Σασμός-Διακομανώλης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς ο Διακομανώλης φέρνει ξανά άσχημα μαντάτα.

Διακομανώλη εσύ και ο Σπύρος Μπιμπίλας με τις ανακοινώσεις

Ο Σταμάτης Κακαβελάκης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό 7Μέρες TV και κάνει πολλές αποκαλύψεις.

Ηθοποιός με πείρα στη θεατρική σκηνή, έγινε γνωστός στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του Διακομανώλη, στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha.

 

Σασμός-Διακομανώλης-Παντελής

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη επιτίθεται στον παπά Μιχάλη

Αχώριστο δίδυμο με τον Παντελή, οι δυο τους κόβουν και ράβουν στο καφενείο, σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στο πολύπαθο χωριό. Ο Σταμάτης Κακαβελάκης ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του Σασμού και μας μιλά για όσα πέρασαν, αλλά και για θα έρθουν.

Πώς δουλέψατε το ρόλο του Διακομανώλη;

Βασίστηκα πολύ στην προσωπική εμπειρία. Στο χωριό μου στην Κρήτη, τέτοιοι μαυροπουκαμισάδες βοσκοί ή γεωργοί, έτοιμοι να αρπαχτούν σε καυγά αλλά καλοσυνάτοι κατά βάθος, είναι πολύ οικείες φιγούρες.

Ο Διακομανώλης είναι για εμένα ένας καλόψυχος άνθρωπος. Απλώς με τον Παντελή κουτσομπολεύουν πολύ και η Άννα, η σύζυγος του καφετζή, τους έχει προειδοποιήσει ότι μία μέρα θα βρεθεί κάποιος να τους κόψει τη γλώσσα!

Σασμός-Διακομανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική είναι ολόιδια με τις κòρες της (φωτογραφία)

Όμως, τους αρέσει να χώνουν παντού τη μύτη τους. Θεωρώ πως ο Παντελής και  Διακομανώλης είναι κωμική πλευρά του Σασμού, μία ανάσα χαλάρωσης ένα ιντερλούδιο πριν έρθει και χτυπήσει τον τηλεθεατή και τους ήρωες για ακόμα πιο δραματική είδηση και σκηνή. Ο θεατής χρειάζεται να παίρνει την ανάσα του, ώστε να λειτουργεί καλύτερα το δράμα.

Ο Διακωμανώλης είναι ένας αγράμματος άνθρωπος, κι επειδή είναι απλοϊκός πολλές φορές είναι και σοφός. Κάνει καθαρές σκέψεις, γρήγορες και προφητικές. Στην επαρχία, ο ένας θα ασχοληθεί κατά κόρον με τη δική του καμπούρα. Αν μπεις σε ένα καφενείο, θα σε περάσουν ακτινογραφία, είναι φυσιογνωμίστες,

Σασμός-Διακομανώλης-Μαθίος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης συντετριμμένος ζητάει από τον Θεό βοήθεια

Ο Μανώλης Διακάκης γιατί έτσι ονομάζεται κανονικά, Διακομανώλης είναι το παρατσούκλι του θα φέρει στο μέλλον κι άλλα μαντάτα στο χωριό, όχι και πολύ χαρούμενα. Θα συνεχίσει, δηλαδή, να είναι άγγελος κακών ειδήσεων.

Είναι όντως οι φυσιογνωμίστες… Ο Διακομανώλης και ο Παντελής ξεκίνησαν να λένε το πόσο μοιάζει ο Μαθιός με τον Νικηφόρο και το κοπέλι έφτασε να κάνει DNA!

Μπήκε σε περιπέτεια ο Νικηφόρος και όλα άρχισαν με αυτά που έμαθε ο Παντελής για την κρυφή σχέση της Βασιλικής με τον Μαθιό στα νιάτα τους, πριν από το γάμο της με το Στεφανή.

 

Σασμός-Διακομανώλης-Μαθίος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Κλαίρη τινάζει τον γάμο Βασιλικής και Μαθιού στον αέρα

Το πράγμα κορυφώθηκε όταν όλα αυτά σχολίαζαν φωναχτά ο Παντελής με την Διακομανώλη στο καφενείο και τα άκουσε ο Νικηφόρος και τρελάθηκε! Στο τέλος, βέβαια, κανείς δεν έμαθε ποιος είναι ο πατέρας και δεν ξέρουμε αν θα αποκαλυφθεί στο μέλλον.

Περνάει από τη σκέψη του Διακομανώλη οτι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή;

Με τίποτα. Έτσι όπως είναι άγριος και λιγομίλητος ο Μαθιός, τον έχουν ικανό για πολλά ακόμα και για τα χειρότερα και όλοι τον φοβούνται στο χωριό γιατί έχει κάτι σκοτεινό, αλλά επειδή αγαπά πολύ τη Βασιλική και τον Νικηφόρο και τους έχει σταθεί, κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι τέτοιο.

Άλλωστε, εκείνος ξελάσπωνε τον Στεφάνη σε όλες τις βρωμοδουλειές του, γιατί ο συγχωρεμένος δεν ήταν και κάνας άγιος. Για αυτό και έχουμε συμπαθήσει όλοι τον Μαθιό. Είναι πιστός, αφοσιωμένος στη Βασιλική αγαπά πραγματικά τον Νικηφόρο το αντράκι μου κοκορευόταν ενώ απατούσε τη γυναίκα του με την Άσπα και τις Ρωσίδες.

Σασμός-Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος καταρρέει λέγοντας την αλήθεια στον Αστέρη

Δανειζόταν απο όλους, είχε γεμίσει φέσια την αγορά και την ίδια στιγμή αγόρασε ακριβά αυτοκίνητα. Έκανε οικογένεια για φιγούρα και φερόταν στη Βασιλική σαν δούλα, ενώ δεν νοιαζόταν ιδιαίτερα ούτε για τον μέλλον του γιου του.

Η Βασιλική ήταν στη χειρότερη μοίρα. Ήταν ένα αντικείμενο και ο Νικηφόρος η βιτρίνα μιας καλής οικογένειας. Αντίθετα, πιστεύω ότι ο Μαθιός θα κάνει ευτυχισμένους και τη Βασιλική και τον Νικηφόρο, Βέβαια είναι στη μέση ένα έγκλημα και, όπου υπάρχει έγκλημα, επέρχεται κάποια στιγμή η τιμωρία, αλλά και η κάθαρση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close