Σασμός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα γίνουν αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως για αυτό η Καλλιόπη δεν αποκαλύπτει γιατί σκότωσε τον Άγγελο.

Πες το βρε κοπέλα μου μας το βγάζεις με το τσιγκέλι…

Μία πραγματική θεομηνία έρχεται στη σειρά Σασμός όπου οι ήρωες βιώνουν στιγμές τραγικές. Στη σειρά του ALPHA οι φόνοι και οι τύψεις διαδέχονται το ένα μετά το άλλο ενώ το αίμα πληρώνεται με αίμα.

Η σύγκρουση του Παύλου Βρουλάκη με την οικογένεια της καπετάνισσας θα είναι σκληρή και κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιος θα καταφέρει να βγει νικητής.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη περιμένει να επιστρέψουν και άλλοι νεκροί

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκάλυψη σε όλο το χωριό

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος.

Ο Αστέρης στο μεταξύ καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι δυο έρωτες που γίνονται κομμάτια

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο

Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου. Και φυσικά όλοι ξέρουμε το λόγο.

Η Στέλλα μεταφέρει τον Αστέρη στο νοσοκομείο, και εκεί θα ανακαλύψει κάτι που θα τη συνταράξει. Η γιαγιά ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι η γιαγιά τα έχει χαμένα.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 8 , 9 , 10 , 11

Σασμός: Δύσκολες ώρες για την Στέλλα στην δεύτερη σεζόν

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική την αγαπάω και δεν μπορώ να την έχω

Ο παπα–Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών, και να επισκεφτεί το σπίτι των Σταματάκηδων. Εκεί είναι που θα ανακοινώσει ότι ήρθε η ώρα της εκδίκησης μαζί με τον ίδιον!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close