Σασμός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο.

Βρε Καλλιόπη άσε τους υπόλοιπους και πήγαινε στον πρώην σου ξανά (Και δεν εννοώ τον Βασίλη)

Τα νέα επεισόδια του «Σασμού» θα έχουν περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθεί για ακόμη μια φορά η Καλλιόπη. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και όλα θα έρθουν τούμπα για τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Λευτέρης και Θοδώρα κάνουν τη διαφορά

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα βεντέτα θα ξεσπάσει την Άνω Ποριά

Εκτός από την αλήθεια για το νεφρό, στο φως θα έρθει και η αλήθεια για τον μικρό Πετρή. Η Αργυρώ θα παλέψει με τον εαυτό της, αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα θα αποκαλύψει την αλήθεια στον Αστέρη για το παιδί τους. Ο Σταύρος ωρύεται και τρελαίνεται με την πρώην γυναίκα του, αλλά πλέον θέλει να πάρει εκδίκηση και θα το κάνει με κάθε τρόπο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης είναι το τσιράκι του Δημήτρη

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης τρόφιμος της Καλλιόπης

Όταν γίνει γνωστό ότι ο Πέτρος είναι παιδί της Αργυρώς και του Αστέρη, το χωριό θα αρχίσει να μιλάει. Τα μαντάτα δε θα αργήσουν να φτάσουν στα αυτιά της Καλλιόπη και θα γίνει έξαλλη με τον γιο της, στο «Σασμό».

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό του παπα Μιχάλη θα ταρακουνήσει όλη την Άνω Ποριά

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Επιστρέφει στην Κρήτη ο πρώτος έρωτας της Καλλιόπης

«Γιατί έβαλες ξανά στην οικογένειά μας την τρισκατάρατη;», λέει στον Αστέρη και τότε ξεκινάει πάλι ένας πόλεμος ανάμεσα στους Σταματάκηδες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close