Σασμός-Αντώνης-παπα-Μιχάλης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αντώνης και παπα Μιχάλης θα σταματήσουν την βεντέτα.

Μόνο αυτοί μπορούν για αυτό…

Η επανεμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη αναμένεται να αναστατώσει όχι μόνο την οικογένειά του που τον θεωρούσε όλα αυτά τα χρόνια πνιγμένο, αλλά και την τοπική κοινωνία του χωριού, καθώς πάντα υπήρχε η υποψία ότι εκείνος ήταν ο κύριος υπεύθυνος για τον φόνο του Βασίλη Σταματάκη μέσα στις φυλακές.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βγήκε απο την φυλακή αλλά κουβαλάει ακόμα ένα βάρος

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη λιποθυμά και πέφτει στο πάτωμα

Η Καλλιόπη είχε και εκείνη την ίδια υποψία, αλλά κανείς δεν της το επιβεβαίωσε ποτέ. Πολλοί ήταν αυτοί που μιλούσαν πίσω από την πλάτη της, αλλά ποτέ δεν τολμούσαν να πουν ανοιχτά όσα πίστευαν ή όσα γνώριζαν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα κινεί γη και ουρανό για να σώσει την ζωή του Αστέρη

Σασμός: Αυτός θα βγάλει την Καλλιόπη απο τη φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ περνά στην αντεπίθεση

Η μόνοι πάντως που γνώριζαν πολύ καλά την αλήθεια είναι ο παπα-Μιχάλης αλλά και ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης. Οι δυο τους, για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, ήξεραν με κάθε λεπτομέρεια ότι στη φυλακή τον Βασίλη Σταματάκη τον έφαγαν οι Βρουλάκηδες για να πάρουν εκδίκηση για τη δολοφονία του Μάρκου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης έρχεται ξανά αντιμέτωπος με την μοίρα

Σασμός : Αντώνης και Μαθιός είναι αδέρφια

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται αυτό που όλοι περιμέναμε- η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Αστέρης της έσωσε την ζωή

Φυσικά, αυτή την εντολή την είχε δώσει η χήρα του Μάρκου, η Μαρίνα, αλλά ήταν απόφαση και όρκος τιμής από τον ξάδερφό του Μάρκου, τον Παύλο, κι αυτό γιατί με τον Παύλο μεγάλωσαν μαζί σαν αδέρφια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική περιμένει το παιδί του Μαθιού

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτό η Καλλιόπη δεν αποκαλύπτει γιατί σκότωσε τον Άγγελο

Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό που ενώνει τους δύο άντρες και η ξαφνική εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη θα σημάνει συναγερμό, καθώς φοβούνται ότι θα ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος και πως ο Παύλος θα θελήσει να πάρει εκδίκηση, αυτή τη φορά για τη δολοφονία του Πετρή.

Τα μυστικά, όσο καλά κι αν είναι κρυμμένα, πάντοτε βγαίνουν στην επιφάνεια και τόσο ο παπα Μιχάλης όσο και αστυνόμος το γνωρίζουν καλά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη περιμένει να επιστρέψουν και άλλοι νεκροί

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει ένοχο παρελθόν

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκάλυψη σε όλο το χωριό

Τώρα οι δύο άντρες θα συμφωνήσουν μεταξύ τους να μη μαρτυρήσει κανείς ποτέ το ένοχο αυτό μυστικό τους, που το κράτησαν επτασφράγιστο μόνο και μόνο για να σταματήσουν μια ακόμα βεντέτα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι δυο έρωτες που γίνονται κομμάτια

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται ενα με τον φόβο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο

Ορκίζονται να συνεχίσουν κρύβουν αυτό το θαμμένο μυστικό. Όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την αντίδραση της Καλλιόπης όταν δει μπροστά της το τηλέφωνο του άντρα της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close