Σασμός: Μανώλης και Μύρωνας σκάβουν το λάκκο του Μαθιού

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Μανώλης και Μύρωνας σκάβουν τον λάκκο του Μαθιού.

Αχ Μαθιέ εσύ γελάς και δεν ξέρεις τι σε περιμένει…

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο

Φαίνεται πως στην ζωή του Μαθιού όλα ξεκίνησαν να μπαίνουν σε μία σειρά. Ο Αμερικάνος έχει πάρει πάνω του τον φόνο του Στεφανή, οπότε ο Μαθιός δεν κινδυνεύει πλέον να μπει φυλακή και να ανακαλυφθεί η αλήθεια από πουθενά.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Πετρής με την Μανταρίνα στην σκηνή που θα καθηλώσει

Είναι μαζί με την μοναδική γυναίκα που αγάπησε και οι σχέσεις τους με τον Νικηφόρο δεν είναι άσχημες. Όλα θα πάρουν την κάτω βόλτα όταν ο Μαθιός κάνει πρόταση γάμου στην Βασιλική. Ακόμη κι αν η Βασιλική δεν είναι σίγουρη αν θα τον παντρευτεί ο Μαθιός ενθουσιάζεται.

Πίνει τις ρακές του στο καφενείο του χωριού και κερνάει όλο το μαγαζί διότι παντρεύεται την Βασιλική, όπως ανακοινώνει σε όλους τους συχωριάνους του. Φυσικά αυτό δεν άργησε να προκαλέσει ψιθύρους και κουτσομπολιά.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

Κάποιοι συχωριανοί του αμφισβητούν μέχρι και την πατρότητα του Στεφανή και θεωρούν πως ο Μαθιός είναι ο πραγματικός πατέρας του Νικηφόρου. Φυσικά αυτό φτάνει στα αυτιά του Νικηφόρου ο οποίος γίνεται έξω φρενών.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Νικηφόρος δεν θέλει αυτόν τον γάμο και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον εμποδίσει, αφού δεν του αρέσουν τα σκάνδαλα και τα κουτσομπολιά. Μην ξεχνάμε όμως και την Καλλιόπη, η οποία μπορεί να έχει σιγήσει λίγο, αλλά είναι Καπετάνισσα και έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι της για να εμποδίσει αυτόν τον γάμο.

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο Πέτρος είναι γιος του

Εκτός από την προσωπική του ζωή ο Μαθιός έχει ακόμη έναν κίνδυνο που τον περιμένει στην γωνία. Ο αστυνομικός Μύρωνας επιστρέφει στο χωριό και θέλει να ρίξει φως στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή, αφού ο Αμερικάνος λίγο πριν χάσει την ζωή του στην φυλακή ομολογεί πως δεν έκανε αυτός τον φόνο.

Φυσικά ο Μύρωνας έχει την πλήρη στήριξη του Φραγκιαδάκη ο οποίος θέλει όσο τίποτα αυτή η υπόθεση να μην μείνει στο αρχείο. Ο Μύρωνας βρίσκει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Μαθιό αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό αν τελικά ο Μαθιός μπει στην φυλακή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σασμός Alpha TV (@sasmos_alphatv_official)

Βλέπεται σε σύγκριση με τον Αστέρη, ο Μαθιός δεν έχει ελαφρυντικά οπότε αν μπει στην φυλακή δεν θα βγει τόσο εύκολα. Επίσης οι σεναριογράφοι σκέφτονται ότι είδαμε ήδη τον Αστέρη μέσα στην φυλακή για αρκετά επεισόδια και ίσως αν προβάλλουν το ίδιο και με τον Μαθιό το έργο να κάνει…κοιλιά. Αναμένουμε για την συνέχεια.

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ χαροπαλεύει

Στο σπίτι των Βρουλάκηδων υπάρχει μεγάλη αναστάτωση. Η κατάθεση της Σεμίνας στο δικαστήριο αθωώνει τον Αστέρη και αυτό εξοργίζει ακόμη περισσότερο την Αργυρώ και την Μαρίνα. Μάλιστα ο δικηγόρος των Βρουλάκηδων στοχεύει στην ηθική εξόντωση της Σεμίνας.

Η Μαρίνα θα δώσει εντολή να σταματήσει, όμως μέχρι τότε η φήμη της νεαρής κοπέλας θα έχει ήδη καταστραφεί παρόλο που μετά την αθώωση του Αστέρη όλοι θα πιστεύουν τα λεγόμενα της κοπέλας. Οι Σταματάκηδες έχουν χαρές και ο Μαθιός γίνεται ιδιαίτερα προκλητικός.

Αυτό κάνει τον μικρό και… φοβισμένο Μανόλη να θέλει να τα αποκαλύψει όλα. Μην ξεχνάμε ότι ήταν ο μοναδικός μάρτυρας που είδε τον Μαθιό να σκοτώνει τον Στεφανή. Δεν του αρέσει η προκλητικότητα του Μαθιού και ψάχνει να βρει τον τρόπο να τον τιμωρήσει χωρίς να πληγώσει τον Νικηφόρο.

Σασμός : Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 02 Μαΐου – Επεισόδιο 133

Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Θα τα καταφέρει;

Σασμός: Μανώλης και Μύρωνας σκάβουν το λάκκο του Μαθιού

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη Μαθαίνει πως είναι γιαγιά

Η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου. Τι θα μπορέσει να ανακαλύψει εναντίον του; Ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιό του, που θα τη σοκάρει… Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μία αποκάλυψη στο καφενείο θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, την ίδια στιγμή που ο Αστέρης προβαίνει σε μία κίνηση, που αναμένεται να φέρει αναταράξεις στις ζωές όλων τους…

Τρίτη 03 Μαΐου – Επεισόδιο 134

Το χωριό έχει πάρει φωτιά, καθώς τα νέα του Μαθιού και της Βασιλικής περνούν από στόμα σε στόμα και καταλήγουν στον Νικηφόρο… Η Καλλιόπη προσπαθεί να πάρει πάλι την κατάσταση στα χέρια της, μα το πραγματικό πλήγμα έρχεται από άλλου. Ο Αστέρης κάνει το ταξίδι που όλοι απεύχονται…

Σασμός: Μανώλης και Μύρωνας σκάβουν το λάκκο του Μαθιού

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα θα έχει νέες περιπέτειες με τη Θεοδώρα

Καθώς ο Καραπάνος συνεχίζει να ψάχνει απελπισμένα το γιο του από τη φυλακή, εκείνος κρύβει στο μανίκι του έναν άσο που κανείς δεν υποψιάζεται… Κι ενώ η Αργυρώ ψάχνει τα πατήματά της κοντά στον Σταύρο και το παιδί, οι σκιές του παρελθόντος της έρχονται ασφυκτικά κοντά της… Θα καταφέρει να δει ο Αστέρης την Αργυρώ από κοντά; Και τι θα ανακαλύψει;

Τετάρτη 04 Μαΐου – Επεισόδιο 135

Ο Αστέρης προσπαθεί να πλησιάσει την Αργυρώ και μιλάνε οι δυο τους για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Θα καταφέρει να την πείσει να τον ακούσει; Η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να συνετίσει τον αδερφό του, ενώ ο Μαθιός απαλλαγμένος από το άγχος της κρυφής ζωής χαίρεται την ελευθερία που περίμενε τόσον καιρό.

Σασμός: Μανώλης και Μύρωνας σκάβουν το λάκκο του Μαθιού

Δείτε ακόμη Σασμός: Μετά το χωρισμό της Αργυρώς έρχονται τα πάνω κάτω

Το σχέδιο του Αντώνη με τον Γεράσιμο προχωράει κανονικά, η Ντίνα όμως, εξακολουθεί να υποψιάζεται τον τελευταίο για παρανομίες. Η Στέλλα θα ζητήσει από τον Γεράσιμο να βρεθούν. Ποιος είναι ο λόγος που θέλει να τον δει; Ο Αστέρης στην προσπάθεια του να συναντήσει την Αργυρώ θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή αλήθεια…

Πέμπτη 05 Μαΐου – Επεισόδιο 136

Η αποκάλυψη για το γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη, ο οποίος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρίνα. Τι θα του ζητήσει; Ο Μανόλης κάνει μια τελευταία προσπάθεια να λύσει τον μαθηματικό γρίφο που τον βασανίζει. Θα τα καταφέρει; Ο Γεράσιμος και η Στέλλα ανταλλάσσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον γιο του Καραπάνου. Μία είδηση που δεν περιμένει, θα βγάλει τον τελευταίο έξω απ’ τα ρούχα του, με απρόβλεπτες συνέπειες…

Σασμός: Μανώλης και Μύρωνας σκάβουν το λάκκο του Μαθιού

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Ο Αστέρης θα δεχτεί την επίσκεψη του αστυνόμου, και ο Μανόλης ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν, ενώ μία επιστροφή από το παρελθόν θα αφήσει άναυδη την Άσπα, που βλέπει τον εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close