Σασμός-Τόλης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Τόλης τρόφιμος της Καλλιόπης.

Δεν θα πάνε καλά τα πράγματααα…

Ο Τόλης κρατώντας σαν άσσο στο μανίκι το γράμμα του δολοφονημένου Κώστα, πείθει την ανύποπτη καπετάνισσα να τον φιλοξενήσει στο σπίτι και πέρνα ζωή χαρισάμενη εκτός φυλακής, φιλοδοξώντας να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του.

Ο συγκρατούμενούς του Αστέρη και φύλακας άγγελος του στη φυλακή, ο ισοβίτης Τόλης Χρηστάκης αποφυλακίζεται προσωρινά λόγω καλής διαγωγής, με απόφαση της Αιμιλίας. Η σύλληψη του Κώστα για το φόνο του Άγγελου Βρουλάκη και η γνωριμία του με τον Τόλη απέφερε καρπούς για τον ισοβίτη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό του παπα Μιχάλη θα ταρακουνήσει όλη την Άνω Ποριά

Σασμός: Ο Τόλης τρόφιμος της Καλλιόπης

Δείτε ακόμη Σασμός: Επιστρέφει στην Κρήτη ο πρώτος έρωτας της Καλλιόπης

Ο Κώστας γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να δολοφονηθεί μέσα στη φυλακή και εφόσον γνωρίζει ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή, άφησε στον Τόλη ένα γράμμα στο οποίο αποκαλύπτει ότι γνώριζε. Του ζητά σε περίπτωση θανάτου του να το δώσει στο δικηγόρο του. Όταν ο Κώστας δολοφονείται, ο Τόλης διαβάζει το γράμμα και καταλαβαίνει ποιος είναι ο δολοφόνος Στεφανή.

Η Αιμιλία υποψιαζόμενη πως ο Τόλης μπορεί να κρύβει μυστικά σχετικά με την δολοφονία του Κώστα, αποφασίζει να επισπεύσει την αποφυλάκιση του προκειμένου να συνεργαστεί με την αστυνομία. Να βρίσκεται δηλαδή σε ουδέτερο περιβάλλον, καθώς στη φυλακή κινδύνευε από τους ανθρώπους του Ευθύμη Φαρμάκη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα ανακατεύει την ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη

Σασμός: Ο Τόλης τρόφιμος της Καλλιόπης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος ζήτα επανεκτύπωση του τεστ DNA και μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι πατέρας του

Ο Τόλης αποφυλακίζεται και επισκέπτεται την Καλλιόπη στην Άνω Ποριά για να δει πως θα χειριστεί τους Σταματάκηδες. Η Καλλιόπη τον καλοδέχεται και του ανοίγει το σπίτι της, γιατί στάθηκε στο παιδί της. Εκείνος τη θαυμάζει, περνάει καλά μαζί της και αφήνει κατά μέρος το σχέδιο του να αξιοποιήσει το γράμμα του Κώστα για να επωφεληθεί.

Σχεδιάζει να αγοράσει την καντίνα της Άσπας κάνοντας μία νέα αρχή στην Άνω Ποριά με την υποστήριξη των Σταματάκηδων. Το γράμμα του Κώστα, όμως, κρύβει κινδύνους για τον Τόλη. Ο Αντώνης θέλει να τον στριμώξει για να μάθει τι μπορεί να του είπε ο Κώστας για τη δολοφονία του Στεφανή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αρχή του Σασμού γίνεται

Σασμός: Ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα παίξει ρόλο στην αναζωπύρωση της βεντέτας

Ο Ευθύμης θέλει να του κλείσει το στόμα, ανησυχώντας πως ίσως γνωρίζει ποιοι σκότωσαν τον Κώστα στη φυλακή. Αν μιλήσει θα αποκαλυφθεί ότι οι άνθρωποι του Ευθύμη είναι υπεύθυνοι για το θάνατο του Κώστα και η αστυνομία θα φτάσει σε αυτόν και κατ’ επέκταση στον Παύλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ

Σασμός: Ο Τόλης τρόφιμος της Καλλιόπης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια

Ο Ευθύμης όμως, ψάχνει και για λογιστή. Θα μπορούσε να κάνει πρόταση στον Τόλη να συνεργαστούν για να τον έχει από κοντά και να του κλείσει το στόμα… Ο Τόλης, όμως, επιμένει πως θέλει να αγοράσει καντίνα της Άσπας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close