Σασμός-Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική μαθαίνει όλη την αλήθεια για Νάντια και Στεφανή.

Αυτό δεν είναι και το καλύτερο που θα έπρεπε να ακούσει…

Μαθιός Σταματάκης! Έτσι της είπαν πως λέγεται ο βιολογικός της πατέρας και εκείνη άρχισε να τον ψάχνει σε όλη την Κρήτη. Όταν δε έπεσε πάνω στον άντρα της Βασιλικής, ένιωσε την τύχη να της χαμογελά που επιτέλους θα ερχόταν αντιμέτωπη με τον άντρα που παράτησε τη μητέρα της και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της από τη στενοχώρια της.

Όμως η αλήθεια κρύβεται αλλού… Η Νάντια όταν λάβει κάποιες φωτογραφίες του βιολογικού της πατέρα, θα συνειδητοποιήσει πως δεν έχει ουδεμία σχέση με τον Μαθιό Σταματάκη που ξέρει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη κάνει τσακωτούς Νάντια και Νικηφόρο

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης καταστρέφει τους Σταματάκηδες

Ο μελαχρινός άντρας που θα βλέπει σε ένα κομμάτι χαρτιού δεν θα είναι εκείνος που πίστεψε για πατέρα της και μοιραία θα πρέπει να ξεκινήσει τις έρευνές της από την αρχή. Η αλήθεια για τον Στεφανή θα παρουσιαστεί ξαφνικά μπροστά της προκαλώντας της σοκ!

Η Νάντια ψάχνοντας για περισσότερες πληροφορίες, θα μάθει τον λόγο που ο βιολογικός της πατέρας είχε επιλέξει να κρύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φόνος του Στεφανή θα παραμείνει κρυφός

Σασμός-Στεφανής-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Τόλη

«Ο Στεφανής είχε πολλά μπλεξίματα με πολλές γυναίκες του νησιού. Καθώς όμως ήταν παντρεμένος, σπάνια έδινε την πραγματική του ταυτότητα γιατί δεν ήθελε κάποια να μπει στη διαδικασία να τον αναζητήσει και η Βασιλική να μάθει τη διπλή ζωή που έκανε», της εξομολογείται μια φίλη της μητέρας της και συνεχίζει:

«Ήταν συχνός πελάτης του μαγαζιού και πριν τα φτιάξει με τη μητέρα σου, είχε μια άλλη. Όταν η μητέρα σου έμεινε έγκυος, της έταξε τον ουρανό με τα άστρα, όμως όχι απλά την τήρησε την υπόσχεσή του, αλλά και εξαφανίστηκε.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης κάνει φόνο

Η Βασιλική του Σασμού με κόκκινο μαγιό βάζει κάτω όλες τις influencers

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης

Η μητέρα σου τρελάθηκε και άρχισε να τον ψάχνει. Εκτοτε δεν είδε ποτέ ξανά τον άντρα που αγάπησε. Εκείνον που της έταξε πως θα την κάνει γυναίκα του», της λέει και η Νάντια δακρύζει.

Καταλαβαίνει πως η μητέρα της ήταν άτυχη στη σχέση της και δεν μπορούσε να διαχειριστεί την απόρριψη ενός άντρα. Όμως η Νάντια δεν θα είναι η μόνη που θα κλονιστεί με τις εξελίξεις.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης αλλάζει και γίνεται σκοτεινός

Σασμός: Η οριστική απόφαση της παραγωγής για το μέλλον της Βασιλικής στην σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια λέει τα πάντα για τον Μαθιό στον Ευθύμη

Η Βασιλική επίσης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν καταλάβει πως ο άντρας της είχε παιδί με μια άλλη γυναίκα και μάλιστα εκείνη γέννησε την ίδια περίοδο με την επίσημη σύζυγό του.

Παρά τη βαριά της πίκρα, θα αγκαλιάσει τη Νάντια και από εκείνη τη στιγμή θα την πάρει υπό την προστασία της. Ένας καταιγισμός αποκαλύψεων θα προκύψει από τη στιγμή που θα γίνει γνωστό πως ο Στεφανής είχε κάνει παιδί εκτός γάμου και μέσα σε όλα η Νάντια και ο Νικηφόρος θα δεχτούν την άχαρη πραγματικότητα, ότι έχουν το ίδιο αίμα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το διαζύγιο της Αργυρώς και του Σταύρου θα βαφτεί με αίμα

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης κινδυνεύει απο τον Ευθύμη

Βέβαιοι πως μεταξύ τους δεν μπορεί να υπάρξει κάτι παραπάνω από ατόφια φιλία, θα κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους, ενώ θα προσπαθήσουν να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον. Παράλληλα θα καλύψουν το κενό τόσων ετών που ζούσαν χώρια.

Ο Μαθιός, φανερά ήρεμος που η αλήθεια αποκαλύφθηκε, θα κάνει μια ένα αρχή με τη γυναίκα που αγαπά, η οποία τον είχε κατηγορήσει ερήμην του για απιστία. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για όλους και τους φέρνει πιο κοντά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close