Σασμός-Βασιλική

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 1 , 2 , 3 , 4.  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA στο Β κύκλο. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

ΕΠΙΤΕΛΟΣ  ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΙΙ και μεις σας έχουμε περιλήψεις των επεισοδίων ΠΡΩΤΟΙ!

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 1 στις 19 /9/2022

Επεισόδιο 1

Δευτέρα 

Ο θάνατος  του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν καταρρέει . Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία όπου η βασιλική περιμένει με το νυφικό της ενώ η Αργυρώ ο Σταύρος και ο μικρός ο Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Ασπά να θρηνεί τον Άγγελο.

Η γιαγιά Ειρήνη χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της, μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της… καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Αστέρη και αυτός την διώχνει

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Η Καλλιόπη από την άλλη, εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό όμως αυτή τη φορά βρίσκεται στα χέρια του Πάπα Μιχάλη και ο άνθρωπος που  προστατεύει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμο.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 2 στις 20 /9/2022

Επεισόδιο 2

Τρίτη 

Θολωμένη από θυμό για τον Αγγελο η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι τον Σταματάκηδων: Eδώ από τα χέρια μου θα πεθάνει η Καλλιόπη λέει με τα μάτια της να πετάνε σπίθες βάζοντας μπροστά το σχέδιο της για να την εκδικηθεί . O Μαθιός ορκίζεται στη Βασιλική ότι δε  σκότωσε εκείνος τον Αγγελο ενώ την ίδια στιγμή ο Μανώλης που βασανίζεται από τύψεις γι’ αυτό τον φόνο μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα ξανά ξυπνά

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δεν πεθαίνει μένει για εκδίκηση

Η Σοφία και ο  Τάσος εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους στην Στέλλα για την απόφαση της να υπερασπιστεί τον Μαθιό. Η γιαγιά ειρήνη ζητά μία χάρη από τον παπά Μιχάλη και η παρουσία της όμως γίνεται αντιληπτή από έναν άντρα από τα παλιά ο όποιος επιστρέφει από τον κόσμο των Νεκρών. Διψασμένος για εκδίκηση… Ο μεγάλος φόβος του Πάπα Μιχάλη ξύπνα και η άφιξη αυτού  του άντρα δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον.

Δείτε επίσης: Σασμός: Αυτός είναι ο μάρτυρας κλειδί που κλείνει το Κώστα φυλακή

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 3 στις 21 /9/2022

Επεισόδιο 3

Τέταρτη 

Η έρευνα για το φόνο του Άγγελου συνεχίζεται και η Καλλιόπη δίνει άλλοθι στον Μαθιό  για να τον σώσει, αφού γνωρίζει πως δεν είναι ο γιος της ο ένοχος.  Την ίδια στιγμή ο Παύλος ανακοινώνει στον Πάπα πως γύρισε για να μείνει και να πάρει εκδίκηση ενώ η Ασπα με τη Μαρίνα και την Αργυρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης μπροστά στην τραγική θέα του πτώματος του Άγγελου στο νεκροτομείο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ανατροπή με τον Κώστα

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Παίρνουν τον μικρό Πετρή

Ο Αστέρης αποτρέπει ένα ερωτικό ενδιαφέρον από τη Στέλλα και αυτό τον φέρνει σε αμηχανία ενώ η αστυνομία ψάχνει τον Μανώλη για να καταθέσει, αλλά πριν εκείνος πάει στο τμήμα, εμφανίζεται μπροστά του η Καλλιόπη:  Σε εκλιπαρώ μην πεις κάτι δώσε μου λίγο χρόνο του λέει.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και τα κάνει λίμπα

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 4 στις 22 /9/2022

Επεισόδιο 4

Πέμπτη

Ο Παύλος προετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή του. Μία επιστροφή που πρόκειται να βαφτεί με αίμα. Θα είναι αρκετές οι μνήμες του παρελθόντος και η εικόνα της γιαγιάς,  για να την σταματήσουν; Oι τύψεις κυριεύουν την Καλλιόπη καθώς οι αναμνήσεις της, από το βράδυ τοy φονικoy αποκαλύπτουν την φρικτή  αλήθεια.

Σε κατάσταση πανικού θα ζητήσει προθεσμία από τον Μανώλη πριν πάει να καταθέσει στην Αθήνα. Μία απρόσμενη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς  θα καταλήξει σε συμπλοκή με τον Σταύρο και θα ξυπνήσει στον τελευταίο  νέες αμφιβολίες για το γάμο του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης ενώνει τις δυο οικογένειες

Σασμός: Ο Αστέρης αποφασισμένος για εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ένα βήμα μπροστά από τον Παύλο Βρουλάκη

Ο Αντώνης και η Ντίνα προσπαθούν ανασυνθέσουν το παζλ της δολοφονίας του Άγγελου και να φτάσουμε στον ένοχο. Η εμφάνιση μιας μάρτυρας κλειδί από το πουθενά θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, Ενώ μία ομολογία θα πέσει σαν βόμβα και θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν οι αρχές για την βραδιά στον τόπο του εγκλήματος.

Η Καλλιόπη ομολογεί πως εκείνη σκότωσε τον Άγγελο και οι αστυνομικοί την συλλαμβάνουν. Από το σημείο αυτό και μετά οι  εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές

Δείτε ακόμη Σασμός Β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 5 , 6 , 7 , 8,

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close