Σασμός: Η Καλλιόπη τρελαίνεται και απειλεί Αστέρη και Μαθιό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη τρελαίνεται και απειλεί Αστέρη και Μαθιό.

Πάει το έχασε αυτή…

Όπως φαίνεται στη σειρά Σασμός, κανείς δεν πρόκειται να είναι γρήγορα ικανοποιημένος από τις εξελίξεις αφού η διαθήκη του Άγγελου έχει φροντίσει να σπείρει τη διχόνοια στην οικογένεια των Σταματάκηδων!

Έτσι, η καπετάνισσα Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες με το σχέδιο των παιδιών της για να πάρουν πίσω τα κτήματα του Άγγελου. Ψάχνοντας για συμμάχους, όμως, συνειδητοποιεί πως δεν της έχει απομείνει κανένας, αφού ακόμα και η Στέλλα δεν ακολουθεί τους παραλογισμούς της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βάζει λόγια στον Αστέρη

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η γιαγιά Ειρήνη

Παράλληλα ο Λευτέρης κάνει πρόταση στη Θοδώρα να μείνουν μαζί κι εκείνη δέχεται με χαρά και μετακομίζει, ενώ η Άννα και ο Παντελής σηκώνουν μαύρα πανιά.

Παράλληλα η γιαγιά Ειρήνη αμφιταλαντεύεται, αν πρέπει να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για τον γάμο της με τον Μάρκο. Την άλλη μέρα ο Μανόλης γνωρίζει την Νάντια στους γονείς του και μετά πηγαίνουν επίσκεψη στης Βασιλικής, η οποία συμπονά την Νάντια, όταν μαθαίνει για τη ζωή της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλη η αλήθεια για Μάρκο και Μαρίνα

Σασμός: Ο Σταύρος πιάνει στα πράσα Αστέρη Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Κοντά στον θάνατο ο Αστέρης

Ο Δημήτρης εξετάζει την Καλλιόπη και όλοι ανακουφίζονται, όταν ακούν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Έτσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του, ενώ αφήνει για το τέλος την Αργυρώ, που την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο.

Την ίδια στιγμή, η αψιμαχία μεταξύ Μαθιού και Νικηφόρου για τον συνεταιρισμό με τον Ευθύμη έχει αίσιο τέλος και ο δρόμος ανοίγει για τα όνειρα του Νικηφόρου και του Μανώλη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξεφεύγει η κατάσταση υγείας της Καλλιόπης

Σασμός: Αυτή είναι η μυστική συμμαχία Αστέρη και Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Κατερίνα προειδοποιεί τη Βασιλική για τον Μαθιό

Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως η ιδέα δεν είναι κακή. Την ίδια στιγμή αφού η Καλλιόπη έχει μένει μόνη της και δεν βλέπει απο πουθενά βοήθεια τρελαίνεται και απειλεί τους γιους της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close