Σασμός: Δάκρυα και αίμα για την Σοφία στα νέα επεισόδια

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς Δάκρυα και αίμα προβλέπονται για την Σοφία.

Ωχ ωχ ωχ … Γιατί καλέ;;;

Νέος φόνος έρχεται να σοκάρει ολόκληρη την Κρήτη στα νέα επεισόδια του Σασμού και η Νεκταρία Γιαννουδάκη, που υποδύεται την Σοφία στη σειρά, την μητέρα της Στέλλας, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv και αποκάλυψε μερικά ακόμα γεγονότα σχετικά με την υπόθεση.

Δείτε επίσης : Σασμος: O αστυνόμος έρχεται κοντά με τον Παύλο Βρουλάκη

Σασμός: Δάκρυα και αίμα για την Σοφία στα νέα επεισόδια

Δείτε επίσης : Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4

Η ηθοποιός μίλησε για την εξέλιξη του ρόλου της, για την εισβολή του Στέλιο Μάινα στο σίριαλ, αλλά και για το κλίμα που επικρατεί με τους συναδέλφους της στα γυρίσματα, τον ανταγωνισμό και την επιτυχία που ελπίζει να έχει και ο δεύτερος κύκλος.

Τα spoilers της Νεκταρίας Γιαννουδάκη για τον Σασμό

Τι συναισθήματα σου δημιουργεί η 2η σεζόν;

Μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη. Έχουμε όλοι περισσότερη όρεξη για δημιουργία, καθώς ο πήχης έχει ανέβει, όπως και ο ανταγωνισμός βέβαια. Σεναριακό και σκηνοθετικό team, τα συνεργεία, όλοι εμείς οι πρωταγωνιστές δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα γυρίσματα των νέων επεισοδίων ώστε το αποτέλεσμα να ανταμείψει το κοινό που μας αγκάλιασε και μας πίστεψε τόσο πολύ πέρσι.

Ο στόχος όλων ποιος είναι;

Σασμός: Δάκρυα και αίμα για την Σοφία στα νέα επεισόδια

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Αστέρη και αυτός την διώχνει

Να κρατήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που αγάπησαν τον «Σασμό» μας!

Είναι δύσκολο το στοίχημα ένας δεύτερος κύκλος να ξεπεράσει την επιτυχία του πρώτου;

Είναι πάντα ένα δύσκολο στοίχημα, πολύ συχνά συναντάμε κάμψη και «κοιλιά». Ελπίζω όμως ότι η δική μας περίπτωση θα κάνει τη διαφορά και ο δεύτερος κύκλος θα είναι πιο δυνατός. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, θα δείτε πολύ δυνατά πράγματα να συμβαίνουν. Εχοντας εικόνα των πρώτων επεισοδίων, θα σου πω ότι θα δούμε νέες αφίξεις και ρόλους, που θα φέρουν τα πάνω – κάτω, έρχονται να μας φρεσκάρουν και να μας τονώσουν εξαιρετικοί ηθοποιοί.

Όπως ο Στέλιος Μάινας…

Ακριβώς. Έχουμε δουλέψει μαζί και στο θέατρο, είναι ένας εκπληκτικός ηθοποιός, η χαρά του συναδέλφου. Ο Στέλιος θα υποδυθεί τον Παύλο Βρουλάκη και η επιστροφή του στο χωριό θα φέρει πολλές ανατροπές. Σημαντική όμως είναι η άφιξη της Γιώτας Φέστα. Είναι φίλη μου από τα παλιά στη σειρά, μας συνδέουν πράγματα οικογενειακά και έρχεται δυναμικά να αλλάξει πολλά δεδομένα.

Η ηρωίδα σου, η Σοφία, πώς θα πορευτεί στα νέα επεισόδια;

Είναι μία ηρωίδα που δεν έχουν συμπαθήσει. Μία γυναίκα που δεν είναι σκληρή, απέδειξε ότι την ενδιαφέρει το παιδί της (Στέλλα). Στα νέα επεισόδια θα έχει πολλούς πονοκεφάλους, προβλήματα, θα συνδεθεί και με τους νέους ρόλους και σίγουρα δεν θα περάσει «ασχολίαστη» στη δεύτερη σεζόν. Ως μαμά της Στέλλας, θέλει το παιδί της να είναι ευτυχισμένο και θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Δεν θέλει να δουλεύει για τους Σταματάκηδες και εκεί θα υπάρξουν συγκρούσεις.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης δόλωμα στα χέρια του Ορφανού

Σασμός: Δάκρια και αίμα για την Σοφία στα νέα επεισόδια

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο μάρτυρας κλειδί που κλείνει το Κώστα φυλακή

Πώς περνάτε στα γυρίσματα;

Η υπόθεση πλέον είναι οικογενειακή. Μπορεί με τους περισσότερους να μην είχαμε ξαναδουλέψει, αλλά όλοι δέσαμε, νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και εκτός δουλειάς-σειράς. Είναι σπουδαίο να συμβαίνει και το απολαμβάνω!

Καθώς προανέφερες τη λέξη «ανταγωνισμό», πώς βλέπεις το τοπίο με τις δεκάδες ελληνικές σειρές;

Εμένα με ενδιαφέρει να ανεβαίνει το επίπεδο και ο κόσμος να μη βλέπει σκουπίδια. Με συναντά κόσμος στον δρόμο και μου επισημαίνει ότι δεν έβλεπε σειρές στην ελληνική τηλεόραση μέχρι πέρσι και ότι πλέον έχουν να παρακολουθήσουν ωραία σίριαλ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και τα κάνει λίμπα

Σασμός: Δάκρυα και αίμα για την Σοφία στα νέα επεισόδια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή! Θα παντρευτούν Μαθιός και Βασιλική μόλις βγει από τη φυλακή

Αυτό είναι σπουδαίο. Πρέπει να υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση σκηνοθέτες με επίπεδο, σεναριογράφοι που αναζητούν το «δύσκολο», ηθοποιοί που να προέρχονται από τον κόσμο του θεάτρου. Ολα αυτά δημιουργούν ένα άρτιο αποτέλεσμα και το κοινό το καταλαβαίνει.

Μπορείς να προβλέψεις αν αυτή η νέα κατάσταση θα παγιωθεί;

Δεν είμαι σε θέση να κάνω τηλεοπτικές προβλέψεις, όμως τα κανάλια έχουν βοηθηθεί πολύ από την πολιτεία και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η μυθοπλασία έχει «ανέβει».

Χρωστάμε πολλά πράγματα και στις «Άγριες Μέλισσες», να το επισημαίνουμε και αυτό. Χρωστάμε πολλά σε δύο-τρεις casting directors, που βρίσκουν πρόσωπα που μέχρι πρότινος δεν ήταν γνωστά στην τηλεόραση. Μία από αυτές είναι και η Μιράντα Ρωσταντή, της χρωστάμε πολλά οι ηθοποιοί.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Νικηφόρος τσεκουρώνει τους tweeterαδες

Ελπίζω πάντως να παγιωθεί αυτή η κατάσταση, ο κόσμος να επιστρέφει από τη δουλειά του και να έχει να βλέπει κάτι ωραίο και ποιοτικό. Η τηλεόραση είναι συντροφιά και παρηγοριά.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close