Σασμός-Στέλλα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Στέλλα αποτελειώνει τον Καραπάνο. 

Στέλλα μου, μην ξεχνάς όμως ότι ο Καραπάνος, δεν είναι ένας κοινός ισοβίτης. Είναι ο πεθερός σου ο ισοβίτης.

Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στη Στέλλα την πραγματική του ταυτότητα: «Εγώ είμαι αυτός που έψαχνες. Ο Μάκης, ο γιος του Καραπάνου», της ομολογεί και η κοπέλα στην κυριολεξία έχει πάθει σοκ. Την ίδια στιγμή η αστυνομία έχει περικυκλώσει το σπιτάκι στο βουνό, όπου ο Μαθιός έχει κρύψει τον Καραπάνο.

Η αγωνία για όλους κορυφώνεται. Στο μεταξύ ο Γεράσιμος εξομολογείται τα πάντα στη Στέλλα και τον λόγο που δεν είχε αποκαλύψει την αλήθεια τόσο στον Καραπάνο όσο και στην ίδια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Διακομανώλης φέρνει ξανά άσχημα μαντάτα

Σασμός-Γεράσιμος-

Η ταραχή της κοπέλας είναι μεγάλη και προσπαθεί να αποφασίσει ποια θέση να πάρει. Τη θέση του Καραπάνου που κρύβεται και που θέλει να σκοτώσει τον Γεράσιμο ή τη θέση του νόμου και του άντρα που αγαπάει;

Σύμφωνα με το TV24, πραγματικά δεν ξέρει τι να κάνει και πώς να το χειριστεί. Στο μεταξύ ο Καραπάνος προετοιμάζει το σχέδιό του για να βγάλει από τη μέση τον Γεράσιμο και δίνει εντολή θανάτου για τον γιο του που ακόμα δεν ξέρει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη επιτίθεται στον παπά Μιχάλη

«Σήμερα θα τον φάτε, μπροστά μου. Θέλω να τον δω νεκρό», τους προστάζει. Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια: «Ξέρω ότι επικοινωνεί μαζί σου. Δεν θέλω να του μιλήσεις. Δεν θέλω να μάθει ότι είμαι γιος του από κανέναν άλλον εκτός από μένα. Το κατάλαβες;», της λέει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική είναι ολόιδια με τις κòρες της (φωτογραφία)

Σασμός-Καραπάνος-Μαθιός-

Η Στέλλα λέει την αλήθεια στον Καραπάνο στον Σασμό

Στο μεταξύ οι άντρες του Καραπάνου είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να εκτελέσουν τις εντολές του, στήνοντας καρτέρι στον Γεράσιμο. Το σχέδιο του Καραπάνου να δολοφονήσει τον ίδιο του τον γιο είναι ακόμα σε εφαρμογή.

Όταν φτάνει η ώρα και τσιράκια του ετοιμάζονται για την εκτέλεση, η Στέλλα αγνοεί την «εντολή» του Γεράσιμου και αποφασίζει να πάρει μια πρωτοβουλία που μπορεί να τα ανατρέψει όλα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης συντετριμμένος ζητάει από τον Θεό βοήθεια

Σασμός-Γεράσιμος-

Βλέποντας την ανεξέλεγκτη κατάσταση και ότι ο Γεράσιμος κινδυνεύει, η Στέλλα πηγαίνει στον Καραπάνο και του λέει όλη την αλήθεια: «Σταμάτα ό,τι κάνεις, ο γιος σου είναι ο αστυνόμος».

Ο Καραπάνος τα χάνει: «Τι, δεν μπορεί να μου λες αλήθεια. Τι παιχνίδι παίζεις;». Η Στέλλα επιμένει όμως: «Δεν σου παίζω κανένα παιχνίδι. Ο γιος σου ο Μάκης είναι ο Γεράσιμος Χριστογιάννης», του λέει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Κλαίρη τινάζει τον γάμο Βασιλικής και Μαθιού στον αέρα

Ο Καραπάνος τρελαίνεται έχει δώσει εντολή να σκοτώσουν τον γιο του κι αυτό πρέπει να το σταματήσει όσο είναι καιρός. Πρέπει να προλάβει πριν γίνει δολοφόνος του ίδιου του παιδιού του.

Σασμός-Στέλλα-

Το σχέδιο του Καραπάνου να σκοτώσει τον Γεράσιμο είναι ακόμα σε εφαρμογή. Τα τσιράκια του ετοιμάζονται για την εκτέλεση, μέχρι που η Στέλλα αποφασίζει να πάρει μια πρωτοβουλία που μπορεί να τα ανατρέψει όλα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος καταρρέει λέγοντας την αλήθεια στον Αστέρη

Ο Καραπάνος τραυματίζεται και λίγο πριν πεθάνει, η Στέλλα του λέει ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του. Ωστόσο δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να ανατρέψει την κατάσταση. Ήδη οι άντρες του έχουν πάρει την εντολή και δεν μπορεί να τους αποτρέψει. Θα σκοτώσουν τον Γεράσιμο;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close