Σασμός: Λουτρό αίματος στο γάμο Μαθιού και Βασιλικής

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε λουτρό αίματος στο γάμο Μαθιού και Βασιλικής

Τόσα επεισόδια τώρα δεν έχουμε δει την Καλλιόπη να κάνει και κάτι έξυπνο…ΕΛΕΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ

Δείτε ακόμα Σασμός: Δες τον εαυτό σου στον καθρέφτη Καλλιόπη

όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού η ημέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής ξημερώνει. Το ζευγάρι είναι έτοιμο να ξεκινήσει και επίσημα το ταξίδι της κοινής του ζωής ελπίζοντας πως αυτή τη φορά τίποτα και κανείς δεν θα επισκιάσει την ευτυχία τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του A κύκλου

Οι προσδοκίες τους όμως διαψεύδονται πανηγυρικά εξαιτίας της Καλλιόπης. Λίγες μόλις ώρες πριν το μυστήριο η Καπετάνισσα βάφει τα χέρια της με αίμα βυθίζοντας την Κρήτη στον πόνο και στην οδύνη φέρνοντας φέρνοντας τον Μαθιό αντιμέτωπο με τον χειρότερο εφιάλτη του.

Σασμός-Μαθιός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος παλεύει να σώσει τον Γεράσιμο

Ο φόνος αυτός θα θα αλλάξει για πάντα τα δεδομένα και θα αποτελέσει τη βάση των όσων θα ακολουθήσουν στη δεύτερη σεζόν. Προς το παρόν τα spoiler μιλούν για τον φόνο του Άγγελου. Η Καλλιόπη δεν θα σκεφτεί τον γάμο του παιδιού της και θα σκοτώσει τον Άγγελο λίγες μέρες πριν τον γάμο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί το παιδί του

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Φυσικά αυτό δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστους Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες. Η Καπετάνισσα δρα σπασμωδικά και δεν σκέφτεται το μέλλον των παιδιών της αλλά και τις σχέσεις που θα έχει η ίδια αργότερα μαζί τους.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close