Σασμός-Παπάς

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το μυστικό του παπα Μιχάλη θα ταρακουνήσει όλη την Άνω Ποριά.

Και άλλο μυστικό;; Αμάν ρε πάτερ μου…

Ο παπά Μιχάλης, στα νέα επεισόδια της χρονιάς στον Σασμό, έρχεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων καθώς ακόμα ένα μεγάλο του μυστικό σιγά σιγά θα αποκαλυφθεί. Ποιο είναι αυτό;

Όλα ξεκινούν όταν ο Λευτέρης θα αποκαλύψει στην αγαπημένη του Θοδώρα πως η Ευδοκία δεν είναι η βιολογική του μητέρα, αλλά η γυναίκα που του στάθηκε σαν μάνα όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Επιστρέφει στην Κρήτη ο πρώτος έρωτας της Καλλιόπης

Σασμός-Πάπας

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα ανακατεύει την ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη

Η αποκάλυψη για τους αληθινούς γονείς θα γίνει πολύ αργότερα και θα σοκάρει τους πάντες στην Άνω Ποριά. Σε όλο αυτό εμπλέκεται και πάλι ο παπά Μιχάλης. Πιο συγκεκριμένα η Ευδοκία, είναι αδερφή του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος ζήτα επανεκτύπωση του τεστ DNA και μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι πατέρας του

Σασμός: Ο παπάς έκλεψε τον Λευτέρη από Παύλο και Αιμιλία

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αρχή του Σασμού γίνεται

O γιος του Παύλου και της Αιμιλίας δεν πνίγηκε ποτέ καθώς ο παπάς μαζί με την αδερφή του, Ευδοκία, το πήραν από την οικογένεια διότι φοβόντουσαν την βεντέτα και τα πυρά των δυο οικογενειών.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα παίξει ρόλο στην αναζωπύρωση της βεντέτας

Σασμός: Ο Πάπας είναι ο σοφός του χωριού θέλουν να τους μονοιάσει όλους

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ

Αυτή η λύση ήταν ο μόνος τρόπος για να σωθεί το παιδί. Ο Λευτέρης είναι γιος του Παύλου και της Αιμιλίας και αυτό το γνωρίζουν μόνο ο παπά Μιχάλης και η αδερφή του, Ευδοκία στην σειρά Σασμός….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close