Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έρχεται αυτό που όλοι περιμέναμε η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Αστέρης της έσωσε την ζωή.

Αχ έφτασε η στιγμή…

Οι τηλεθεατές θα καταφέρουν να λύσουν ορισμένες από τις απορίες που τους δημιουργήθηκαν την περσινή σεζόν. Θα κλείσουν ορισμένες υποθέσεις, αλλά θα ανοίξουν κάποιες άλλες. Θα υπάρξουν χωρισμοί, θα υπάρξουν όμως και συμφιλιώσεις.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική περιμένει το παιδί του Μαθιού

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτό η Καλλιόπη δεν αποκαλύπτει γιατί σκότωσε τον Άγγελο

Θα έχουμε όμως και αποκαλύψεις. Συγκινητικές και καθοριστικές. Όλοι μας περιμένουμε να δούμε αν η Αργυρώ θα μάθει πως ο Αστέρης είναι ο κρυφός δότης που της έσωσε τη ζωή. Αλλά η αποκάλυψη θα γίνει σε ένα άλλο πρόσωπο πριν από εκείνη. Προς το παρόν οι φανς του Twitter έχουν ήδη ξεκινήσει τα σχόλιά τους.

Όλοι μας ωστόσο περιμένουμε, για το τι θα συμβεί με το ζευγάρι της σειράς, τον Ορφέα Αυγουστίδη και την Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη, δηλαδή τον Αστέρη και την Αργυρώ. Εκτός από την σταδιακή επανένωσή τους και την πολυπόθητη συγχώρεση, υπάρχουν δύο ζητήματα που εκκρεμούν μεταξύ τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη περιμένει να επιστρέψουν και άλλοι νεκροί

 

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκάλυψη σε όλο το χωριό

Το πρώτο και κυριότερο το πότε θα μάθει ο Αστέρης πως είναι μπαμπάς του γιου της αγαπημένης του και το δεύτερο, το πότε θα μάθει η ίδια πως εκείνος της έσωσε τη ζωή. Με αυτή την σειρά θα τα δούμε στον Σασμό.

Ο Αστέρης θα έρθει σε πολύ μεγάλη κόντρα με την Αργυρώ διεκδικώντας να είναι στη ζωή του γιου του. Η μητέρα του θα είναι εκείνη που συνεχώς θα τον πιέζει για να πάρει πρωτοβουλίες, όχι πάντα με ειρηνικό τρόπο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι δυο έρωτες που γίνονται κομμάτια

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο

Όμως πριν δούμε τι θα συμβεί με το θέμα του γιου του, η Καλλιόπη θα ανακαλύψει ότι ο γιος της έκανε την υπέρτατη κίνηση αγάπης και αυτοθυσίας, ως δότης νεφρού.

Σου εξηγώ πως θα γίνει ακριβώς. Ένα ατύχημα του, όταν το αυτοκίνητό του παρασυρθεί, θα τον στείλει στο νοσοκομείο. Από εκείνο το σημείο μάλιστα θα περάσει η Αργυρώ και θα είναι εκείνη που θα ειδοποιήσει για βοήθεια.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 8 , 9 , 10 , 11

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική την αγαπάω και δεν μπορώ να την έχω

Όμως ως νεφροπαθής, η υγεία του κλονίζεται σοβαρά. Οι γιατροί θα ανακοινώσουν στην Καλλιόπη πως για αυτό το λόγο καθυστερεί η ανάρρωσή του και εκείνη θα μείνει εμβρόντητη. Προς το παρόν το μυστικό θα κρατηθεί σε στενά οικογενειακά πλαίσια, μέχρι η καπετάνισσα αποφασίσει πως θα κινηθούν.

Η Αργυρώ θα το μάθει λίγο αργότερα σύμφωνα με το queen.gr  και σε μία κρίσιμη στιγμή για τη κηδεμονία του γιου τους και την αναγνώρισή του Αστέρη ως πατέρας. Αυτό το γεγονός θα φέρει και την οριστική συμφιλίωσή τους. Δεν μπορεί, παρά να είναι καρμικά όσα τους συμβαίνουν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα θα μετακομίσει στον Λευτέρη

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει όλη την αλήθεια για Αστέρη και Αργυρώ

Θα είναι αυτό και το μόνο Happy End του Σασμού, αφού έτσι θα επέλθει και η οριστική ανακωχή με τις οικογένειές τους. Με μεγάλες απώλειες ενδιάμεσα και την πολυπόθητη κάθαρση με τον Μαθιό.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 25/09-2022- 28/09/22

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 5 στις 25/9/2022

Επεισόδιο 5

Κυριακή

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να καλύψει τον γιο της. Όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Εγώ το έκανα και πρέπει να πληρώσω.” λέει Καλλιόπη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Αστέρη απο τον Παύλο

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται ενα με τον φόβο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Αστέρη απο τον Παύλο

Την ίδια στιγμή Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας ζητώντας της να την βοηθήσει για να μην μπει η μητέρα του στην φυλακή. “Δεν έχει βάψει τα χέρια της με αίμα είναι αθώα” λέει στη Στέλλα και μην μπορώντας να κρύψει τον πανικό του. Την ίδια στιγμή η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητά του Μάθιου

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 6 στις 27 /9/2022

Επεισόδιο 6

Τετάρτη

Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό. Ο Μαθιός
καταρρακώνεται με την συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αλήθεια.

Παράλληλα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη. Ο Μανόλης εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του, ενώ η Στέλλα
αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνισσα δεν είσαι ότι και να λες

Σασμός: Η Αργυρώ γίνεται δολοφόνος;

Δείτε ακόμη Σασμός: Σταύρος σε Αργυρώ- Θα μας προστατέψω μόνος μου

Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται, και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με
πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια… Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε…

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 7 στις 28/9/2022

Επεισόδιο 7

Πέμπτη

Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί
εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος λυσσάει στην κηδεία του Άγγελου

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Απίστευτο δυο σκότωσαν τον Άγγελο

Ο Μαθιός από την άλλη, παρά τη χαρά της Βασιλικής και του Νικηφόρου για την απελευθέρωσή του, σηκώνει ένα βάρος ανομολόγητο.Την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό… Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close