Σασμός-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης έρχεται ξανά αντιμέτωπος με την μοίρα.

Καλά νταξ θα πάθει και άλλα αυτός ο Αστέρης;;

Ο Αστέρης μπορεί να χάρηκε που αποφυλακίστηκε ο αδερφός του, όμως όταν μάθει γιατί, χάνει την γη κάτω από τα πόδια του! Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μητέρα του έκανε κάτι τέτοιο και καταρρέει…

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται αυτό που όλοι περιμέναμε- η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Αστέρης της έσωσε την ζωή

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική περιμένει το παιδί του Μαθιού

Και ενώ όλοι νομίζουν πως ο Μαθιός έκανε το φονικό και έβαψε τα χέρια του με το αίμα του Άγγελου, και η Καλλιόπη τρελαίνεται από τις τύψεις πως εξαιτίας της το παιδί της είναι στη φυλακή και θέλει να παραδοθεί, έρχεται μία εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα στον Σασμό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτό η Καλλιόπη δεν αποκαλύπτει γιατί σκότωσε τον Άγγελο

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη περιμένει να επιστρέψουν και άλλοι νεκροί

Το πραγματικό πρόσωπο που φαίνεται πως έκανε το έγκλημα, χαρίζοντας την τελευταία μαχαιρία στον Άγγελο και αφήνοντάς τον σφαγμένο σε μία λίμνη αίματος στο ιατρείο του, δεν ήταν η καπετάνισσα αλλά ο Κώστας, ο πρώην της Άσπας!

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκάλυψη σε όλο το χωριό

Σασμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι δυο έρωτες που γίνονται κομμάτια

Όπως και εσείς, έτσι και εμείς, είχαμε παρακολουθήσει το επεισόδιο όπου δολοφονήθηκε ο Άγγελος, και το επεισόδιο της Πέμπτης 22/9 όπου η καπετάνισσα Καλλιόπη, λίγο πριν καλέσει τον Αστέρη για να την πάει στο τμήμα να ομολογήσει, αναπολεί την σκηνή του φονικού, και εκεί παρατηρούμε πως τα χτυπήματα που έδωσε στον Άγγελο, δεν συνάδουν με όσα ανακοίνωσε ο Φραγκιαδάκης από την ιατροδικαστική εξέταση του γιατρού.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο

Σασμός-Αντώνης-Φραγκιαδάκης

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 8 , 9 , 10 , 11

Λίγο μετά επίσης βλέπουμε πως ο Κώστας επισκέπτεται το καφενείο, και όπως αποκάλυψε έλειπε για δουλειές από το χωριό, και από εκεί που ήταν έμαθε τα μαντάτα για το φονικό, γεγονός που δεν γεμίζει το μάτι της παπαδιάς!

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική την αγαπάω και δεν μπορώ να την έχω

Σασμός: Ο Κώστας οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα θα μετακομίσει στον Λευτέρη

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, εκείνος φέρεται να έδωσε την τελειωτική μαχαιριά στον Άγγελο, σύμφωνα με το tv24, το μόνο που μένει είναι να μάθουμε το πως, και το τι έγινε αφότου η Καλλιόπη έφυγε από το ιατρείο εκείνο το βράδυ…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close