Σασμός: Βασιλική και Νικηφόρος σε σοκ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε την Βασιλική και τον Νικηφόρο σε σοκ. 

Σεναριογράφοι…για σοβαρευτείτε λίγο λέω εγώ, που πάτε να χαλάσετε το σιπ του αιώνα <3

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης παίρνει μια απρόσμενη απόφαση

Ο Άγγελος πέφτει νεκρός όμως δεν μαθαίνουμε αν τον σκότωσε ο Κώστας ή ο Μαθιός ή ακόμα και η Καλλιόπη. Παράλληλα με το πένθος τους οι Βρουλάκηδες έχουν να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα της Αργυρώς με την υγεία της να κρέμεται από μία κλωστή και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο ανώνυμος δότης θα της σώσει τη ζωή.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 162 , 163 ,164 , 165

Σασμός-Αργυρώ-

Βέβαια δεν είναι και τόσο ανώνυμος αφού ο Αστέρης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα και της λέει πως θέλει να εξεταστεί για να δει αν είναι συμβατός δότης για την Αργυρώ. Τα αποτελέσματα βγαίνουν θετικά κάτι που γνωρίζει και ο Μαθιός και έτσι ο Σταματάκης που αφαίρεσε τη ζωή του γιου της τώρα θα σώσει την ζωή της κ@ρη της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης γεμίζει υποψίες την Βασιλική

Σασμός-Μαρίνα-

Η Μαρίνα αισθάνεται μεγάλη υποχρέωση στον Αστέρη και υποφέρει από τις τύψεις καθώς δεν του αποκαλύπτει ότι ο μικρός Πετρής είναι στην πραγματικότητα δικό του παιδί. Λίγες μέρες αργότερα το σπίτι των Σταματάκηδων πλημμυρίζει από χαρά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ανατροπή με τον φονιά του Άγγελου

Σασμός-Αστέρης-

Όλοι συμμετέχουν στο γάμο του Μάθιου με την Βασιλική με πρώτο και καλύτερο τον Νικηφόρο που δεν φαντάζεται ούτε στα πιο τρελά του όνειρα πως ο μελλοντικός του πατριός είναι ο άντρας που σκότωσε τον πατέρα του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθίος θρηνεί την Βασιλική νεκρή στα χέρια του

Σασμός-Μαθιός-

Η Καλλιόπη ανησυχεί μήπως η αστυνομία ανακαλύψει ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του Μάθιου και δεν μπορεί να ησυχάσει και να διασκεδάσει στο γάμο. Εκείνος της λέει πως όλα θα πάνε καλά και πως πρέπει να αφήσουν το παρελθόν πίσω τους. Η γαμήλια τελετή όμως δεν θα έχει αίσιο τέλος αφού ο Μαθιός συλλαμβάνεται προκαλώντας σοκ στους καλεσμένους αλλά κυρίως στη Βασιλική και στον Νικηφόρο.

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close