Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά. 

Πόσο εκδικητικός είναι αυτός ο άνθρωπος; Και να φανταστείτε ότι πέρσι, κάπως τον λυπόμασταν!

Η Αργυρώ βλέπει το Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά της και ο Αστέρης που έχει καταλάβει τι συμβαίνει θέλει να την βοηθήσει. “Αργυρώ θα είμαι εδώ. Βλέπω πως ο Σταύρος έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος. Τί θέλεις να κάνουμε;

Μήπως πρέπει να μιλήσουμε στην αστυνομία;” την ρωτάει αλλά και εκείνη τα έχει χαμένα με τη συμπεριφορά του ανθρώπου που εμπιστεύτηκε και παντρεύτηκε.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Τζένη κάνει τσακωτούς Νάντια και Νικηφόρο

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης καταστρέφει τους Σταματάκηδες

Ακόμα και η Μαρίνα όμως έχει αρχίσει να νιώθει ανήμπορη να βοηθήσει την Αργυρώ. Βλέπει το εγγόνι της να απομακρύνεται μέρα με τη μέρα από την αγκαλιά της και δεν ξέρει τι να κάνει για να βοηθήσει εκείνο και το παιδί της που μαραζώνει από τον πόνο.

Θα σε βοηθήσει η Στέλλα, Αργυρούλα μου. Δεν θέλω να χάνεις τις ελπίδες σου. Απλά είναι πικραμένος ο Σταύρος και φέρεται σπασμωδικά αυτή τη στιγμή. Σύντομα θα καταλάβει το λάθος του και θα επανορθώσει“.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο φόνος του Στεφανή θα παραμείνει κρυφός

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Τόλη

Αυτές τις κουβέντες καταφέρνει μόνο να της πει αλλά ακόμα κι αυτές οι κουβέντες δεν μπορούν να την κάνουν να νιώσει καλύτερα. Συγχρόνως η Τζένη υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Νικηφόρο και την Νάντια και ρωτάει με ψυχραιμία τον Μανώλη.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελε ο κολλητός  σου να δώσει συνέχεια σε αυτό που είχαμε; Και να φανταστείς εκείνος είχε επιμείνει να μη φύγω στην Αυστραλία” του λέει πικραμένη και ο Μανώλης την διαβεβαιώνει πως ο Νικηφόρος δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, αφού θα έβαζε την φιλία τους σε κίνδυνο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το διαζύγιο της Αργυρώς και του Σταύρου θα βαφτεί με αίμα

Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης κινδυνεύει απο τον Ευθύμη

Ξέρεις πόσο μου αρέσει η Νάντια. Φίλοι είναι, είμαι σίγουρος πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι μαζί της, ακόμα κι αν είχε συναισθήματα” υποστηρίζει. Ο Μαθιός συνεχίζει να είναι ταραγμένος και ετοιμάζεται να συναντήσει τον μυστηριώδη αποστολέα του μηνύματος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης κάνει φόνο

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης

Αναρωτιέται ποιος μπορεί να κρύβεται από πίσω ενώ φοβάται μην ανακαλύψει κάτι η Βασιλική και μπουν ερωτηματικά στη σχέση τους.  Ο  Παύλος βρίσκει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα του παιδιού.

Κοπέλι μου ακόμα και δίκιο να έχεις με την συμπεριφορά σου διαλύεις κάθε διάθεση της γυναίκα σου να τα βρείτε ξανά. Μαζί της έχεις τα προβλήματα. Το παιδί τι το μπλέκεις; Το παιδί πρέπει να είναι με τη μητέρα του, το ξέρεις καλά αυτό, έτσι δεν είναι;” τον ρωτάει αλλά ο Σταύρος είναι έτοιμος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Τόλης αλλάζει και γίνεται σκοτεινός

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Νάντια λέει τα πάντα για τον Μαθιό στον Ευθύμη

Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό καθώς η κόρη της δεν καταλαβαίνει. “Ίσως ο Αστέρης με τον τρόπο του να σε έχει βοηθήσει. Ίσως δεν πρέπει να είσαι τόσο αυστηρή μαζί του Αργυρούλα μου.” της εξηγεί αλλά εκείνη αρνείται να κατανοήσει το βαθύτερο νόημα των όσων της λέει.

Κι εσύ αλλά και Μαθιός μου λέτε πως ο Αστέρης έχει κάνει κάτι για μένα μα συνέχεια υπεκφεύγετε. Δεν μου λέτε τι πραγματικά έχει συμβεί. Εγώ πάντως βλέπω μόνο καταστροφές να αφήνει πίσω του” της απαντά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close