Σασμός-Σταύρος-Πετρής

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος απαγάγει τον Πετρή και τον κλείνει σε καλύβα.

Δείτε έναν άντρα που το παίζει και πατέρας…

Η ζήλεια του Σταύρου έχει χτυπήσει κόκκινο! Τι και αν ερωτεύτηκε την Αργυρώ παράφορα, αφιερώνοντας όλο του το είναι για να μεγαλώσει τον γιο της σαν να ήταν ο αληθινός του πατέρας, η εισβολή του Αστέρη στις ζωές τους, μετέτρεψε την αγάπη του αυτή σε άσβεστο μισός. Από την πρώτη στιγμή που αντιλήφθηκε πως οι δύο πρώην έρχονται ξανά τετ-α-τετ κρυφά από όλους, έγινε η σκιά της Αργυρώς.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ανακαλύπτει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση

Σασμός-Σασμός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά

Στόχος του είναι να μάθει με κάθε λεπτομέρεια της κινήσεις της Αργυρώς λέγοντάς της πως θα διεκδικήσει και επίσημα την επιμέλεια του Πετρή. Δεν θα σου αφήσω το παιδί. Μεγάλωσα τον Πετρή σαν να ήταν γιος μου, της λέει.

Όλη αυτή η κατάσταση κλονίζει ιδιαίτερα την Αργυρώ που μετατρέπεται σε σκιά του εαυτού της. Βλέποντας την ράκος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, η Βασιλική αποφασίζει να τους πει πως ο Αστέρης είναι εκείνος που έδωσε το νεφρό του και της έσωσε τη ζωή. Όταν ακούει όλα αυτά η Αργυρώ παθαίνει σοκ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει πως η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη κάνει τσακωτούς Νάντια και Νικηφόρο

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσο καιρό δε μου είπε τίποτα, μονολογεί και θυμάται όλα τα συναισθήματα αγάπης που είχε στην ψυχή της για τον Αστέρη. Όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της χρονιάς η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αστέρη.

Χωρίς να χάνει χρόνο λοιπόν πηγαίνει να τον συναντήσει και οι δυο τους καταλήγουν στο σπιτάκι του βουνού. Εκεί παραδίδονται στα συναισθήματά τους και κάνουν ένα παθιασμένο έρωτα, με το χρόνο για εκείνους να σταματάει να κυλάει. Όταν ο Σταύρος πληροφορείται για την εξέλιξη αυτή, κάθε κύτταρο του κορμιού του πλημμυρίζει με μίσος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης καταστρέφει τους Σταματάκηδες

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φόνος του Στεφανή θα παραμείνει κρυφός

Θα μου το πληρώσει, λέει και, όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του Ιανουαρίου αποφασίζει να τον χτυπήσει εκεί που πονάει περισσότερο. Βράζοντάς από θυμό απαγάγει τον μικρό Πετρή και εξαφανίζεται. Όταν η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως το παιδί της εξαφανίστηκε.

Θα πεθάνω αν πάει κάτι κακό το παιδί μου, αρχίζει να ουρλιάζει μην μπορώντας να πιστέψει πως ο Σταύρος έφτασε στο σημείο να κάνει κάτι τέτοιο. Όσο κι αν η Μαρίνα και η Γιαγιά Ειρήνη προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο η Αργυρώ είναι απαρηγόρητη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Τόλη

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης κάνει φόνο

Τα ίχνη του Σταύρου και του Πετρή έχουν εξαφανιστεί με τον Αστέρη να ορκίζεται στην Αργυρώ πως θα κινήσει γη και ουρανό για να βρει τον γιο τους. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος έχει κλείσει τον Πετρή σε μια καλύβα στο βουνό με τον μικρό να κλαίει διαρκώς θέλοντας στην μητέρα του.

Κι ενώ όλοι τους αναζητούν, ο Σταύρος θα έρθει αντιμέτωπος με τη θεία δίκη και θα πληρώσει το τίμημα των πράξεών του με την ίδια του τη ζωή. Τα όσα διαδραματιστούν στα νέα επεισόδια της σεζόν αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close