Σασμός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως Επιστρέφει στην Κρήτη ο πρώτος έρωτας της Καλλιόπης

Καλλιοπάρα ποτέ δεν είναι αργά…

Είδε την ζωή της να περνάει από σαράντα κύματα, έβαψε τα χέρια της με αίμα δίνοντας παράλληλα έναν όρκο. Να μην σταματήσει ποτέ να προστατεύσει την οικογένεια της που είναι ό,τι σημαντικότερο έχει αποκτήσει. Μετά την φυλάκιση και το άδοξο τέλος του Βασίλη Σταματάκη, η Καλλιόπη αφιερώθηκε πλήρως στο μεγάλωμα των δυο της γιων φροντίζοντας να μην της λείψει το παραμικρό.

Το συναίσθημα που φώλιασε την καρδιά της δεν ήταν άλλο από αυτό της εκδίκησης, θεωρώντας πως για όλα αυτά τα δεινά που βρήκαν την οικογένειά της, ευθύνεται ο πατέρας της Αργυρώς και του Πετρή. Η μοίρα όμως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη για την Καπετάνισσα, αφού όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, του παρελθόν πρόκειται να χτυπήσει ξανά την πόρτα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα ανακατεύει την ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος ζήτα επανεκτύπωση του τεστ DNA και μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι πατέρας του

Όταν η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αργυρώ πως ο Αστέρης ήταν εκείνος που έδωσε το νεφρό του για να τη σώσει, τα πάντα αλλάζουν. Η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως δεν έπαψε ποτέ της να αγαπάει τον Αστέρη και οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Η στιγμή που ο Αστέρης θα μάθει πως ο μικρός Πετρής είναι δικός του γιος και όχι του Σταύρου δεν αργεί.

Η εξέλιξη αυτή διαδίδεται σε όλη την Κρήτη με την Καλλιόπη να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Έμπλεξες ξανά με αυτή που τόσο καιρό σε κράτησε μακριά από το παιδί σου; Γιατί έβαλες ξανά στην οικογένειά μας την τρισκατάρατη; λέει στον Αστέρη, με τα μάτια της να πετούν σπίθες. Σαν να μην φτάνουν αυτά τα νέα δεδομένα, η Καλλιόπη μετά από λίγο δέχεται μία μεγάλη έκπληξη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αρχή του Σασμού γίνεται

Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα παίξει ρόλο στην αναζωπύρωση της βεντέτας

Συγκεκριμένα, ο πρώτος της μεγάλος έρωτας πριν τον γάμο της με τον Βασίλη, επιστρέφει στην Κρήτη, με την ίδια να μην πιστεύει στα μάτια της. Τι θέλεις εσύ εδώ; Έφυγες όταν σε είχα απόλυτη ανάγκη και τώρα επιστρέφεις για να μου αναστατώσεις πάλι την ζωή; τον ρωτάει η Καλλιόπη σε μία προστασία να καταλάβει τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης του.

Εκείνος της εξηγεί πως ποτέ δεν την ξέχασε, αντίθετα πάντα την είχε στο μυαλό του. Εμείς οι δύο έχουμε αφήσει στη μέση κάποιες εκκρεμότητες τις οποίες να διευθετήσουμε, της λέει και τα όσα θα δούμε να συμβαίνουν ανάμεσα τους θα είναι συγκλονιστικά. Μέσα σε όλα αυτά που θα δούμε η Βασιλική να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια

Στην σκέψη πως η Νάντια μπορεί να είναι η έξοδο με κόρη του Μαθιού ταράζεται και το μόνο που θέλει είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Όπως ακριβώς και η Νάντια που θέλει να μάθει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί για τον άντρα που όπως της είπαν είναι ο βιολογικός της πατέρας. Γρήγορα ωστόσο συνειδητοποιεί πως δεν έχει κανένα κοινό στοιχείο με τον Μαθιό, αντίθετα ο πατέρας της είναι ο Στεφανής.

Είσαι η κόρη του Στεφανή, είναι τα λόγια που θα της προκαλέσουν ισχυρό σοκ και αυτό γιατί αυτόματα σημαίνει πως εκείνη και ο Νικηφόρος είναι αδέρφια. Ήταν γνωστές οι σχέσεις του Στεφανή με πολλές γυναίκες του νησιού, μία από τις οποίες ήταν και η μάνα σου, της λέει μία φίλη της, φέρνοντας την αντιμέτωποι με την αλήθεια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος εκβιάζει Αστέρη και Αργυρώ με φωτογραφίες φωτιά

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος και Αστέρης γίνονται κολλητοί

Η εξέλιξη αυτή προσγειώνει ανώμαλα στην πραγματικότητα την Νάντια και τον Νικηφόρο που μην έχοντας άλλη επιλογή συνειδητοποιούν πως το μόνο που μπορούν να έχουν μεταξύ τους είναι μία δυνατή φιλιά. Από την άλλη η Βασιλική καθησυχάζεται που η Νάντια δεν είναι κόρη του Μαθιού και ελπίζουν όλα να κυλήσουν ομαλά. Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close