρώ απειλεί την Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένας ακόμη νεκρός ζητά δικαίωση απο τον Μανώλη

«Τι λες, Αργυρώ;», της απαντάει σαστισμένη και φοβισμένη. Την ίδια στιγμή η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, ο οποίος ζηλεύει αφόρητα και δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη.

Ο Αστέρης γλιτώνει στον Σασμό από του χάρου τα δόντια

Η Αργυρώ αρχίζει να ασφυκτιά με τη συμπεριφορά του και φέρεται απότομα. Την ίδια ώρα, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται! Μετά από όλη αυτή την πίεση και τη στενοχώρια ο Αστέρης, ο οποίος έχει και το θέμα ότι πλέον είναι με ένα νεφρό, αρχίσει να μην αισθάνεται καλά.

Ζαλίζεται και δεν έχει καθόλου δυνάμεις. Μάλιστα ενώ οδηγεί, παθαίνει ένα λιποθυμικό επεισόδιο και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Πέφτει χωρίς αισθήσεις πάνω στο τιμόνι και κινδυνεύει να σκοτωθεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το συμβόλαιο θανάτου

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ικετεύει τον Μανώλη με τα δάκρυα στα μάτια

Όμως, από τύχη την ίδια στιγμή, η Αργυρώ βρίσκεται στον δρόμο του και τον σώζει από βέβαιο θάνατο! Η καρδιά της κοπέλας πάει να σπάσει. Ο φόβος ότι κάτι μπορεί να πάθει ο άντρας που αγαπά και ο πατέρας του παιδιού της, την παραλύει. Ο Αστέρης της χρωστάει τη ζωή του, όπως και αυτή άλλωστε χρωστάει τη δική της ζωή σε αυτόν…

Ο Μανώλης αποφασίζει να μιλήσει

Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανώλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη θα παλέψει για να κρατηθούν οι ισορροπίες

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα έρχεται σε κόντρα με τους Σταματάκηδες

Την ίδια στιγμή ο Μανώλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία και μετά από πολλή σκέψη, σύμφωνα με το tv24, εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του. Θα προλάβει να μιλήσει ή κάτι θα ανατρέψει και πάλι την απόφασή του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close