Σασμός-Θοδώρα-Λευτέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Θοδώρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Λευτέρη.

Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό…

Ο Λευτέρης και η Θοδώρα θα κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, πολύ σύντομα στην σειρά, Σασμός, η οποία βέβαια μετρά πολύ λίγο καιρό και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους θα έχουν πολύ μέλλον μαζί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βάζει λόγια στον Αστέρη

Δανάη Παππά: Η «Θοδώρα» του «Σασμού» γιόρτασε τα γενέθλιά της σε πανηγύρι στο χωριό! (εικόνες & βίντεο)

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η γιαγιά Ειρήνη

Ο Λευτέρης και η Θοδώρα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός, θα πάρουν μια πολύ μεγάλη απόφαση για το μέλλον τους και θα μείνουν μαζί, κάνοντας έτσι μια νέα αρχή και επίσημα σαν ζευγάρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλη η αλήθεια για Μάρκο και Μαρίνα

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Κοντά στον θάνατο ο Αστέρης

Ο Λευτέρης ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί και η πραγματική του ταυτότητα αναμένεται να σοκάρει τους πάντες και ειδικά την αγαπημένη του η οποία ενώ είχε στην αρχή κάποιους ενδοιασμούς για τον χαρακτήρα του εκείνος φρόντισε να τα καλύψει όλα λέγοντας ένα σωρό ψέματα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξεφεύγει η κατάσταση υγείας της Καλλιόπης

Σασμός: Ο Λευτέρης σε συμμαχία με την εισαγγελέα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Κατερίνα προειδοποιεί τη Βασιλική για τον Μαθιό

Οι δυο τους συγκατοικούν στα επόμενα επεισόδια αλλά πολύ σύντομα η αποκάλυψη του αληθινού προσώπου του Λευτέρη θα συγκλονίσει την Θοδώρα στην σειρά Σασμός. Θα συνεχίσουν να είναι ή όχι μαζί;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close