Σασμός: Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο Β’ κύκλο της σειράς

Σασμός: Οι εξελίξεις είναι πολλές και σήμερα θα δούμε ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο Β’ κύκλο της σειράς. Ολοι οι ηθοποιοί που θα παραμείνουν στον δέυτερό κύκλο.

Βλέπω να γίνεται στον δευτέρο κύκλο το έλα να δεις!!!

Αυτό που βλέπετε στις οθόνες σας είναι μόνο η αρχή. Ο «Σασμός» θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά και θα φέρει στο φως της Κρήτης κόντρες και έρωτες που δεν είχατε μέχρι τώρα φανταστεί. Και μπορεί, όπως λένε, η σειρά να εφοδιαστεί με νέα πρόσωπα, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι βασικοί πρωταγωνιστές που θα συνεχίσουν σύμφωνα με το περιοδικό TV 24 Και το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου

Σασμός: Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο ΄Β κύκλο της σειράς

Μαρία Πρωτόππαπα

Σασμός: Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο΄Β κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Μανώλης και Μύρωνας σκάβουν το λάκκο του Μαθιού

Της έχουν κάνει πρόταση για το δεύτερο μέρος του «Νησιού» της Βικτόριας Χίσλοπ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι της Κηφισιάς δεν είναι διατεθειμένο να αφήσει την Μαρία Πρωτόπαππα να του φύγει. Ιδιαίτερα μετά το ρεσιτάλ ερμηνείας της, από την αρχή της σεζόν και κυρίως στα επεισόδια που έχει χάσει τον Πετρή. Εκτός από αυτό, δεν είναι δυνατόν την επόμενη σεζόν η κόρη της Αργυρώ να πορεύεται μόνη της στην Κρήτη όπου και θα επιστρέψει από τα Γιάννενα.

Χριστίνα  Χειλά-Φάμελη

Σασμός: Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο΄Β κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη Μαθαίνει πως είναι γιαγιά

Το κοινό βλέπει τώρα την ηρωίδα στη σχέση της με τον Σταύρο, όμως σύντομα θα γυρίσει στην πατρίδα της και το χωριό που βάφτηκε με το αίμα του αδελφού της Πετρή. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να μη συμβεί αυτό, αφού ο Αστέρης θα ζει πλέον ελεύθερος. Είναι δυνατόν να μην είναι γύρω του η μοναδική γυναίκα που αγάπησε; Μην ξεχνάτε πως πρέπει να προκύψει και αυτός ο περιβόητος… σασμός.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Σασμός: Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο΄Β κύκλο της σειράς

 Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ χαροπαλεύει

Οι φήμες και το… βιβλίο ήθελαν τη Βασιλική να αποχαιρετά την παραγωγή της πετυχημένης σειράς πριν την αλλαγή του έτους, όμως βλέποντας η ομάδα των σεναριογράφων και ο σκηνοθέτης το πόσο αγαπητό είναι το ζευγάρι Βασιλικής – Μαθιού στο κοινό, θέλησαν να μην το «πειράξουν». Το τέλος όμως της ηρωίδας της θα επέλθει, απ’ ό,τι λένε, στις αρχές της επόμενης σεζόν όπου η σχέση της με τον ξάδελφου του πρώην άντρα της θα έχει γίνει γνωστή τοις πάσι…

Δημήτρης Λάλος

Σασμός: Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο΄Β κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Μετά το χωρισμό της Αργυρώς έρχονται τα πάνω κάτω

Δεν φαντάζομαι να σας πέρασε από το μυαλό πως δεν θα είναι ο Μαθιός Σταματάκης και στην επόμενη σεζόν του «Σασμού». Παρόλο που ο ηθοποιός δήλωσε πως η φετινή σεζόν όπου είχε και θέατρο και τηλεόραση ήταν απαιτητική, θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σκεφτείτε αν συνέβαινε το αντίθετο, τι απογοήτευση θα ένιωθε το γυναικείο κοινό.

Ορφέας Αυγουστίδης

Σασμός: Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο΄Β κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Πετρής με την Μανταρίνα στην σκηνή που θα καθηλώσει

Ούτε ο Αστέρης θα λείψει φυσικά από τον νέο κύκλο της σειράς. Πληροφορίες αναφέρουν πως παρόλο που θα παίξει και στο «Νησί», ο ηθοποιός θα βρει τον τρόπο να κάνει γυρίσματα και για τον «Σασμό». Και μπορεί να μη γνωρίζει κανείς πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με τον έρωτα της ζωής του, την Αργυρώ, ωστόσο, όπως λέγεται, θα ανοίξουν και νέα μέτωπα στη ζωή του που θα αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Μαρία Τσομπανάκη

Σασμός: Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο΄Β κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος ως χαρακτήρας δεν είναι καλά

«Σασμός» χωρίς Καλλιόπη ισούται με φαγητό χωρίς αλάτι. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια, όχι απλά θα συνεχίσει να υποδύεται την καπετάνισσα και αμείλικτη μητέρα των Αστέρη και Μαθιού, αλλά και θα συνεχιστεί η δράση της. Παρά λοιπόν τις φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει στην Αμερική, φαίνεται πως η Καλλιόπη θα δεν θα αφήσει τόσο εύκολα την Ανω Ποριά.

Ολγά Δαμάνη

Σασμός: Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο΄Β κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο Πέτρος είναι γιος του

Η γιαγιά που αγάπησαν οι τηλεθεατές για τη σοφία της, τη διορατικότητά της και την αγάπη της προς τα εγγόνια της, θα πεθάνει στα επεισόδια στο β κύκλο από τη μοναξιά της, αφού πλέον πορεύεται μόνη με τη Μανταρίνα στην Κρήτη. Οπως δήλωσε και η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξή της, αυτό είναι το σωστό τέλος για την ηρωίδα που πίκρανε εν αγνοία της τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα στον κόσμο.

Θανάσης Πατριαρχέας

Σασμός: Ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο΄Β κύκλο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπά Μιχάλης κρατάει στα χέρια του το μυστικό της πατρότητας

Και όμως, ο Αγγελος θα χάσει τη ζωή του και μάλιστα από τα χέρια της Καλλιόπης. Η καπετάνισσα θα σκοτώσει τον γιατρό του χωριού και ανιψιό της, όταν δει πως εκείνος συνεχίζει να διεκδικεί την περιουσία της μητέρας του, Ανθούλας.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close