Σασμός-Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική περιμένει το παιδί του Μαθιού.

Τώρα λιποθυμώ…

Τι θα συμβεί ανάμεσα στην Βασιλική και τον Μαθιό στην δραματική σειρά “Σασμός“; Η Βασιλική είναι ράκος με όλα όσα έχουν συμβεί, η απογοήτευση της είναι μεγάλη. Το ζευγάρι είναι από τους αγαπημένους ήρωες των τηλεθεατών.

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτό η Καλλιόπη δεν αποκαλύπτει γιατί σκότωσε τον Άγγελο

Σασμός: Η Βασιλική και στον β κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη περιμένει να επιστρέψουν και άλλοι νεκροί

Δεν είναι σε θέση να κατανοήσει όλα όσα έγιναν την ημέρα του γάμου της με τον άντρα της ζωής της. Εκείνη ντυμένη νύφη περιμένει να γίνει το όνειρο της πραγματικότητα, ενώ την ίδια στιγμή περνάνε χειροπέδες στον γαμπρό για μια φρικτή δολοφονία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκάλυψη σε όλο το χωριό

Σασμός: Καλλιόπη και Βασιλική σπαράζουν με έναν θρήνο που ραγίζει πέτρες

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι δυο έρωτες που γίνονται κομμάτια

Η βασιλική βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Όλη της η ζωή περνάει μπροστά της σαν ταινία. Η γνωριμία της και η σχέση της, στα νιάτα της με τον Μαθιό, ο γάμος που την ανάγκασαν να κάνει με τον Στεφανή, η σύλληψη του Μαθιού την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους και οι κατηγορίες για τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη στοιχειώνουν της σκέψεις της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση πάνω στον τάφο

Σασμός: Καλλιόπη και Βασιλική σπαράζουν με έναν θρήνο που ραγίζει πέτρες

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 8 , 9 , 10 , 11

Ο Μαθιός την κοιτάζει στα μάτια και ορκίζεται πως δεν είναι αυτός ο φονιάς. Της λέει όλη την αλήθεια για το πώς βρέθηκαν τα κλειστά του στο ιατρείο του Άγγελου Βρουλάκη. Η Βασιλική βρίσκεται σε απόγνωση.

Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της τελευταίας στιγμης, μιλούν για εγκυμοσύνη της Βασιλικής. Βέβαια είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την εξέλιξη της σχέσης τους, σύμφωνα με το sport365, καθώς η ιστορία της δραματικής σειράς “Σασμός” μόλις ξεκίνησε να ξετυλίγει το κουβάρι…

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική την αγαπάω και δεν μπορώ να την έχω

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα θα μετακομίσει στον Λευτέρη

Το ζευγάρι είναι από τους αγαπημένους ήρωες των τηλεθεατών, κατάφερε να φέρει δάκρυα πόνου αλλά και χαράς στα μάτια όλων. Έτσι λοιπόν η διαχείριση των δύο χαρακτήρων γίνεται πολύ προσεκτικά από τους σεναριογράφους.

Τομ θέμα είναι ότι μια εγκυμοσύνη της Βασιλικής ανατρέπει τα πάντα, αλλά μήπως ο Σασμός δεν είναι η σειρά των ανατροπών. Σύντομα θα σας έχουμε περισσότερα για το θέμα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close