Σασμός : Φεύγουν από το χωριό Μαθιός και Βασιλική

Σασμός :Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιά της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς φεύγουν από το χωριό Μαθιός και Βασιλική .  

Αχ τι ωραία…Να ζήσετε τον έρωτα σας βρε παιδί μου ,με την ευχή μας μέσα απ το βρακί μας …. Για να σκάσει η Καλλιοπάρα.

Ο Μαθιός και η Βασιλική παίρνουν την απόφαση να φύγουν από το χωριό, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση στην Καλλιόπη και στον Νικηφόρο, στη σειρά Σασμός. Το ζευγάρι θέλει να ζήσει για λίγο τον θυελλώδη αυτόν έρωτα, χωρίς να περιορίζεται, χωρίς να φοβάται.

Σασμός : Φεύγουν από το χωριό Μαθιός και Βασιλική

Δείτε επίσης : Σασμός: Ποιος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας;

Ο Νικηφόρος, αν και διστακτικός, έχει δώσει το ελεύθερο στην μητέρα του να προχωρήσει τη ζωή της. Έχει δεχτεί τον Μαθιό ως δεύτερο πατέρα, δίνοντας τις ευχές τους στο ζευγάρι. Αυτό το εκμεταλλεύεται ο Μαθιός και προτείνει στην αγαπημένη του να φύγουν για λίγες μέρες, να περάσουν ξέγνοιαστα, χωρίς έγνοιες.

Μόνο που οι εξελίξεις τρέχουν και η εξόρμηση αυτή δε θα τους βγει σε καλό. Η Βασιλική και ο Μαθιός ετοιμάζουν βαλίτσες και φεύγουν μακριά από το χωριό, αναζητώντας λίγες στιγμές χαλάρωσης στη σειρά Σασμός.

Την ίδια στιγμή, ένας άγνωστος άντρας αποφασίζει να πάρει τη δολοφονία του Στεφανή πάνω του, με σκοπό να γλιτώσει από τα αδίστακτα χέρια του Καραπάνου. Συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος ομολογεί πως εκείνος τον σκότωσε, θέλοντας την προστασία της αστυνομίας.

Δείτε επίσης : Σασμός Β σεζόν: Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν

Σασμός : Φεύγουν από το χωριό Μαθιός και Βασιλική

Όταν τα νέα φτάσουν σε όλη την Κρήτη, το ζευγάρι θα απουσιάζει. Ένας άγνωστος οδηγείται στις φυλακές ως δολοφόνος, με τον Μαθιό να μην έχει ιδέα! Η Καλλιόπη προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του σύμφωνα με το youfly.com  , να τον ειδοποιήσει πως η μεγάλη ανατροπή θα αλλάξει σημαντικά τη ζωή τους από εδώ και στο εξής.

Δείτε επίσης : Σασμός: Αυτός είναι ο Αμερικάνος

Σασμός : Φεύγουν από το χωριό Μαθιός και Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Spoilers για το τέλος της σειράς

Πώς θα αντιδράσει ο ίδιος, όταν μάθει τα νέα; Ποια στάση θα κρατήσει η Βασιλική απέναντι στον φονιά του συζύγου της; Η εκδρομή τους θα χαλάσει και οι δυο τους θα χρειαστεί να επιστρέψουν άμεσα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close