Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-Νικηφόρος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της νέας χρονιάς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα κρύβουν φόνο, γάμο και μίσος. 

Ελπίζουμε μόνο ο γάμος να είναι ανάμεσα σε Αργυρώ Αστέρη. Τους φόνους και τα μίση τα έχουμε συνηθίσει σε αυτήν την σειρά!!! χαχαχαχαχα

Στην Άνω Ποριά ακόμα και κατά τη διάρκεια των γιορτών θα γίνονται πράγματα που θα συνταράξουν το τηλεοπτικό κοινό όπως θα παρακολουθήσουμε στις αρχές Ιανουαρίου από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο Πετρής είναι γιος του Αστέρη

Σύμφωνα με το TV24, όταν ο Αστέρης μάθει πως τόσο καιρό ζούσε σε ένα ψέμα θα κλονιστεί. Παρόλο που το νέο θα τον ευχαριστήσει και θα επισφραγίσει την αγάπη του με την Αργυρώ θα αντιδράσει άσχημα όταν αντιληφθεί ότι τόσο καιρό εκείνη είχε επιλέξει να τον αφήσει στο σκοτάδι.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η αρχή του Σασμού γίνεται

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος θα παίξει ρόλο στην αναζωπύρωση της βεντέτας

Ενώ αντίθετα εκείνος έκανε τα πάντα για να είναι καλά ακόμα και όταν είχαν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Αρχικά λοιπόν θα επιτεθεί φραστικά στην γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη όμως σε δεύτερο χρόνο όταν ο θυμός καταλαγιάσει μέσα του και κατάλαβε τους λόγους που η Αργυρώ του έκρυψε την αλήθεια θα αρχίσει μία νέα εποχή για το ζευγάρι.

Εφόσον δεν θα υπάρχουν πλέον μυστικά μεταξύ τους και δεν θα τους απειλεί κάτι, θα δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση και στον έρωτά τους. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος αλλά θα τα καταφέρουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ

Σασμός-μικρός Πετρής-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια

Η Αργυρώ μαθαίνει για την μεταμόσχευση νεφρού

Γνωρίζει ότι την αγαπάει και ότι θα έκανε τα πάντα για να την βλέπει ευτυχισμένη. Αυτό που δε γνωρίζει η Αργυρώ είναι ότι ο Αστέρης Σταματάκης έσωσε τη ζωή της, όταν χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού και χωρίς να κάνει δεύτερη σκέψη υποβλήθηκε στην χειρουργική επέμβαση που χρειαζόταν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Παύλος και Αστέρης γίνονται κολλητοί

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος της σειράς

Η Αργυρώ έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι κρύβουν σχετικά με τον Αστέρη αλλά σίγουρα δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να είναι αυτό. Την αποκάλυψη θα την κάνει ο ίδιος όταν σε κάποια δεδομένη στιγμή θα πρέπει να της αποκαλύψει πόσο την αγαπάει.

Μετά από αυτό το γεγονός η Αργυρώ δεν θα μπορεί παρά να παραδεχτεί κι εκείνη όσα κρύβει στην καρδιά της για εκείνον και να κάνουν μία νέα αρχή στη σχέση τους. Η εξέλιξη αυτή θα ενθουσίασε όλους εκτός από την Καλλιόπη που αφενός καταλαβαίνει ότι ο γιος της μόνο μαζί με την Αργυρώ είναι ευτυχισμένος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα επόμενα σχέδια του Νικηφόρου και του Μανώλη

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος του Αντώνη και της Μαρίνας

Αλλά την ίδια στιγμή εκείνη είναι ορκισμένη εχθρός της οικογένειας τους. Αναγκαστικά θα κάνει πίσω και σε βάθος χρόνου αφού όλοι θα δεχτούν τον έρωτά τους θα προκύψει και ο σασμός.

Ο Μαθιός είναι ο πατέρας του Νικηφόρου

Μπορεί στην προηγούμενη σεζόν ο Νικηφόρος να αποφάσισε να σκίσει το φάκελο με τα αποτελέσματα του τεστ DNA σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας του όμως μέχρι το τέλος αυτής θα μάθει πως τελικά είναι παιδί του Μαθιού.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός και η παρέα του εύχονται καλές γιορτές με μαντινάδες (Βίντεο)

Σασμός-Νικηφόρος-Μαθιός

Δείτε ακόμα Σασμός: Η ένωση του Παύλου και της Αιμιλίας πυροδοτεί εκδίκηση

Την ανακάλυψη αυτή θα την κάνει όταν αποδειχθεί ότι η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή. Ο Νικηφόρος θα αρχίσει να αμφισβητεί τον πατέρα του και όσα του έλεγε όταν ήταν σε παιδική ηλικία και πάνω στα νεύρα του θα πάει ξανά στο μικροβιολογικό εργαστήριο και θα ζητήσει επανεκτύπωση των αποτελεσμάτων. Μόνο που αυτή τη φορά θα διαβάσει τα αποτελέσματα και αυτά θα τον δείχνουν να είναι παιδί του Μάθιου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μύρωνας θα έρθει αντιμέτωπος με το κύκλωμα του Ευθύμη

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο παπάς αποκτά νέο εχθρό

Το γεγονός αυτό θα τον χαροποιήσει αφού και ο ίδιος έχει διαπιστώσει πως τελικά ο πατέρας του δεν ήταν ο άντρας που νόμιζε ενώ όταν του πουν πως συχνά στο παρελθόν είχε κακοποιήσει τη μητέρα του θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω του. Η ζωή του θα συνεχιστεί έχοντας τον Μαθιό ολοκληρωτικά μέσα στη ζωή του.

Η Νάντια είναι νόθα κόρη του Στεφανή

Μπορεί  να της είπαν πως το όνομα του βιολογικού της πατέρα είναι Μαθιός Σταματάκης όμως δεν της έδειξαν ποτέ φωτογραφία του. Μοιραία λοιπόν η Νάντια θεώρησε πως είναι παιδί του Μαθιού, του άντρα της Βασιλικής και έκτοτε προσπαθεί να του το δείξει.

Τελικά όμως δεν θα αργήσει να μάθει ότι ο Στεφανής κάνοντας σχέση με τη μητέρα της και φοβούμενος ότι μπορεί αυτή να γίνει γνωστή στο χωριό έδωσε λάθος στοιχεία μεταξύ των οποίων και το όνομα του για να μην μπορεί κανείς σε βάθος χρόνου να βρει τα ίχνη του και να του επιρρίψει ευθύνες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης ορκίζεται να σκοτώσει τον Αντώνη

Σασμός-Νάντια-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα βρίσκει τον έρωτα της ζωής της

Όταν η αλήθεια γίνει γνωστή η πρώτη που θα σοκαριστεί θα είναι η Νάντια γιατί θα καταλάβει ότι είναι αδέρφια με τον Νικηφόρο, το αγόρι για το οποίο έχει αρχίσει να έχει δυνατά συναισθήματα. Ο μοιραίος έρωτας τους θα καταδικαστεί πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί.

Ο Μανώλης μισεί τον Νικηφόρο

Από την αρχή ήξερε ότι δεν είχε μεγάλες πιθανότητες να κάνει σχέση με την Νάντια, ωστόσο όμως δε σταμάτησε ούτε θα σταματήσει να το προσπαθεί. Σ’ αυτό συνέβαλε φυσικά κι εκείνη που δε σταματούσε να λέει πόσο υπέροχος γλυκός και έξυπνος είναι.

Στα επόμενα επεισόδια ο Μανώλης θα πικραθεί φανερά όταν συνειδητοποιήσει ότι η Νάντια δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον κολλητό του και εκείνος ανταποκρίνεται. Δεν τον πειράζει που η κοπέλα δεν έχει συναισθήματα αλλά που ενώ Νικηφόρος ήξερε πόσο την θέλει άφησε το συναίσθημα να τον παρασύρει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Ευθύμης πιάνονται στα χέρια

Σασμός-Μανώλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια

Μεταξύ των δύο θα υπάρξει ένταση που θα εξελιχθεί σε έχθρα. Δύσκολα οι δυο τους θα αποκαταστήσουν την σχέση τους. Λέγεται μάλιστα πως ο Μανώλης θα βαλθεί να κάνει κακό στον εαυτό του ενώ θα είναι σε απόγνωση που έχασε δύο πολύ αγαπημένα του πρόσωπα.

Αιμιλία και Παύλος ξανά μαζί

Η αγάπη που της έχει είναι μεγάλη και αυτή τον κινητοποιεί να την διεκδικήσει ξανά. Μετά από δώρα εκπλήξεις και ένα βράδυ γεμάτο έρωτα που έζησαν η Αιμιλία καταλαβαίνει πως δεν μπορεί άλλο να ζει μακριά του. Αποφασίζει λοιπόν να ζητήσει διαζύγιο από τον Δημήτρη που τόσο την είχε στηρίξει μετά την απώλεια του γιου της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μανώλης και Τζένη γίνονται ζευγάρι και ο Νικηφόρος λυσσάει

Σασμός-Αιμιλία-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αιμιλία παθαίνει σοκ μόλις μαθαίνει την αλήθεια για το γιο της

Χωρίς να χάσει ούτε λεπτό θα βρεθεί στο γραφείο του στην Αθήνα και ενώ εκείνος θα θεωρεί πως πήγε να τον βρει γιατί της έλειψε η παρουσία του, η Αιμιλία θα του εξηγήσει πως θέλει να τον δει για να του ζητήσει διαζύγιο.

Οι λέξεις της θα πέσουν σαν βόμβα πάνω του και φυσικά θα έχει μία δυσκολία στο να καταλάβει τι εννοεί. Γρήγορα όμως ο γιατρός της Άνω Ποριάς, θα πειστεί πως ο γάμος με τη γυναίκα που αγάπησε από την πρώτη στιγμή που συνάντησε έχει τελειώσει για τα καλά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το μεγάλο μυστικό του παπά και της Ευδοκίας αποκαλύπτεται

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική γίνεται μάνα για την Νάντια

Ο κρυφός ρόλος του Δημήτρη

Όλοι τον γνωρίζουμε ως σύζυγό της Αιμιλίας γιατρό και κολλητό του Ευθύμη και του Παύλου. Σύντομα όμως όλοι θα καταλάβουν πως η θέση του είναι πιο περίπλοκη. Ο Δημήτρης είναι ο εγκέφαλος πίσω από το κύκλωμα με το εμπόριο όπλων και αυτό θα φανεί σύντομα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τι θα γίνει με όλα τα ζευγάρια το 2023

Σασμός-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Ο Ευθύμης λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο όμως τις εντολές τις δίνει εκείνος. Το παράδοξο σε όλο αυτό είναι ότι Αιμιλία γνωρίζει για την δράση του αλλά δεν αντιδρά. Αντίθετα τον προστατεύει όταν εκείνος έχει προβλήματα με το νόμο.

Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί της Αργυρώς

Με έναν και μόνο τρόπο θα μπορούσε ο Σταύρος να χτυπήσει κατά μέτωπο την Αργυρώ μετά την απόφαση της να χωρίσουν κι αυτό αφορά το μικρό Πετρή. Απ’ την πρώτη στιγμή της είπε ότι θα διεκδικήσει τον γιο τους όμως η κόρη της Μαρίνας σίγουρα δεν θα καταλάβει πόσο μακριά θα το τραβήξει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει τον Πετρή και τον κλείνει σε καλύβα

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος ανακαλύπτει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση

Για την ακρίβεια ο Σταύρος θολωμένος από την εκδίκηση που θέλει να πάρει παίρνει το παιδί και το κρύβει στο βουνό. Η Αργυρώ τρελαίνεται από την αγωνία της και με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων όσο και του Αντώνη ξεκινούν να το ψάχνουν παντού. Και όσο δεν ανακαλύπτουν τα ίχνη του τόσο οι σκέψεις όλων πηγαίνουν στο κακό.

Ο Σταύρος πεθαίνει

Ο Βαγγέλης φτάνει στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στον αδερφό του. Όμως όπως έχουμε δει δεν έχει απλά μπλέξει με τον υπόκοσμο και τη νύχτα αλλά θέλει και να συνεργαστεί με τον Ευθύμη Φαρμάκη και το γεγονός αυτό που θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια θα τον κάνει να κυλήσει και πάλι στα νυχτερινά του πάθη.

Πάθη που αποκαλύπτονται πάνω στην τσόχα. Ο Βαγγέλης άρχισε να παίζει ξανά υπέρογκα ποσά με αποτέλεσμα ο Σταύρος να θελήσει να τον προστατεύσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει πως η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή

Δεν θα αργήσει όμως να έρθει η στιγμή που οι δανειστές βλέποντας πως ο Βαγγέλης δεν έχει τη διάθεση να πληρώσει όσα χρωστάει και θέλοντας να του δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα θα σκοτώσουν τον αδερφό του. Η είδηση του θανάτου του Σταύρου, θα πέσει βαριά πάνω από την Άνω Ποριά και ειδικά την οικογένεια Βρουλάκη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Τζένη κάνει τσακωτούς Νάντια και Νικηφόρο

Σασμός-Βαγγέλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης καταστρέφει τους Σταματάκηδες

Θοδώρα και Λευτέρης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Από τις πιο βασανισμένες ηρωίδες της σειράς είναι αναμφισβήτητα η Θοδώρα. Ερωτεύτηκε τον Πέτρο όμως δεν κατάφερε να είναι μαζί του. Την μέρα του γάμου της με το Γιώργο εκείνος έπεσε νεκρός ενώ λίγο αργότερα που έμεινε έγκυος δεν κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Στην φετινή σεζόν όμως φαίνεται η τύχη της να αλλάζει. Γνώρισε το Λευτέρη και παρά τα προβλήματα της σχέσης τους εκείνη στέκεται στο πλάι του. Μετά τις γιορτές όμως όλα αυτά θα αλλάξουν. Ο Λευτέρης θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα αλλά και το λόγο που τόσο καιρό φέρεται με το συγκεκριμένο τρόπο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο φόνος του Στεφανή θα παραμείνει κρυφός

Σασμός-Θεοδώρα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Τόλη

Ποια η θέση της Θοδώρας; Σίγουρα στην αρχή θα ενοχληθεί όμως καταλαβαίνοντας πως το ένστικτο της δεν την διέψευσε, δηλαδή ότι ο Γιώργος την αγαπάει θα μείνει κοντά του και σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δίνοντας χαρά στον Παντελή και την Άννα που ήθελαν τόσο πολύ να την δουν να φτιάχνει τη ζωή της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close